Yamaha APX 500II

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Yamaha APX 500II elektroakustická kytara

Kód zboží: 9071

Výrobce: Yamaha

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
8990,- Kč
( 7429,80 bez DPH )


Detailní popis

Tenké linie těla řady APX kombinují neuvěřitelný komfort, snadný přístup k vrchním pražcům a zvuk, který se skvěle hodí na pódium s jasně průzračnými středy, vyváženými výškami a vyrovnanými basy. Speciálně vytvořené nevroubkované výztuhy ve tvaru X umožňují ozvučné horní desce rozeznít se a maximalizovat rezonance unikátního těla pro plné a přirozené tóny.
Se svou dynamikou, citlivostí a precizností s jakou jsou tyto kytary vytvářeny od svého vzniku, by řada APX neměla být brána na lehkou váhu.

• Vrchní deska: smrk
• Zadní deska a luby: nato
• Hmatník: palisandr
• Mechaniky: Die-Cast Chrome
• Šířka nultého pražce: 43 mm
• Menzura: 634 mm
• Snímač: Piezo
• Elektronika: System 65

O značce Yamaha:

The Yamaha Corporation je jeden z gigantů v hudebním průmyslu. Tento nadnárodní konglomerát se sídlem v Japonsku se v současnosti zabývá produkcí opravdu širokého spektra produktů, které začínají u hudebních nástrojů v čele s klávesovými nástroji, pokračují přes zvukovou techniku, elektroniku a končí až u motocyklů a motorů.

Yamaha byla založena roku 1887 v japonském Hamamastu a její původní jméno bylo Nippon Gakki Company. Původním artiklem vyráběným v Yamaze byly piana a varhany. To, že je Yamaha zcela původně výrobcem hudebních nástrojů, je reflektováno i v jejím logu, kde se nachází tři ladičky.

Za druhé světové války byla společnost donucena podílet se na japonském zbrojním a ostatním průmyslu. Po konci válečného konfliktu se tehdejší prezident firmy rozhodl částečně pokračovat v tomto směru, a zavedl výrobu motocyklů.

Během druhé poloviny 20. století se Yamaha stala největší světovou korporací vyrábějící nejen piana či klávesy, ale i kytary a baskytary, bicí, dechové či strunné nástroje a mnoho dalších produktů pro hudbu. Krom toho je i jednou z firem na čele vývoje domácí elektroniky, sportovní výbavy, počítačů a průmyslových robotů.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/9071/