Yamaha CVP 509

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Yamaha  CVP509 ,  88 kláves , do vyšší třídy a prožijte celou hudební rozmanitost realistických zvuků kategorie Mega a Super Articulation! Autentický pocit ze hry .

Kód zboží: 4973

Výrobce: Yamaha

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
139990,- Kč
( 115694,20 bez DPH )


Detailní popis
Vstupte s CVP-509 do vyšší třídy a prožijte celou hudební rozmanitost realistických zvuků kategorie Mega a Super Articulation! Autentický pocit ze hry jako na pravém křídle obstará klaviatura z přírodního dřeva, na kterou byly použity dřevěné výztuže, které zaručují v nejvyšší míře hratelnost a výrazovou sílu. Celkem 1089 realististických barev zvuků zajišťuje takovou rozmanitost při hraní, jaká tu ještě nebyla.

Tvorba zvuků CVP-407 je postavena na technologii AWM (Advanced Wave Memory) stereo dynamického vzorkování a obsahuje vedle mnoha kvalitních zvuků kategorie Sweet!, Live!, Cool! a Natural! také působivé Mega! zvuky, které propůjčují 408mi interním automatickým doprovodům neuvěřitelnou výrazovou sílu. Kromě toho je v CVP-407 také obsaženo celkem 38 Super Articulation zvuků. Garantují nejvyšší míru věrnosti při Vaší hře naživo, s typickými vedlejšími ruchy skutečného nástroje, jako například klepání na tělo kytary.

Výukové funkce CVP-407 Vám mohou pomoci, naučit se hrát, nebo se zdokonalit. Například můžete při přehrávání MIDI skladeb vidět díky LED funkci Guide nad klávesami, která klávesa má být stisknuta. Velký barevný displej Vám k tomu na jednu stranu ukazuje notaci nebo také text skladby, na druhou stranu ale také textová data.

Díky mikrofonnímu vstupu můžete k CVP-407 připojit přímo mikrofon a nechat se doprovázet vícehlasým zpěvem generovaným pomocí funkce Vocal Harmony (vokální harmonizér). Pozvěte svou rodinu nebo přátele na karaoke a nechte si zobrazit obsah displeje na televizní obrazovku, dataprojektor nebo LCD monitor - Video výstup a RGB výstup Vám splní každé přání.

S vestavěným USB-Audio rekordérem můžete dokonce zaznamenat Vaši hru se zpěvem na flash disk ve wave formátu WAV v nejvyšší kvalitě.

S hudební databází (Music Finder) máte zároveň perfektní nástroj s funkcí vyhledávání písní a stylů: Hledáte perfektní nastavení pro určitou skladbu nebo žánr? Podívejte se jednoduše do hudební databáze (Music Finder) a najděte tam odpovídající doprovod s odpovídající registrací. Ve spojení s přímým připojením na internet (Internet Direct Connection - IDC) umožňuje dokonce funkce Music Finder+ stahovat další Music Finder záznamy přímo z internetu. Vedle jednotlivých položek můžete touto cestou stahovat také celé kolekce (‚Collections’) nebo dokonce tzv. ‚Performance Guides’, což jsou krátké MID soubory, které Vás naučí hrát danou skladbu.

Technologie iAFC (Instrumental Active Field Control) nástroje CVP-407 vyrábí pomocí komplexního systému skládajícího se z reproduktorů a mikrofonů opravdové časové přizpůsobení Vaší hry a obohacuje zvuk nástroje individuálně v závislosti na vlastnostech místnosti, ve které hrajete.

S vestavěným síťovým připojením je CVP-407 skvěle připraveno pro používání Internet Direct Connection (IDC). Díky USB rozhraní máte k dispozici společně s externím USB paměťovým médiem (např. USB-flash disk) téměř neomezené možnosti ukládání.

CVP-407 je k dostání v tmavém růžovém dřevě.

Vlastnosti:

Klaviatura z přírodního dřeva (Natural Wood - NW)
1089 barev zvuku včetně XG, 18 Mega! zvuků a 38 Super Articulation zvuků
prvotřídní tvorba zvuku s dynamickými vzorky, sustain vzorky (vzorky pro stisknutý pedál sustain) a key-off vzorky (uvolnění kláves)
408 automatických doprovodů včetně 4 variací, 3 předeher (Intro), 3 zakončení (Ending), 1 Break
128 + 128hlasá polyfonie
Hudební databáze (Music Finder)
Technologie iAFC zlepšující zvukovou reprodukci
Velký barevný displej pro zobrazení not a textů
Text-Viewer k zobrazení textových dokumentů
USB Audio rekordér
Mikrofonní vstup a vokální harmonizér
Vestavěný síťový adaptér pro připojení na internet (Internet Direct Connection-IDC)
USB To Device pro připojení USB paměti
USB To Host pro připojení k počítači (USB MIDI)
Funkce Performance Assistant a Guide
Video- a RGB-výstup pro zobrazení textů skladeb a not na televizní obrazovku, TFT-displej nebo dataprojektor
Ozvučení 2 x 60 W a 2 x 20 W
K dostání v růžovém dřevě

