iDJ Pro Numark

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz
iDJ Pro Numark


iDJ Pro Numark



Kód zboží: 9129

Výrobce: Numark

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9990,- Kč
( 8256,20 bez DPH )


Detailní popis

Míchejte seriózně na iPadu. iDJ Pro od Numark, je profesionální DJský ovladač, který rozšíří dotekové ovládání vašeho iPadu a vytvoří dokonale integrované řešení s DJskou aplikací pro iPad od Algoriddim. Vytvoří tak zcela novou zkušenost pro SJe. iDJ Pro má elegantní tělo z leštěného hliníku a je vybaven všemi očekávanými profesionálními ovladači, plus některými konstrukčními prvky a možnostmi, které vás překvapí a otevřou nový kreativní svět.
 
Plynulé mixy

Kombinací špičkového DJ ovladače Numark, výkonu vašeho iPad a DJské aplikace Algoridim, získáte přístup k dotykové obrazovce iPadu i podél rozloženým fyzickým ovaldačům. Stačí iPad jednoduše zasunout do 30-pinového dockovacího konektoru uprostřed ovladače. K dispozici jsou velké lisované hliníkové otočné ovladače, fadery hlasitosti, scrollovací kolečko pro navigaci ve zvukové knihovně, plud hot cues, looping a ovladače pitch a efektů. Jakmile je váš iPad ukotven, máte k dispozici kompletní a bezproblémovou integraci intuitivního, flexibilního a výkonného DJského systému.

 
DJ s bezdrátem
Díky bezdrátovému připojení vašeho iPadu budete mít okamžitě přístup prakticky k libovolnému songu. iDJ Pro vám dává přístup ke cloudu, což vám umožňuje stahovat songy a čerpat z nich inspiraci, během vteřiny. iDJ Pro je plně integrován do oblíbeného DJského softwaru od Algoriddim, který pracuje s dalšími Core-MIDI aplikacemi. Je také kompatibilní s AirPlay, což vám dává možnost vybouchnout vaší hudební sadu přes bezdrátově připojené reproduktory. iDJ Pro je připraven na párty s profesionálním mikrofonem a vstupy z externího zařízení. Nabízí také symetrické XLR výstupy.
 
Vlastnosti
  • Přímo spolupracuje s Algoriddim djay for iPad app, vítězem 2011 Apple Design Award.
  • Kompletní dvou-plotnový DJský systém s jednoduchou integrací iPadu.
  • Snadné začlenění dotekového iPadu do vašeho DJského ovladače.
  • Leštěné hliníkové osvětlené ovladače.
  • Kapacitní dotekově-citlivé tácy, plus Hot Cue, Loop a Effects ovladače.
  • Velké lisované hliníkové ovladače hlasitosti retro-stylu.
  • AirPlay kompatibilní s možností vyslání mixu do bezdrátových reproduktorů.
  • RCA vstupy, jack 6,3 mikrofonní vstup a symetrické XLR výstupy.
  • Jedno'čelové kolečko pro listování ve zvukové knihovně.
  • Sluchátkové výstupy jack 6,3 a jack 3,5.
 



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/9129/