Behringer VT100FXH

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Behringer VT100 FXH , Maximální špičkový výkon je 100W

Kód zboží: 5439

Výrobce: Behringer

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
4780,- Kč
( 3950,40 bez DPH )


Detailní popis
Firmu Behringer, zabývající se výrobou veškeré audiotechniky, založil Uli Behringer v roce 1989 v německém městě Willich. V roce 2007 byla společnost označena za 14. největšího výrobce hudební techniky. V současnosti je to nadnárodní skupina společností s vedením sídlícím v Monacu a vyrábějící v továrně zvané "Behringer City" v Číně. Jejich výrobky se prodávají ve 130 zemích celého světa.

Behringer VT100FXH je kytarový zesilovač ze série Virtube, který je také součástí komba VT100FX. Je vhodný spíše pro začínající kytaristy. Svými parametry je určen do zkušebny a menší pódia. Tento model má integrován Virtual Tube Circuitry - simulaci zvuku lampových aparatur.

Výkon
Maximální špičkový výkon je 100W.

Ovládání a funkce
Zesilovač disponuje klasicky čistým a zkresleným kanálem. Mezi kanály lze přepínat pomocí tlačítka na předním panelu nebo přiloženým dvoutlačítkovým podlahovým ovladačem (footswitch).
Čistý kanál:
Potenciometr Gain slouží k nastavení vstupní citlivosti tohoto kanálu. Tlačítkem Crunch lze přidat jemné zkreslení i čistému kanálu. Následuje klasický 3pásmový ekvalizace (basy, středy, výšky).
Zkreslený kanál:
Potenciometrem Gain lze nastavit míru zkreslení tohoto kanálu. Tlačítko OD1/OD2 přepíná mezi dvěma odlišnými zkreslenými zvuky. Ekvalizér je v tomto případě 2pásmový (basy, výšky) doplněný o ovladač Contour, který slouží k nastavení ekvalizační křivky do tvaru "V" - tedy dochází k potlačení středů.
Potenciometr Volume slouží k nastavení hlasitosti druhého kanálu, čímž můžeme dosáhnout stejné hlasitosti obou kanálů při různém nastavení vstupní citlivosti, nebo mít například druhý kanál hlasitější pro sóla se zkresleným zvukem.
Společné funkce:
Integrovaná digitální efektová jednotka umožňuje využít jednoho z 16 variant nebo kombinací efektů: 4x chorus/delay, 4x delay, 4x chorus, 4x flanger. Poměr mezi zefektovaným a původním signálem nastavuje potenciometr FX Level.Nezávisle na těchto efektech lze pak ještě samostatným ovladačem Reverb Level přidat k signálu Reverb.
Ovladač celkové hlasitosti najdete pod označením Master Volume.

Možnosti připojení
Zesilovač disponuje dvěma výstupy (jack) do externích reproboxů. Minimální celková impedance připojených reproboxů musí být alespoň 4 Ohm.
Tento model disponuje také paralelně zapojenou efektovou smyčkou, která slouží k připojení různých externích zařízení, například modulačních či efektových procesorů. Výstup signálu do externího zařízení je označen jako FX Send (využitelný také jako linkový výstup), upravený signál se pak vrací konektorem FX Return. Poměr mezi původním signálem a signálem z efektové smyčky lze nastavit potenciometrem FX Loop Mix, který je umístěn na předním panelu.
K zesilovači lze připojit sluchátka standardním 6,3mm stereo jack konektorem. Ten lze však použít i jako linkový výstup např. do mixážního pultu při domácím nahrávání.Dalším konektorem lze připojit externí přehrávač (CD, mp3, PC, apod.).
Dodávaný dvoutlačítkový podlahový ovladač se připojuje konektorem footswitch. Lze s ním přepínat kanály a aktivovat integrovanou digitální efektovou jednotku.

Behringer VT100FXH je poměrně dobře vybavený kytarový zesilovač, který je určen především začínajícím muzikantům, kterým umožňuje za přijatelnou cenu vyzkoušet řešení samostatného zesilovače a boxu.

Vlastnosti
• Výkon: 100 W (špičkový)
• VTC (simulace lamp)
• Kanály: čistý (+ crunch), zkreslený (OD 1 / OD 2)
• Nezávislá ekvalizace: basy, středy, výšky, contour
• Digitální efektová jednotka + reverb
• Paralelní efektová smyčka
• Výstup na sluchátka
• CD In
• Dvoutlačítkový footswitch součástí dodávky
• Rozměry: 24,5 x 58 x 27 cm
• Hmotnost: 12,4 Kg

Efekty
• 4x Chorus/Delay
• 4x Chorus
• 4x Delay
• 4x Flanger
• Reverb


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5439/