Roland V-Combo VR-09

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Roland V-Combo VR-09



Kód zboží: 5291

Výrobce: Roland

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
20500,- Kč
( 16942,10 bez DPH )


Detailní popis

Okamžitý přístup k inspirujícím zvukům a k možnostem živé interpretace

Mobilní, dostupný a vybavený špičkovými Roland zvuky; V-Combo VR-09 je ideálním řešením "vše v jednom" pro aktivní klávesové hráče. Samostatné zvukové sady pro zvuky piana, varhan a syntezátorů – seřazené do třech intuitivních bloků na čelním panelu – přinášejí přímo pod vaše prsty všechny tóny nezbytné pro tvorbu. Pro maximalizaci vaší pódiové interpretace je v reálném čase k dispozici devět sliderů sloužících k perfektnímu vybrušování konečného zvuku, řada knobů a tlačítek pro ovládání sedmi simultánních efektů a dalších parametrů. Další skvělé funkce zahrnují looper, sekci bicích, kde najdete knihovnu plnou rytmů k procvičování, jamování a mnoho dalšího. S všestranným výběrem zvuků, inspirujícími funkcemi a chytrým uživatelským rozhraním je V-Combo VR-09 takřka splněným snem pro všechny muzikanty.

  • Profesionální keyboard s okamžitým přístupem k funkcím pro pódiové muzikanty
  • Lehké a mobilní; na baterii nebo do sítě
  • Zvuky akustického a elektrického piana profesionální kvality, včetně zvuku koncertního křídla s 88-tónovým stereo vrstveným zvukem.
  • Virtual Tone Wheel varhany se zvuky SuperNATURAL a devíti harmonickými táhly, plus nově vyvinutý zvuk varhan tranzistorového typu z 60.let.
  • Široké spektrum syntetizátorových zvuků, od klasických až po nejzásadnější moderní zvuky
  • Sedm simultánních efektů se samostatným ovládáním v reálném čase
  • Looper a vestavěné rytmické vzorky; přehrávání songů WAV/MP3/SMF pomocí volitelné USB paměti
  • Volně dostupná aplikace VR-09 Editor pro iPad

Intuitivní ovládání pro expresivní živé hraní

V-Combo VR-09 bylood základů vytvořeno pro potřeby živě vystupujících hráčů. Intuitivní uspořádání čelního panelu a jasná LCD obrazovka nabízejí rychlý přístup ke špičkovým pianovým, varhanním a syntetizátorovým zvukům Roland, spolu s množstvím ovládacích prvků umožňujících výraznou práci se zvukem v reálném čase. Sedm simultánních efektů zahrnuje například rotary, delay, reverb, tone, overdrive, kompresor a nastavitelný multiefekt se zvláštními knoby, které upravují řadu parametrů jediným pohybem, čímž získáváte nástroj s obrovskými možnostmi úprav a tvarování zvuku s minimálním úsilím. Toto chytré uživatelské rozhraní umožňuje velmi jednoduše nastavit a uspořádat rozdělení zvukových vrstev přímo při hře. Navíc lze veškerá nastavení uložit do uživatelské paměti. Na pódiu jsou tak okamžitě k dispozici.

Profesionální zvuky akustických a elektrických pian

Piano je základním stavebním kamenem živého hraní. V-Combo VR-09 je naplněno širokým výběrem zvuků, takže dokáže pokrýt všechny hudební styly. Špičkové akustické grand piano disponuje 88-tónovým stereo multi samplingem, díky kterému poskytuje zvuk profesionální úrovně, který může směle konkurovat slavným stage pianům Roland. Naleznete zde také množství populárních zvuků elektrických pian spolu s užitečnými efekty jako například phaser nebo tremolo.Výrazného zesílení pianového zvuku dosáhnete pomocí kompresoru, který je ovládán samostatným knobem. Vaše hra tak nikdy nezanikne ve zvuku ostatních nástrojů v kapele.

Varhany světové třídy

Hnacím motorem zvuku rockových varhan je v případě V-Comba VR-09 renomovaná technologie SuperNATURAL. Devět harmonických táhel umožňuje autentické ovládání v průběhu vystoupení. Nově vyvinutý zvuk tranzistorových varhan nabízí tóny kombo nástrojů ze 60. let. 61-klávesová klaviatura disponuje extrémě rychlou odezvou, což umožňuje využití typických hracích technik jakými jsou například trylky, sputter, glissando nebo perkusivní úhozy.Efekt Rotary speaker (rotující reproduktor) a simulátory zesilovačů reprodukují charakteristiky klasických varhanních repro boxů a zkreslených lampových okruhů obdivuhodně věrně a nová funkce “Twin Rotary” dodává hluboký, agresivní efekt, který jste dosud neslyšeli.

Klasické a moderní syntetizátorové zvuky

V-Combo VR-09 je nabité spoustou předem připravených syntetizátorových zvuků od osvědčených analogových klasik, jakými jsou například smyčce JUNO a syntetizátorové žestě z 80.let, až po digitální zvuky moderní éry. Ovladače na čelním panelu vám umožní v reálném čase pracovat se zvukem a intuitivně jej upravovat. Využít lze například užitečný ADR ( Attack, Decay, Release ) nebo nastavení cutoff/resonance pomocí harmonických táhel ve varhanním bloku. Vestavěné efekty jako například "Bit Crash" umožňují vytvářet syntetizátorové zvuky pro moderní taneční hudbu včetně dubstepu.

VR-09 Editor pro iPad

Volně dostupná aplikace VR-09 Editor pro iPad vám dá do rukou výkonný a intuitivní nástroj k ovládání zvukových sad varhan a syntetizátorů pomocí dotykového rozhraní vašeho tabletu.
Budete moci rychle editovat zvuky varhan a upravovat klasický tonewheel charakter, jako je například rozptyl, šum kliknutí i rychlost rotace. Získáte snadný přístup k syntetizátorovým zvukům a možnost vytvářet vlastní zvuky a vrstvy. Po úpravách zvuků doma můžete vzít svůj iPad na koncert a použít aplikaci jako externí real-time kontroler na pódiu. Kvalitní, bezdrátová komunikace mezi V-Combo VR-09 a iPadem je snadno nastavitelná pomocí Roland Wireless Connect. Kromě toho můžete spojení provést USB kabelem přes iPad Camera Connection Kit.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5291/