Klaviatura z přírodního dřeva (Natural Wood - NW) s povrchem ze syntetické slonoviny

Tento typ klaviatury budí dojem skutečné slonoviny. Při výrobě této speciální NW klaviatury bylo použito skutečné dřevo na bílé klávesy. Povrch kláves je jemný a mírně porézní, takže klávesám propůjčuje lepší přilnavost a přirozené tření, které Vám umožní snadné hraní. Autentický pocit a neklouzavost kláves, to vše už je mnohem dál než klaviatury digitálních pian a budí ve Vás pocit, jako byste hráli na skutečné křídlo. Tato speciálně vyrobena klaviatura umožňuje používat techniky, které jsou jinak možné jen na skutečném křídle, jako například hraní té samé noty po sobě, zatímco se oba tóny jemně prolínají, dokonce i bez použití tlumicího pedálu. Nebo hraní té samé klávesy rychle po sobě s perfektní artikulací, bez nepřirozeně sekaného tónu.

Dynamické stereo vzorkování Advanced Wave Memory (AWM)

AWM (Advanced Wave Memory) je systém vzorkování, který vytváří zvuk blízký akustickému nástroji použitím digitální technologie k nahrání zvuku nástroje a za pomoci vysoce kvalitní technologie digitálního filtru pro nahrané audio vzorky. Časový průběh vlny zvuku vytvořený hraním klávesy akustického piana se liší vzhledem k síle úhozu od pianissima k fortissimu. AWM dynamické stereo vzorkování tak může vytvořit dynamické nuance nahráním vzorků různé síly úhozu. Čím víc vzorků použijete, tím vyšší expresivní kvality a potenciálu dosáhnete.

Super Articulation

Představujeme naprosto skvělou úroveň akustického realismu a hudební expresivity. Pozoruhodně autentické zvuky představují unikátní specifické charakteristické ruchy jednotlivých nástrojů, expresivní skluz prstů po strunách kytary nebo legato frázování saxofonu. Nikdy předtím nezněly smyčcové, dechové a žesťové nástroje hrané naživo na klávesách tak přesvědčivě a reálně!

MegaVoice technologie

Představuje vícevrstvé a vícezónové vzorky, důmyslně spínané pomocí několika úrovní síly úhozu (velocity), pro neuvěřitelně autentické zvuky nástroje. Nezahrnuje pouze základní vzorky nástroje, ale také specifické zvuky při použití různých hracích technik. Například při hře na kytaru budou hráči slyšet otevřené a tlumené zvuky strun, tzv. "mrtvé tóny", efekt klepání, slide efekty, harmonie a širokou škálu drnkacích zvuků a zvuků těla kytary. Technicky řečeno - MegaVoice kopíruje chování nástrojů. Akusticky řečeno - dává to klávesám fantasticky realistický zvuk.

Natural! Voices

Tyto bohaté a atraktivní zvuky jsou zahrnuty většinou do zvuků klávesových nástrojů a jsou určeny obzvláště pro hraní klavírních a jiných klávesových partů.

Live!, Cool! a Sweet! zvuky

Široká paleta akustických a elektronicky zesílených zvuků nástrojů. Směs dlouhých, stereo a vícevrstvých vzorků je použito pro úplné zachycení přirozeného charakteru, resonance, exprese a vibrato efektu skutečného nástroje.

Funkce iAFC (Instrumental Active Field Control)

Tato důmyslná technologie produkuje zvuk zachycený zabudovanými mikrofony společně s interním zvukem Clavinovy přes zadní reproduktory, které dělají automatické úpravy k vytvoření bohatšího zvuku, který nejlépe odpovídá akustickým vlastnostem místnosti, ve které hrajete. Také používá procesování signálu pro reprodukci autentického tlumivého efektu. Při stisknutí tlumicího pedálu dodává samostatně navzorkované přídechy, harmonie a rezonance k vytvoření živého a rozlehlého zvuku.

USB Audio rekordér

Můžete nahrát své vystoupení jako audio data do USB paměťového zařízení. Připojte mikrofon nebo kytaru k nástroji a užijte si nahrávání kytarového a klávesového vystoupení dohromady, nebo si nahrajte Váš zpěv společně s přehrávanou písní.

