Eden E 300

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Eden E300 basový zesilovač .

Kód zboží: 9100

Výrobce: Eden

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9990,- Kč
( 8256,20 bez DPH )


Detailní popis
Špičkový americký aparát, který patří mezi nejkvalitnější na trhu. Modelová řada E nabízí velmi snadno ovladatelné aparáty s nízkou váhou, což ve spojení s vysokým výkonem a perfektním tónem uspokojí náročnější pokročilé hráče, poloprofesionály i profesionály. Všechny tyto aparáty nabízejí upravený design, nové možnosti a silnější zesilovače,přičemž vše vychází přímo z návrhů Davida Edena. Model E300 je vzhledem ke svým malým rozměrům určen hlavně muzikantům na cestách, ale i jiným náročným hráčům vyžadujícím maximální mobilitu, spolehlivost a zvuk. Na svou velikost nabízí opravdu nečekaně hodně. Výkon: 300 W @ 4 Ohm; impedance: 8 / 4 Ohm; ovládání: Gain, Enhance (pro nastavení textury zvuku),3-pásmový EQ, Master Volume; výstup pro sluchátka; Aux-In a MP3 Input; linkový XLR výstup; rozměry: 43 x 8 x 24 cm; váha: 9 kg.

Společnost Eden byla založena Davidem Edenem již roku 1976 a hned od počátku se zaměřila na jedinou věc - výrobu basových aparátů té nejvyšší kategorie. Zpočátku šlo jen o zakázkovou výrobu, ale brzy v rámci Eden Electronics začala i výroba sériová. Dnes je Eden Electronics divizí společnosti Marshall.

Vzhledem k tomu, že od začátku přišla tato společnost s filozofií, že každá součást jejich výrobků musí být zcela prvotřídní a nesmí zde docházet k žádným kompromisům,rozhodl se David Eden neponechat nic náhodě. Všechny důležité součásti výrobků Eden jsou vyrobeny ručně přímo v dílnách firmy Eden a několikrát pečlivě zkoušeny, aby splnily ty nejpřísnější požadavky. Každý zesilovač, kabinet či reproduktor je nejdříve prověřen počítačovou simulací a poté i ušima zkušených odborníků. Velká pozornost je věnována i těm nejmenším detailům. Díky tomu patří aparáty Eden mezi ty nejkvalitnější na trhu.

V současnosti pod Eden spadá i značka Nemesis by Eden, která nabízí neméně kvalitní modely, avšak celková koncepce je postavena tak, aby si tyto výrobky našly cestu k hudebníkům, kteří nemohou do své výbavy investovat více peněz. Avšak nenechte se zmást - David Eden by své jméno s těmito aparáty nespojil, kdyby nebyly skutečně kvalitní.

Zde několik jmen baskytaristů, kteří svůj hudební projev spojili s aparáty Eden: Alex Katunich (Incubus), Aston Barrett (Bob Marley, The Wailers), Benny Rietveld (Santana), Daryl Stuermer (Genesis), Dave Meros (Spock's Beard), David Taylor (Bryan Adams), Jeff Andrews (Mike Stern Trio), Magnus Rosen (Hammerfall), Mike Rutherford (Genesis), Mike Watt (Iggy Pop and The Stooges), Paul Thomas (Good Charlotte), Pawel Maciwoda (Scorpions), Traa (POD), Uriah Duffy (Whitesnake).



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/9100/