Roland GR-S

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Roland GR-S



Kód zboží: 5328

Výrobce: Roland

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
7500,- Kč
( 6198,30 bez DPH )


Detailní popis

Výkon GK ve Stompbox Twin pedálu

Se zcela novými V-Guitar pedály mohou kytaristé využít rozsáhlé výhody Roland GK zpracování – technologii kytarového syntezátoru GR-55 a systému VG-99 V-Guitar – přímo na pedalboardech.
GR-S V-Guitar Space je vybaven nezávislým zpracováním každé kytarové struny, což nabízí skvělé zvuky, které vás přenesou do zcela nového prostoru, a to Crystal, Rich Modulation, Slow Pad a vícestrunné emulace Brilliant Clean.
Vestavěn je do populárního boxu Twin Pedálu a vybaven řadou konektorů pro snadnou integraci s komby, stompboxy, multi-efekty a dalšími zařízeními V-Guitar, takže GR-S nabízí široké, hutné, jasné definované zvuky, jakých lze dosáhnout pouze cestou GK zpracování.

  • Pokročilá technologie Roland V-Guitar ve stompboxu Twin Pedálu
  • Super-prostorové zvuky a vícestrunné emulace, možné výhradně při GK zpracování
  • Zvuky Crystal, Rich Modulation, Slow Pad a Brilliant Clean, se zpracováním v DSP v reálném čase a s nulovou latencí
  • Bleskově reagující knoby COLOR a TONE pro tvarování zvuku
  • Funkce Freeze podrží aktuální zvuk doprovodu a zvukové efekty
  • 13-pin GK vstup připravený pro použití s GC-1 GK-Ready Stratocaster, GK-3 dělený snímač a všechny GK vybavené kytary
  • Flexibilní konektory pro snadné připojení ke kombu, pedálům a multi-efektům
  • Čtyři uživatelské paměti, s dálkovým ovládáním z GK vybavené kytary

Vítejte do rodiny

GR-S V-Guitar Space se připojil k vyhlášené rodině Roland V-Guitar, která zahrnuje rovněž GR-55 Guitar syntezátor a VG-99 V-Guitar System. Pohodlný formát stompboxu GR-S umožňuje hráčům s tradiční sestavou využít neuvěřitelný zvukový potenciál dostupný díky GK procesoru. Využijete-li také volitelný US-20 Unit Selector, GR-S dodá i uživatelům GR a VG přístrojů nové zvuky pro jejich stávající sestavu.

Získejte zcela nové zvuky díky GK zpracování

GR-S je vybaven 13-pin vstupem pro použití s kytarou, vyzbrojenou děleným snímačem Roland GK-3 nebo GK-vybaveným nástrojem, jako je GC-1 GK-Ready Stratocaster. Na rozdíl od standardních mono kytarových snímačů, Roland GK snímá a odděluje každou jednotlivou strunu, a vysílá pak šest samostatných signálů do 13-pin jacku. V případě zapojení V-Guitar zařízení, jako GR-S pedálu, lze každou strunu zpracovat nezávisle, což otevírá obrovský prostor zvukových možností, jaké jsou jinak u normálního 1/4" kytarového výstupu nereálné.

Vaši zvukovou paletu rozšíříte o nádherné zvuky

S GR-S získáte čtyři neuvěřitelné zvuky, jež posunou vaši kytaru do zcela nového zvukového prostoru.
Crystal dodává chvění, průzračné zvuky a ledové textury, kdežto Rich Modulation dodává extrémně prostorový, vícekanálový chorus s nezávislým zpracováním GK strun. Slow Pad nabízí teplé syntezátorové pady s proměnnou fází attack pro vysněné spirály plných akordů, jaké jsou u mono vstupu zcela nemožné.
S Brilliant Clean můžete přidat virtuální struny, a to od 12 do 18 strun, knobem COLOR!

Upravte, uložte a donekonečna protáhněte své zvuky

Jako u normálního stompboxu, je GR-S vybaven jednoduchými kontrolery, které jsou rychle, snadno a intuitivně použitelné, ale za touto jednoduchostí se skrývá enormní potenciál pro tvarování zvuku.
Pokud otočíte knoby COLOR a TONE, můžete operativně upravit i více skrytých parametrů speciálně ušitých pro jednotlivé typy, což umožňuje dosáhnout významných zvukových posunů i při malé změně. Čtyři paměti umožňují uložit oblíbené zvuky s rychlým vyvoláním pomocí přepínačů na GK vybavené kytaře.
Funkce Freeze přístupná jedním ze dvou pedálů umožňuje podržet zvuk na nekonečnou dobu, kvůli doprovodu a výrazným efektům.

Snadná integrace do libovolné sestavy

GR-S nabízí velké množství různých zapojení pro integraci do různých sestav, včetně pedalboardů, sad multi-efektů, racků, mixů a dalších zařízení V-Guitar. Duální vstup MIX/GUITAR INPUT umožňuje zapojit dvě zařízení a sloučit je v GR-S, tento kombinovaný mix pak vyslat na mono/stereo výstup pedálu.
13-pin GK výstup snímá také signál normálního snímače kytary a pomocí kontrolerů z GK vybavené kytary umožňuje sloučit zvuk GK a normální zvuky přímo v nástroji. Speciální jack GUITAR OUTPUT u GR-S umožňuje zapojit zvuk normální kytary přímo do komba či efektů bez aplikovaného GK zpracování. Využijete jej také v souvislosti se vstupem MIX/GUITAR INPUT pro vytvoření send/return smyčky u normálního efektového řetězce.

GK-Ready kytary a volitelné příslušenství

S vestavěným snímačem GK a 13-pin výstupem je populární GC-1 GK-Ready Stratocaster perfektním doplňkem GR-S a krom toho je také k dispozici celá řada GK vybavených kytar od různých výrobců.
Roland dále nabízí dělený snímač GK-3, který snadno umožňuje přidat oblíbené kytaře GK kompatibilitu bez jakýchkoliv úprav.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5328/