Marshall MA 100C

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Marshall MA100 C, Celolampové dvoukanálové kytarové kombo 100w.

Kód zboží: 5842

Výrobce: Marshall

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
17500,- Kč
( 14462,80 bez DPH )


Detailní popis
Celolampové dvoukanálové kytarové kombo série: MA výkon: 100W reproduktory: 2x 12“ elektronky: 3x ECC83 + 4x EL34 kanály: Clean / Overdrive Overdrive Boost 2x 3-pásmový ekvalizér Presence a Resonance spring reverb efektová smyčka footswitch součástí balení


Legendární firma Marshall je již přes 45 let jedním z největších, nejúspěšnějších a nejvýznamnějších výrobců kytarových aparátů na světě. Po celou tuto dobu pomáhají zesilovače Marshall svým jedinečným charakterem definovat fenomén rockové kytary.
Prvním zásadním aparátem, který narozdíl od jiných značek nabízel později tolik pověstnou hutnost, dravost a hlasitost, byl dnes proslulý model JTM45.
Jedním z prvních zákazníků byl Pete Townsend, kytarista dunivé rockové atrakce The Who. Potřeboval postavit aparát s co největším výkonem, aby jeho kytara byla v hlasitém hukotu kapely slyšet, a tak na jeho popud vznikl první kytarový stack se stowattovým zesilovačem, dnes známým pod označením SLP100.
Kytarové stacky Marshall se od té doby staly symbolem rockové kytary. Jejich užíváním prosluli velikáni jako Jimi Hendrix, Jimmy Page, Ritchie Blackmore, Jeff Beck a nekonečná řada jejich souputníků a následovníků po celém světě.
Mezi další slavné modely zesilovačů patří například řady JCM800, JCM900, moderní linie JCM2000, Mode Four či JVM, ale také řada Vintage Modern jakožto návrat ke kořenům zemitého marshallského zvuku.
V průběhu 90. let začal Marshall vyrábět také signature modely zesilovačů slavných hráčů, jejichž jména jsou s používáním těchto aparátů nerozlučně spjata. Svého modelu se tak dočkali například Slash (Velvet Revolver, Guns N´Roses), Zakk Wylde (Ozzy Osbourne, Black Label Society), Kerry King (Slayer) nebo Lemmy Kilmister (Motorhead).
Firma Marshall dokázala vždy rychle reagovat na nové požadavky hráčů na zvuk aparátů v souvislosti s vývojem hudebních trendů. Její aparáty se staly nedílnou součástí výbavy obrovského množství hráčů bez ohledu na konkrétní hudební žánr.

Série aparátů Marshall MA nabízí plnokrevný celolampový marshallský zvuk doplněný praktickými ovládacími prvky v cenově velmi výhodném balení. Představuje tak ideální variantu pro všechny hráče, které v rozletu za vysněným šťavnatým lampovým zvukem brzdí pouze omezený finanční rozpočet.
Dvoukanálové kombo Marshall MA 100C disponuje výkonem 100W a je osazenodvěma 12” reproduktory. V útrobách aparátu se nachází kombinace tří elektronek ECC83 v preampu a čtyř lamp EL34 v koncové sekci.
Kanály Clean a Overdrive nabízejí široké spektrum kvalitních kytarových zvuků v rozpětí od krystalicky čistého hřejivého zvuku přes nakřáplý crunch až po plný harmonický distortion.
Kanál Overdrive je navíc vybaven praktickou funkcí Boost, která umožňuje další přikrmení zkreslení a vytváří tak vlastně další – třetí kanál aparátu.
Pomocí potenciometru Crunch Balance můžete detailně vyladit rozdíl úrovně zkreslení a případně též hlasitosti mezi standardním zvukem kanálu Overdrive a zvukem v režimu Boost. Lze tak dosáhnout jak dalšího zhutnění šťavnatého overdrive pro sólovou hru, tak extrémních zvukových přechodů (lehký crunch / táhlý distortion).
Součástí balení je footswitch Marshall, jenž je možné využít k přepínání kanálů a k aktivaci funkce Boost, takže veškeré zvukové přechody máte naprosto pod kontrolou.
Každý kanál disponuje vlastním 3-pásmovým ekvalizérem, rozsáhlé frekvenční úpravy lze tedy provádět nezávisle u obou kanálů.
K regulaci celkové ostrosti a hutnosti zvuku jsou určeny potenciometry Presence a Resonance.
Součástí výbavy je též kvalitní analogový spring reverb.
Ke zvukovým úpravám pomocí externích efektů slouží sériová efektová smyčka.
Nenechte se mást výhodnou cenou aparátu, poctivý lampový zvuk Marshall MA uspokojí jak začínající hráče, tak ostřílené profesionály.


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5842/