Boss GP 10GK

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Boss GP 10GK



Kód zboží: 5383

Výrobce: Boss

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
14000,- Kč
( 11570,20 bez DPH )


Detailní popis

GP-10 Kytarový procesor včetně snímače GK-3 a kabelu GKC

Neomezené zvukové možnosti:
Nový GP-10 přináší neuvěřitelné množství úžasných zvuků a ladění na dosah ruky, kompaktní procesor Vše v jednom, který je dostupný a snadno ovladatelný. Máte-li na kytaře Roland GK-kompatibilní snímač, GP-10 umožňuje transformovat zvuk na četné typy klasických, elektrických a akustických kytar, bas a dokonce i analogově modelovaných syntezátorů, včetně legendárního Roland GR-300. Ale tím to nekončí, máte přístup k alternativním laděním, včetně populárních otevřených ladění, 12-strunných kytar, a “snížených” ladění, která jsou klíčová pro dnešní ultra-heavy rockové styly. Všestranná GP-10 funguje také jako plně vybavený multi-efektový procesor pro GK i normální snímače, s rozsáhlou nabídkou modelů COSM Amp a efektů pro živé hraní, i nahrávání ve studiu. Navíc, USB konektor umožňuje snímání zvuků GP-10 přímo do DAW a můžete dokonce hrát z kytary na SW syntezátory v počítači, díky převodníku Guitar-to-MIDI v GP-10!

Okamžitý přístup ke sníženému ladění, k otevřenému ladění, 12-strunné kytaře i vlastním uživatelským laděním

Nástrojový modeling s technologií COSM, včetně běžných elektrických, akustických a basových kytar, sitar, banja, bezpražcových kytar a další

Analogový syntezátorový modeling kytary, podporovaný v reálném čase DSP, umožňuje hrát výraznými, ultra citlivými zvuky syntezátoru

Tvorba zcela nových zvuků, vzniklých sloučením modelovaných a normálních kytarových zvuků

Vysoce kvalitní modely COSM Amp a multi-efekty převzaté z GT-100

13-pin vstup pro kytary, vybavené děleným snímačem Roland GK-3, či jiným, GK-kompatibilním snímačem

Standardní 1/4" kytarový vstup umožňuje využití zesilovačů a efektů s libovolnou kytarou

USB audio/MIDI převodník pro vícekanálové audio nahrávání (včetně výstupu jednotlivých strun) a redukce Guitar-to-MIDI pro GK snímač

BOSS TONE STUDIO SW editor/knihovna pro Mac/Windows a uživatelské patche dostupné na bosstonecentral.com

K dispozici s/bez GK-3 děleného snímače

Současné využití GP-10 a jiného 13-pin GK zařízení, díky paralelnímu (volitelnému) kabelu GKP-2

Neuvěřitelná všestrannost na pódiu i ve studiu

Kompaktní GP-10 je nástrojový modelingový procesor a současně multi-efektová jednotka. Sekce multi-efektů je vybavena špičkovými modely COSM Amp a efekty, které využijete s každou kytarou se standardním 1/4" kabelem. Když do GK vstupu u GP-10 zapojíte Roland GK-kompatibilní snímač přes 13-pin kabel, odemkne se tím sekce nástrojového modelingu, a tím i obrovské zvukové možnosti jak pro živé hraní, tak pro nahrávání ve studiu.

Okamžitá změna naladění kytary

S GK kompatibilním snímačem umožňuje GP-10 změnit i ladění kytary stiskem pedálu. Pro různé songy nebo styly nemusíte ručně nic přelaďovat – stačí nastavit potřebná ladění do GP-10 a jet. Můžete hrát flažolety na otevřených strunách, jako G a E, vybrnkávat na 12-strunnou kytaru, nebo snížit ladění celé kytary po půltónech, když potřebujete masivní ultra-heavy riffy. Máte na výběr z množství presetů pro ladění, můžete také vytvářet vlastní upravená ladění pro různé aplikace.

