Mapex T750A

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Stolička na bicí Mapex T750 A

Kód zboží: 4996

Výrobce: Mapex

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
2451,- Kč
( 2025,60 bez DPH )


Detailní popis

profesionální stolička
• extra polstrování
• šroubovice
• dvojité nohy
• černá umělá kůže
• nastavitelná výška: 46-62cm

O značce Mapex:

Výrobce Mapex sídlí v čínském městě Tianjin. Zde se mohou návštěvníci na vlastní oči přesvědčit o tom, že bicí nástroje Mapex jsou ručně vyráběny stovkami své práci oddaných zaměstnanců, kteří pečlivě vkládají svůj talent a perfekcionalismus do svého řemesla.

Veškeré produkty Mapex jsou ručně vyrobeny a ručně smontovány špičkovými řemeslníky v továrně, specielně zkonstruované pro výrobu bicích nástrojů. Lidé z USA, Evropy, Taiwanu a Číny si získali reputaci designérů, výrobců a konstruktérů bicích nástrojů té nejvyšší třídy. Mapex je jednou z mála firem svého druhu která získala ISO9001 certifikát – světový standard pro excelentní kvalitu výroby.

Stavba špičkových bicích se od základů opírá o experty, vybírající surovinu – dřevo. Prvotřídní dřeva jako javor, ořech, bříza a lípa jsou pečlivě vybírána ze zdrojů z celého světa a poté jsou k sobě vybrána zkušeným odborníkem tak, aby každý hotový buben Mapex produkoval signifikantní tón a resonanci.

Mapex se však neposkytuje jen skvělý zvuk, bubny musí také dobře vypadat. Na všechny lakované bicí je nanášeno osm ručně broušených vrstev vysoce lesklého laku. Povrchové úpravy jsou odolné, snadné na údržbu a vaši kolegové bubeníci Vám budou závidět :-)

Výsledkem jsou bicí, které ať vezmete do studia nebo na koncert, Vám dodají jistotu, že Váš talent a styl nebude jen perfektně reprodukován, ale i obohacen. A je jedno, zda-li hrajete pro dvacet, nebo dvacet tisíc lidí. Budete na svou sadu Mapex stejně pyšní, jako ti, co ji pro Vás vyrobili.


 



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4996/