Boss GT001

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Boss GT 001,  znamená novou éru audio kvality pro kytaristy, díky upravenému procesoru nové generace BOSS a vlastní COSM metodě modelování zvuku.

Kód zboží: 5154

Výrobce: Boss

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
6500,- Kč
( 5371,90 bez DPH )


Detailní popis
  • Špičkové modely zesilovačů a efekty ve stylovém desktopu
  • Zahrnuje nejnovější modely COSM Amp BOSS, výkonné MDP efekty a další
  • Flexibilní směrování Amp modelů a efektů přes dva efektové řetězce
  • Pokročilý vícekanálový USB audio/MIDI převodník pro flexibilní nahrávání a výkonný re-amping
  • Kompatibilita se zvukovými patchi GT-100 verze 2.0
  • Knoby na panelu pro nastavení zvuků a vyhrazená tlačítka pro vyvolání oblíbených zvuků
  • BOSS TONE STUDIO SW editor/knihovna pod Mac/Windows a uživatelské patche (dostupné na bosstonecentral.com)
  • XLR mikrofonní vstup s phantomovým napájením, speciálně upravené efektové patche pro vokály a akustickou kytaru
  • 1/8" vstup pro zapojení stereo zařízení, např. smartphone nebo přehrávač
  • Monofonní Guitar-to-MIDI redukce z normálního 1/4" kytarového vstupu
  • Jack pro zapojení expression pedálu nebo až dvou nožních spínačů pro ovládání efektů a změnu patche v reálném čase
  • Napájení USB sběrnicí nebo přibaleným AC adaptérem


Profesionální zvuk pro nahrávání i jamování
Pod krytem stylového, zmodernizovaného těla GT-001 se skrývá plně vybavený, multi-efektový procesor BOSS se špičkovým zvukem. Jeho COSM Amp modely a efekty jsou srovnatelné s GT-100, ve verzi 2.0 – vlajkovou lodí mezi procesory BOSS pro koncertní hráče – data patche lze sdílet i mezi dvěma jednotkami. Duální efektové řetězce umožňují tvořit sofistikované zvuky se dvěma komby a směrovat efekty sériově či paralelně, až k profesionální úrovni zvuku, vhodného pro všechny druhy hudební produkce. Pokročilé parametry zahrnují funkci Channel Divide, která umožňuje přepínat efektové řetězce ručně, nebo podle frekvence, či dynamickou hrou a upravit levý/pravý mix ve flexibilním audio záznamu vašeho DAW.

Výkonný nástroj pro DAW hudební produkci
S jediným USB kabelem GT-001 funguje jako audio převodník špičkové kvality pro Mac i Windows. Je snadné snímat skvělé Amp a efektové zvuky přímo do DAW. Čtyři audio kanály nabízejí mimořádnou flexibilitu pro nahrávání, re-amping a mixáž. Můžete např. poslouchat modely komb a efekty GT-001 i během snímání nezpracovaného signálu v DAW, současně nahrávat zpracovaný i původní zvuk na oddělené stopy a poslechnout si mix během re-ampingu, popř. nastavit kytarový zvuk přes GT-001. Krom toho, GT-001 lze napájet jak přibaleným AC adaptérem, tak přes USB sběrnici PC, nabízí skvělé pohodlí pro domácí sestavy, studiové záznamy i mobilní nahrávání s notebookem.

XLR mikrofonní vstup a patche, upravené pro vokály a akustickou kytaru
GT-001 není jen kytarový procesor – můžete také připojit mikrofon a do DAW snímat vokály či akustické nástroje. XLR mikrofonní vstup je vybaven phantomovým napájením, umožňující využít kondenzátorový mikrofon a nahrávat ve špičkové kvalitě. Speciálně upravené patche pro vokály a akustické kytary jsou rovněž přibaleny, nabízejí skvělý zvuk monitoringu a tracking. GT-001 má dále stereo Aux vstup, který se po propojení s počítačem hodí pro připojení smart-phonu či rytmeru, a následné jamování.

Užijte si MIDI nástroje v počítači i z normální kytary
GT-001 nabízí monofonní funkci Guitar-to-MIDI, která umožňuje hrát na soft. syntezátory a další MIDI nástroje nainstalované v počítači, z normální kytary, i bez namontovaného speciálního snímače. Ve výbavě má nově vyvinutou technologií BOSS, kterou oceníte, když si zdarma stáhnete Roland Guitar Friend Jam software, ale umožňuje také experimentovat s kytarou a tvořit MIDI sekvence v hudebně produkčním software.

Editace a organizace zvuků v BOSS TONE STUDIO
BOSS TONE STUDIO je volně ke stažení pro Mac i Windows, nabízí intuitivní grafické rozhraní pro tvorbu a editaci efektových patchů GT-001 i z počítače, přes USB. Tento software rovněž zjednodušuje organizaci a archivaci patchů a jejich načítání, když potřebujete změnit song a styl. Pokud má váš počítač přístup k internetu, SW BOSS TONE STUDIO má integrované připojení na webovou stránku BOSS TONE CENTRAL, takže si můžete poslechnout i stáhnout předem připravené patche, vytvořené špičkovými profesionálními kytaristy, přímo do svého GT-001! Tyto báječné patche rovněž fungují ve verzi GT-100 verze 2.0, a snadno si je upravíte pomocí editačních nástrojů dostupných v BOSS TONE STUDIO.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/5154/