Digitech live3

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz
Digitech live3


DigiTech Vocalist Live 3 vokální procesor pro kytaristy.



Kód zboží: 9072

Výrobce: Digitech

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
7490,- Kč
( 6190,10 bez DPH )


Detailní popis

DigiTech Vocalist Live 3 vokální procesor pro kytaristy

• 3-hlasý harmonizér
• korekce ladění
• 5 pamětí s A/B verz
• ladička
• kytar. EFX

O značce Digitech:

Společnost Digitech je firmou, která se zabývá výrobou kytarových, baskytarových, jiných nástrojových a též vokálních efektů. Pochází z USA a spadá pod korporaci NYSE-HAR Harman International. Ačkoli se to nemusí zdát, jde o společnost založenou již v roce 1974 Johnem Johnsonem a Davidem DiFrancescem, zakladatelem DOD Electronics.

Od začátku byl Digitech výrobcem, který hodně sázel na vývoj a inovaci technologií, a to i v začátcích, kdy tyto výrobky vznikaly jen v garáží v Salt Lake City. Roku 1987 představili efektový procesor DSP 128, který umožňoval používat až tři efekty najednou a jako první multi-efekt se dočkal pozitivního hodnocení odborné veřejnosti. Později představili například IPS33, první komerčně úspěšný harmonizér, Vocalist, který jako první zvládal 5 úrovňovou harmonii, či v roce 1990 legendární Whammy, která je dodnes jedním z nejžádanějších efektů.

Zcela unikátní záležitostí byl v době svého uvedení na trh i procesor a preamp v jednom RP-1, který odstartoval zcela novou éru používání multi-efektových procesorů přímo na pódiu a na živo. Společně s platformou TSR24 se stal opravdu ultimativním strojem, od kterého chyběl jen krůček k vytvoření další legendy – GSP1101. Tento procesor a premp je i dnes mezi profesionálními hudebníky velmi ceněný a často užívaný.

Roku 1993 se společnost přestěhovala na svou současnou adresu, na Sandy Parkway v Salt Lake City, kde pokračovala ve vývoji nových technologií a zařízení, z nichž mnohé si vydobyly úspěch po celém světě. I dnes je Digitech jedním z průkopníků ve své oblasti a pořád zásobuje trh efekty, které jsou známé svou promyšleností, zvukovou kvalitou a spolehlivostí.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/9072/