Kolekce klasických kytar, syntezátorů a dalších zvuků světové třídy

Kromě okamžitého vlivu naladění, umožňuje spolupráce GK-kompatibilního snímače s GP-10 také kompletně změnit zvuk nástroje. Užitečné jsou klasicky modelované elektrické kytary s jednou cívkou i s humbuckery, akustiky se strunami kovovými i nylonovými, basy, banjo, resonator, bezpražcové kytary, ba i sitar! GP-10 má ve výbavě rovněž působivý syntezátor s analogovými modely, s autentickou emulací slavného analogového kytarového syntezátoru Roland GR-300 a super-fat OSC syntezátoru se dvěma oscilátory a řadou snadno nastavitelných parametrů. Skvělý výběr “Poly FX” navíc nabízí jedinečné zvuky dostupné pouze při zpracování přes GK, takže vstupujete při hraní na zcela nepoznané území. Modelované zvuky lze slučovat s běžným zvukem vaší kytary. Na dosah ruky tak máte nekonečné množství různých zvuků.

Přirozené, ultra citlivé modely COSM Amp

Klíčovým faktorem, který definuje zvuk elektrické kytary je typ zesilovače, a GP-10 jich nabízí opravdu mnoho. K dispozici máte 30 různých zesilovačů, včetně klasických komb, vintage stacků, i moderních high-gain zesilovačů, dále basové zesilovače pro modelování basových zvuků a celopásmové zesilovače pro akustické zvuky. Zesilovače v GP-10 zahrnují uživatelské BOSS DSP i nejnovější poznatky výzkumů technologie COSM, nabízejí živý, citlivý tón, s nastavením, které upravuje přirozenou kompresi a feeling při hraní. Všechny zesilovače GP-10 využijete jak u normální kytary, tak u té s GK snímačem.

Vysoce výkonné multi-efekty

Ve výbavě GP-10 je široká paleta těch nejlepších efektů, převzatých z GT-100. Většinu využijete i s normální kytarou (bez GK snímače), přičemž GP-10 vám přináší dvojnásobný užitek než běžné efektové procesory, jak je znáte. Najdete zde overdrive, distortion, modulační efekty, delay, reverb a řadu jiných, ale také inteligentní harmonizér a další skvělé efekty. Vestavěný expression pedál využijete pro ovládání hlasitosti nohou, popř. efektů jako wah, Pedal Bend, aj.

Vestavěný USB audio/MIDI převodník

GP-10 je vybaven vestavěným USB audio/MIDI převodníkem, který zjednodušuje nahrávání skvělých modelů zesilovačů a zpracovaných efektů zvuku, ve vašem oblíbeném DAW s libovolným nástrojem. Pokud však použijete kytaru vybavenou GK snímačem, GP-10 mimořádně zvýší vaši kreativitu, jelikož rozšíří schopnosti vaší produkce tak, že dalece přesáhnou standardní kytarové procesory. Když např. chcete nahrávat audio výstup každé jednotlivé kytarové struny na nezávislou stopu, můžete jej zpracovat v GP-10, anebo jej ponechat v původním stavu a zpracovat později. Jestliže nahráváte tímto způsobem nezpracovaný zvuk, můžete provést re-amping stop přes modely Amp u GP-10, nebo přesněji “re-guitar”, s využitím modelingu nástrojů v GP-10 a změnit zvuk na cokoliv chcete, skutečně! Funkce Guitar-to-MIDI umožňuje rozšířit vaši kreativitu ještě více a hrát z kytary na SW syntezátory, snímat MIDI sekvence a posílat MIDI data do notačního software v počítači.

BOSS TONE STUDIO a BOSS TONE CENTRAL

SW BOSS TONE STUDIO je k dispozici ke stažení zdarma. Jeho úkolem je zjednodušit editaci a organizaci patchů GP-10 v počítači s Mac nebo Windows. Software navíc nabízí přímý přístup přes USB na webovou stránku BOSS TONE CENTRAL, kde získáte zdarma postupně se rozrůstající kolekci hotových GP-10 patchů, vytvořených špičkovými světovými kytaristy.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5383/