Bugera 1960

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Bugera 1960 , Celolampový kytarový zesilovač čtyři různé nástrojové vstupy výkon 150W elektronky: 3x ECC83 + 4x EL34

Kód zboží: 5452

Výrobce: Behringer

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9990,- Kč
( 8256,20 bez DPH )


Detailní popis
Aparáty poměrně mladého jména byly světu poprvé představeny v roce 2007. Bugera však za dobu své krátké působnosti na světovém trhu rozhodně nezůstává ve stínu slavné značky Behringer, jenž je jejím exkluzivním distributorem, nýbrž si vydobývá stále větší respekt mezi cenově dostupnějšími celolampovými kytarovými zesilovači a komby. Obliba těchto ručně vyráběných aparátů roste hlavně díky široké nabídce jednotlivých produktů a jejich zvukové všestrannosti napříč mnoha hudebními žánry, jako např. klasický rock, metal, hard core, ale i moderní pop či různé alternativní styly.

Jedná se o celolampový kytarový zesilovač na první pohled inspirovaný slavným aparátem sedmdesátých let Marshall 1959 SPL.
V jeho nitru nalezneme tři elektronky typu ECC83 v předzesilovači, v koncovém zesilovači jsou to čtyři lampy EL34. Zesilovač nabízí maximální výkon až 150W, což je dostatečný výkon i pro ta největší festivalová pódia.
Na předním panelu se nacházejí celkem čtyři nástrojové vstupy, které jsou rozděleny do dvou kanálů, přičemž každý vstup disponuje různou citlivostí a tudíž mírně odlišným charakterem zvuku. Zdaleka nejzajímavějšího zvuku však lze dosáhnout propojením jednotlivých kanálů pomocí krátkého kabelu, kdy dochází k využití výhod obou zapojení a z aparátu tak vychází šťavnatý a přitom jasný, čistý zvuk.
Společný pro oba kanály je ekvalizér, který umožňuje nastavení basů, středů, výšek a taktéž nechybí ovladač „presence“. Jediným ovládáním fungujícím pro každý kanál zvlášť jsou Volume 1 / Volume 2, které upravují jak celkovou hlasitost, tak s ní úměrně rostoucí míru zkreslení. Tento typ zesilovače je tedy velmi citlivý na dynamiku Vaší hry a stejně tak velký vliv na výsledný zvuk mají snímače na Vaší kytaře.
Zadní panel skýtá dva 6,3mm jack výstupy pro zapojení reproboxu, dále přepínač pro nastavení impedance na 4, 8, nebo 16 Ohmů. K dispozici je taktéž sériová efektová smyčka, u které lze nastavit úroveň signálu na +4 dB nebo -10 dB, nebo ji pomocí funkce bypass ze zapojení zcela vyřadit.

Bugera 1960 tedy při své cenové dostupnosti nabízí nevídaně kvalitní „vintage“ zvuk, se kterým se neztratíte v žádném hudebním žánru, obzvláště nakopnete-li jej pomocí externího efektu; ruční zpracování na vysoké úrovni a v neposlední řadě klasický britský "marshallovský" design. Chcete-li hodně muziky za méně peněz, Bugera by jistě měla být jedním z Vašich kandidátů.

• Celolampový kytarový zesilovač
• Dva kanály, každý se dvěma vstupy s rozdílnou citlivostí (high / low) a vlastním ovládáním Volume
• Výkon 150W
• Elektronky: 3x ECC83 (předzesilovač), 4x EL34 (koncový stupeň)
• Ekvalizér: Bass, Middle, Treble, Presence
• 2x 6,3mm jack výstupy pro reprobox
• Impedance 4, 8, nebo 16 Ohmů
• Efektová smyčka s přepínatelnou citlivostí a funkcí „true-bypass“
• Hmotnost: 22 kg
• Rozměry (mm): 690 (délka), 310 (výška), 245 (hloubka)


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5452/