Bugera 1990

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz
Bugera 1990


Bugera 1990 , Celolampový kytarový zasilovač  dva kanály: clean / lead  výkon: 120W nebo 60W elektronky: 3x ECC83 + 4x 5881

Kód zboží: 5453

Výrobce: Behringer

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9330,- Kč
( 7710,70 bez DPH )


Detailní popis
Aparáty poměrně mladého jména byly světu poprvé představeny v roce 2007. Bugera však za dobu své krátké působnosti na světovém trhu rozhodně nezůstává ve stínu slavné značky Behringer, jenž je jejím exkluzivním distributorem, nýbrž si vydobývá stále větší respekt mezi cenově dostupnějšími celolampovými kytarovými zesilovači a komby. Obliba těchto ručně vyráběných aparátů roste hlavně díky široké nabídce jednotlivých produktů a jejich zvukové všestrannosti napříč mnoha hudebními žánry, jako např. klasický rock, metal, hard core, ale i moderní pop či různé alternativní styly.

Bugera 1990 je celolampový dvoukanálový kytarový zesilovač inspirovaný klasickým aparátem Marshall JCM 900. V jeho útrobách se nachází celkem tři elektronky typu ECC83 v předzesilovači, koncový zesilovač pak obsahuje čtyři lampy 5881.
Maximální výkon aparátu dosahuje úctyhodných 120W, jeho výhodou je možnost přepnutí zapojení do triod, čímž dojde k omezení výkonu na mnohdy užitečnějších 60W.
Dva přepínatelné kanály Clean a Lead disponují každý svým vlastním ovládáním Gain, Volume a Reverb, což umožňuje detailní vyladění zkreslení, hlasitosti a prostorovosti zvuku pro oba kanály. K jejich pohodlnému přepínání a taktéž aktivaci či deaktivaci reverbu slouží footswitch, který je součástí balení.
Doladění charakteru zvuku odpovídajícímu přesně Vaší představě má na starost klasický třípásmový ekvalizér, který však kromě basů, středů a výšek umožňuje nastavit i hladinu presence, tedy vyšších středů na úrovni koncového zesilovače.
Pokud považujete tyto možnosti nastavení za základní a toužíte po barvitějším spektru volitelných zvuků, samozřejmostí je zabudovaná sériová efektová smyčka s nastavitelnou úrovní signálu pro připojení externích efektů.
Pro zapojení reproboxů se na zadním panelu nachází dva 6,3mm jack výstupy, přičemž impedanci je možné nastavit na 4, 8, nebo 16 Ohmů, takže není problém používat jakýkoli kytarový box.
Výhodou může být jeden ze dvou 6,3mm jack linkových výstupů Recording Line-Out, který je opatřen filtrem optimalizujícím signál pro nahrávání nebo připojení k PA systému, druhý 6,3mm jack Direct Line-Out zachovává původní hodnoty signálu.

Bugera 1990 tedy při své cenové dostupnosti nabízí nevídaně kvalitní - čistý nebo až hi-gain zvuk, se kterým se neztratíte v žádném hudebním žánru; ruční zpracování na vysoké úrovni a v neposlední řadě klasický britský "marshallovský" design. Chcete-li hodně muziky za méně peněz, Bugera by měla jistě být jedním z Vašich kandidátů.

• Celolampový kytarový zesilovač
• Dva kanály: clean / lead
• Výkon: 120W nebo 60 W
• Elektronky: 3x ECC83 (preamp), 4x 5881 (koncový stupeň)
• Ekvalizér společný pro oba kanály (Bass, Middle, Treble, Presence)
• Ovladače gain, volume a reverb pro oba kanály zvlášť
• Efektová smyčka: sériová, s nastavitelnou úrovní signálu, konektory 6,3mm jack
• Footswitch: součástí balení; přepínání kanálů, spínání reverbu, konektor 6,3mm jack
• Impedance 4, 8, nebo 16 Ohmů
• 2x 6,3mm jack výstupy pro reprobox
• 2x 6,3mm jack linkové výstupy Recording line-out, Direct line-out
• Hmotnost: 22,5 kg
• Rozměry (mm): 690 (šířka), 310 (výška), 245 (hloubka)


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5453/