Boss RV-6

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Boss RV-6efekt pro el. kytaru, zpěv a klávesy, Digital Reverb, 8 režimů, stereo vstup i výstup, vstup pro expression pedál, rozměry 73 x 129 x 59 mm, hmotnost 450 g



Kód zboží: 5294

Výrobce: Boss

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
4100,- Kč
( 3388,40 bez DPH )


Detailní popis

Jednoduše úžasný Reverb
RV-6 je nabitý nejnovější DSP technologií BOSS a přináší osm inspirativních dozvukových efektů v jednom kompaktním pedálu Algoritmy Room, Hall a Plate pomohou dodat vašemu základnímu zvuku prostor a hloubku, režim Modulate váš zvuk krásné rozhýbe a Spring mu zase dodá vintage-surf nádech. Režim Dynamic automaticky upravuje intenzitu efektu podle stylu vašeho hraní a vytváří výrazný a zajímavý dozvuk, ve kterém se vaše tóny neztratí. Najdete zde i moderní režimy Shimmer a Reverb + Delay, které se těší velké oblibě.

Komplexní nastavení na dosah ruky
RV-6 umožňuje vytvoření úžasného dozvukové efektu rychle a snadno - stačí zvolit typ efektu, upravit jej ovladači a hrát. I když je tento postup velmi jednoduchý, zvuk efektu je komplexní a propracovaný. Uvnitř zařízení jednotlivé režimy obsahují množství parametrů, které pečlivě vyladili návrháři společnosti BOSS ve spolupráci s profesionálními hudebníky a techniky. Při otáčení ovladači Time a Tone se uvnitř zařízení upravuje mnoho parametrů tak, aby mělo každé nastavení nejlepší zvukový projev, jaký je možné dosáhnout.

Analogový DRY zvuk a všestranné vstupy / výstupy
Dozvukové efekty v RV-6 jsou kompletně digitální, můžete se však spolehnout, že původní zvuk vaší kytary zůstane i po přimíchání efektu vždy čistě analogový. Praktické konektory s automatickým spínáním umožňují integraci do jakéhokoliv efektového řetězce a podporují mono, mono-stereo i stereo-stereo zapojení. Při vložení kabelu jen do konektoru B bude na výstupu RV-6 pouze 100% zpracovaný zvuk (Wet), co můžete využít v komplexních řetězcích, které využívají paralelní zapojení a mixy. Můžete využít i konektor pro připojení Expression pedálu, který umožňuje ovládání úrovně efektu v reálném čase při hraní.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5294/