Digitech RP 1000

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz
Digitech RP 1000


Digitech RP1000 tento multiefekt paří k naprosté špičče, nabízí prakticky jakýkoliv efekt či simulaci

Kód zboží: 5355

Výrobce: Digitech

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9999,- Kč
( 8263,60 bez DPH )


Detailní popis
 
Váš zvuk je prvořadý! Ovládání vašeho zvuku by mělo být jednou z nejduležitějších funkcí vašeho multiefektu a RP1000 se této funkce dokáže zhostit naprosto dokonale. S tímto multiefektem vám již nikdy nebude špatná kontrola stát v cestě za dokonalým vystoupením.
 
Váš pedalboard! Již žádné poskakování od jedné krabičky k druhé. RP1000 zajišťuje harmonii mezi efekty a vaším zesilovačem. Umožňuje ovladání vašich stompboxů a ukládání jich do presetů takže svůj zvuk měníte sešlápnutím jediného pedálu. Navíc vám umožňuje bypass celého multiefektu aby mohl váš zesilovač znít uplně sám.
 
100 ruzných pedalboardů! Když je bypass zesilovačů a reproboxů použit v kombinaci s pedalboard módem tak se Vaše RP1000 mění ve 100 různých pedalboardů. Máte okmažitý přístup ke změně presetů i zapínaní a vypínaní stompboxů, opravdu to nejlepší z obou světů.
 
Phrase Looper! Zabudovaný looper vám umožní tvořit až 20s dlouhé smyčky. S ovládáním Stop, Play a Overdub můžete přes sebe vrstvit kytarové stopy a s touto pomocí komponovat, cvičit i jamovat.
 
Tento multiefekt paří k naprosté špičče, nabízí prakticky jakýkoliv efekt či simulaci na kterou si vzpomenete, stačí si jen ze 160 nabízených vybrat. Samozřejmostí již je bypass amp a cabinet modelingu. Disponuje také režimem pedal board a frázovým samplerem. Navíc k tomuto multiefektu dostanete software Cubase LE4.
 napájení adaptér
 typy efektů multiefekt, 160 modulací
 true bypass ne
 počet pedálů 15
 rack/stomp podlahový multiefekt
 analog/digital digital


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5355/