Bugera V 55

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz
Bugera V 55


Bugera V55 , Celolampové kytarové kombo dva kanály dva různé nástrojové vstupy výkon 55W nebo 30W elektronky: 3x 12AX7 + 2x 6L6 reproduktor: 12“

Kód zboží: 5450

Výrobce: Behringer

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9876,- Kč
( 8162,- bez DPH )


Detailní popis
Aparáty poměrně mladého jména byly světu poprvé představeny v roce 2007. Bugera však za dobu své krátké působnosti na světovém trhu rozhodně nezůstává ve stínu slavné značky Behringer, jenž je jejím exkluzivním distributorem, nýbrž si vydobývá stále větší respekt mezi cenově dostupnějšími celolampovými kytarovými zesilovači a komby. Obliba těchto ručně vyráběných aparátů roste hlavně díky široké nabídce jednotlivých produktů a jejich zvukové všestrannosti napříč mnoha hudebními žánry, jako např. klasický rock, metal, hard core, ale i moderní pop či různé alternativní styly.

Bugera V55 je celolampové dvoukanálové kytarové kombo, které je opatřeno třemi elektronkami typu 12AX7 v předzesilovači, dvěma 6L6 v koncovém zesilovači a jedním 12“ reproduktorem Bugera Vintage.
Maximální výkon aparátu dosahuje 55W. Přesto potřebujete-li svoji hru ještě „ztlumit“, jeho nespornou výhodou je možnost přepnutí zapojení do triod, kdy dochází k omezení výkonu zhruba na polovinu.
Další z užitečných vychytávek, které toto kombo poskytuje, jsou dva nástrojové vstupy - Normal a Bright - s různou citlivostí a charakterem zvuku. Zejména při kombinaci aktivních snímačů a zapojení do citlivějšího vstupu lze z aparátu vyloudit i opravdu vysoké zkreslení.
Pro každý z celkem dvou přepínatelných kanálů jsou vyčleněna samostatná ovládanání Clean (čistý kanál) resp. Gain (zkreslený kanál), která určují vybuzení aparátu a míru zkreslení zvuku.
Společné pro oba kanály je ovládání klasického třípásmového ekvalizéru, který však kromě basů, středů a výšek umožňuje nastavit i hladinu „presence“, tedy vyšších středů na úrovni koncového zesilovače. Ovladačem Master pak upravíte celkovou hlasitost.
Kromě toho má tento aparát zabudovaný digitální reverb, jehož pomocí můžete zvuku dodat na prostorovosti. A pokud byste s výsledkem stále nebyli spokojeni, k dispozici je další užitečná funkce „Boost“, jejímž sepnutím dodáte zvuku ještě větší šťávu na úrovni jeho středových frekvencí.
Součástí výbavy je zabudovaná sériová efektová smyčka pro připojení externích efektů.
Pro zapojení reproboxů se na zadním panelu nachází dva 6,3mm jack výstupy, přičemž impedanci je možné nastavit na 4, 8, nebo 16 Ohmů, takže není problém použít jakýkoli kytarový box.
K pohodlnému přepínání mezi oběma kanály a aktivaci či deaktivaci reverbu slouží footswitch, který je součástí balení.

Bugera V55 se tedy svým potenciálem vyrovná boutique aparátům vyšších cenových kategorií. Při své cenové dostupnosti nabízí nevídaně kvalitní a průzračný zvuk vintage charakteru, ale nezalekne se ani vyššího zkreslení. S tímto aparátem se tedy v žádném hudebním žánru Vaše hra neztratí. Samozřejmostí je pak ruční zpracování na vysoké úrovni a v neposlední řadě velmi povedený design.

• Celolampové kytarové kombo
• Dva kanály
• Dva nástrojové vstupy s různou citlivostí (Normal / Bright)
• Výkon: 55W nebo cca 30W (přepínání pentoda / trioda)
• Elektronky: 3x 12AX7 (preamp), 2x 6L6 (koncový stupeň)
• Reproduktor: 12“ Bugera Vintage
• Ekvalizér společný pro oba kanály (Bass, Middle, Treble + Presence)
• Zabudovaný digitální reverb
• Funkce „Boost“ pro zvýraznění středových frekvencí
• Efektová smyčka: sériová, konektory 2x 6,3mm jack
• 2x 6,3mm jack výstupy pro externí reprobox
• Impedance 4, 8, nebo 16 Ohmů
• Footswitch součástí balení; přepínání kanálů + spínání reverbu, konektor 6,3mm jack
• Rozměry (mm): 545 (výška), 597 (délka), 270 (hloubka)
• Hmotnost: 22.5 kg


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5450/