ZOOM G1X N

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz
ZOOM G1X N


ZOOM G1XN,Kytarový multiefekt.

Kód zboží: 6001

Výrobce: zoom

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
1980,- Kč
( 1636,40 bez DPH )


Detailní popis

ZOOM G1XN Typ: multiefekt

Kytarový multiefekt Zoom G1XN

- Jednoduché ovládání

- Extrémní patche slavných hráčů - G1n a G1.xn obsahují 9 typů přednastavení simulujících zvuk rockových legend jako jsou napriklad Jimmy Hendrix, Jimmy Page, Eric Clapton a další. Dalších 21 přednastavení je vytvořeno kytaisty jako jsou Michael Amott, Kiko Loureiro, Richie Kotzen, Rob Caggiano, Mike Stone a Matt Bachand. Také lze použít dalších 10 továrních presetů pro různe styly hry jako power chords, arpeggio, lead, cutting a mnoho dalších. Dalších 40 přednastavení je uživatelských.

- Elektronkový amp modeling - Replikace vysokofrekvenčního zkreslení typického pro elektronkové zesilovače je nyní možná díky výkonému 32-bitovému procesoru ZFX 3. Díky tomuto procesoru má Zoom G1 extrémní frekvenční rozsah od 20 Hz až po 40 kHz při 96 Hz samplingu. Dostanete tak bohaté zkreslení, při využití 24-bitové A/D/A konverze.

- 54 efektů ve studiové kvalitě - Celkem 8 modulů obsahuje 54 efektů. Od nejdůležitějších jako jsou historické zvuky DynaComp, Vox Wah, Crybaby Wah, až po harmonizovaný Pitch Shifter, dlouhé Echo a Delay (až 5s) a mnoho dalších.

- Automatický bubeník využívající PCM zvuky - realistické zvuky bicích využívající PCM zdroje jsou uspořádány v různých rytmických vzorech a pro různé hudební žánry jako Rock, Pop, Funky, Jazz, Blues a další. Rytmický trénink je hračka a tempo jednoduše zvolíte pomocí tap inputu.

- Jednoduše přenesete v kytarovém povlaku - malá váha i velikost je ideální pro jakékoliv použití i koncerty bez nutnosti nosit sebou objemné zařízení.

- Funkční na čtyři tužkové baterie nebo na adaptér AD 0006

- Volitelný nožní spínač FS 01 - Můžete přepínat banky nebo volit tempo pomocí funkce tap input.

- Volitelný expression pedál FP 02 - pomocí tohoto pedálu lze ovládat parametry efektů jako wah, pitch shift, hlasitost, zisk, úroveň modulace, a mixovací poměr mezi delay a chorusem. To vše v reálném čase.
G1X přichází již se zabudovaným pedálem a ovladačem umožnující volbu ovládaného efektu.

O značce Zoom:

Firma Zoom si na trhu vybudovala jméno zejména díky široké nabídce kvalitních kytarových a baskytarových multiefektů, automatickým bubeníkům, rekordérům a audio software. Těmito produkty zásobuje Zoom trh již od roku 1983. Tato společnost byla založena a dodnes sídlí v Japonsku.

Prvních sedm let se firma věnovala zejména vývoji syntezátorových zařízení, automatických bubeníků a MIDI zařízení pro jiné firmy, které si spolupráci se Zoom vybraly hlavně kvůli vysoké kvalitě jeho inženýrů. Na vývoji svého zcela vlastního výrobku tito lidé začali pracovat až roku 1988 a představili ho ještě o dva roky později.

Tímto produktem byl multiefekt označený číslem 9002, který ihned roku 1990 udivil většinu profesionální veřejnosti a umožnil společnosti Zoom vstoupit mezi nejzásadnější hráče na trhu. Následovaly další modely, například 9000, 9010 a zejména 9030, který se stal okamžitým bestsellerem. Ještě úspěšnější byl model 9200 – díky tomu se podařilo firmě Zoom rozšířit svou nabídku tak, aby si v ní vybrali nejen amatéři, ale profesionální hráči s těmi nevyššími požadavky.

Po celá devadesátá léta se sortiment této japonské firmy velmi rychle rozrůstal, rok co rok Zoom přímo chrlil na trh nové a nové efektové jednotky, z nichž většina se stala na trhu velmi žádaná. Jak rostla šíře nabídky Zoom, rostl i počet jejich zákazníků. Dnes patří výrobky Zoom jedny z nejoblíbenějších a nejkupovanějších zařízení, které se prodávají na celém světě.

O významu Zoom jistě svědčí i to, kdo se řadí mezi uživatele těchto zařízení – jde například o Richie Kotzena, Michaela Amotta, Jasona Bittnera, Vinny Apice, Matta Bachanda, Charlie Benanteho, Marca Forda, George Lynche, Johna 5, Scotta Iana, Tony Ionniho, Michaela Wiltona, Richie Samboru a mnoho dalších.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/6001/