AKG WMS 40 Mini Vocal Set

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



AKG WMS 40 Mini Vocal Set



Kód zboží: 7075

Výrobce: AKG

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
3840,- Kč
( 3173,60 bez DPH )


Detailní popis

• Bezdrátový vokální set série WMS 40 MINI obsahuje přijímač SR 440 MINI a mikrofonní vysílač HT 40 MINI
• provoz až 30 hodin na jednu AA baterii High
• Definition Audio Performance

Jedná se o jednoduchý, spolehlivý set s vynikajícím zvukem od známé značky.

O značce AKG:

Firma AKG je jeden z nejznámějších a nejuznávanějších výrobců v oblasti zvukové techniky. Zaměřuje se především na mikrofony, sluchátka, monitory, bezdrátové systémy a další příslušenství. S výrobky AKG se můžete setkat na celém světě v nahrávacích, rozhlasových i televizních studiích, na koncertních pódiích, v divadelních sálech či v rukou náročných poloprofesionálních i amatérských hudebníků a audio nadšenců.

AKG bylo založeno již roku 1947 ve Vídni Rudolfem Goerikem a Ernstem Plessem. Byť na výrobě mikrofonů tehdy pracovalo jen pět zaměstnanců, již během pár měsíců se výrobky s logem AKG závratně rychle rozšířily. Mikrofony o dva roky později v nabídce AKG doplnily i první sluchátka.

Roku 1955 AKG otevřelo svou první zahraniční pobočku, a to v Německu. V 60. letech už AKG vyváželo do většiny Evropy včetně Východního bloku, do Severní i Latinské Ameriky. Během celých 70. let AKG výrazně posunulo dále technologii svých výrobků a získalo tak vedoucí pozici v oboru. Roku 1984 založilo AKG pobočku přímo v USA. Další rozvoj potvrzuje u mnoho akvizic například v Německu, Velké Británií nebo právě v USA. Mezi největší úlovky patřily třeba dbx Professional Products.

V roce 1994 se AKG stalo součástí Harman International Industries, Inc. a v následujících letech bylo restrukturalizováno tak, aby jejich jeho fungování po celém světě bylo ještě efektivnější. Výrobky AKG začaly svou kvalitu nabízet i v sériích s příznivějších cenou a rozšířily se tak i mimo ruce absolutních profesionálů.

Když roku 2007 AKG oslavilo šedesáté narozeniny, bylo zcela jasné, že za předchozí dekády si vydobylo neoddiskutovatelnou pozici ve světě audio techniky. Důkazem budiž i to, že při vystoupeních ho používaly a používají například Frank Sinatra, Eric Clapton, Peter Gabriel, Stevee Wonder, Aerosmith, The Rolling Stones, Rod Stewart, Anastasia nebo Simply Red.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/7751/