16-stopý sekvencer

Použijte vestavěný sekvencer až s 16 stopami pro vytvoření komplexních, vícepartových aranží. Po nahrání vše uložte do interní paměti, která uchovává data dokonce i když je nástroj vypnutý, na USB flash disk a nebo do počítače.

Funkce Guide

Naváděcí LED "Guide" nad klaviaturou ukazují tóny, které byste měli hrát a jak dlouho byste je měli držet stisknuté. Můžete také cvičit vlastním tempem - doprovod na Vás počká, dokud nezahrajete tu správnou notu. Teď ztlumte part pro pravou nebo levou ruku a procvičujte tento part za pomocí funkce "Guide".

Tlačítko Piano Reset

Tato praktická, jednoduše ovladatelná funkce úplně a automaticky mění celé CVP pro klavírní vystoupení. Bez ohledu na to, jaké nastavení jste z panelu vybrali, můžete okamžitě resetovat nastavení piana pouhým zmáčknutím jednoho tlačítka.

LAN port

Konektor LAN slouží pro kabelové připojení na internet, stejně jako na vašem počítači. Připojte se a přistupujte přímo k speciální službě Yamahy - "Internet Direct Connection (IDC)" bez počítače. Jakmile jste online, s IDC můžete stahovat své oblíbené položky přímo do svého nástroje. A to je teprve začátek - vzrušující zábava tady teprve začíná!

USB TO DEVICE port

Zasuňte USB flash disk do USB TO DEVICE konektoru na nástroji. Díky tomu můžete ukládat nebo vkládat registrační nastavení a uživatelské skladby vytvořené na nástroji, a stejně tak i číst data z připojeného zařízení.

USB TO HOST port

Využijte výhody rozsáhlého světa počítačového hudebního softwaru. Připojení a nastavení jsou neobyčejně snadné a Vy můžete přehrávat party nahrané počítačem se zvuky různých nástrojů - všechno z jednoho nástroje.

Přímé připojení na internet - Internet Direct Connection (IDC)

Připojte svůj nástroj na internet a vstupte do celosvětové hudební sítě! Yamaha vytvořila novou, přímou službu pro hudebníky po celém světě: Internet Direct Connection (IDC). IDC Vám umožní připojit nástroj přímo na internet bez počítače, nechá Vás ponořit se do tisíců MIDI skladeb na naší zákaznické webové stránce a stahovat Vaši oblíbenou hudbu pro přehrání na Vašem nástroji.

Velký LCD displej

Velký LCD displej slouží pro zobrazení atraktivní grafiky a užitečných sdělení pro rychlý přístup a bezchybnou obsluhu. Zajišťuje úplné a snadné ovládání. Tento displej ukazuje akordy, partitury, texty, informace o zvucích a doprovodech a mnohé další.


ÚDAJE

Klaviatura
Klaviatura z přírodního dřeva (Natural Wood -NW)
Počet kláves 88
Dynamická klaviatura Ano

Displej
Typ Grafický barevný LCD
Barva Barevný
Rozlišení 640 x 480 bodů
Zobrazení not Ano
Zobrazení textu Ano
Volba pozadí displeje Ano

Pedál
Počet pedálů 3
Funkce Volume, Sustain, Sostenuto, Soft, Glide, Song Play/Pause, Style Start/Stop, etc.
Half-pedal - rozezná částečné stisknutí pedálu Ano

Zvuky
Tvorba zvuků
Technologie tvorby zvuku Dynamické stereo vzorky AWM
Počet dynamických stupňů 4
Vzorky stereo sustain Ano
Vzorky Key-off Ano
Rezonance strun Ano

Polyfonie
Polyfonie 128 + 128

Předvolby
Počet barev zvuků 590 + 480 XG, 19 bicích sad/SFX Kits (efektové sady) + GM2 (+ GS zvuků pro přehrávání skladeb GS)
Speciální barvy zvuků 38 S. Articulation zvuků, 38 Natural! zvuků, 23 Sweet! zvuků, 39 Cool! zvuků, 56 Live! zvuků, 10 Organ Flutes!, 18 Mega zvuků

Kompatibilita
GM Ano
XG Ano
XF Ano

Zvláštní funkce
Sound Creator (úprava zvuku) Ano

Automatické doprovody
Předvolby
Počet předvolených automatických doprovodů 408
Typy stylů 316 Pro, 34 Session, 36 Pianist, + využití Mega zvuků, S.Articulation (použito u přednastavených doprovodů)
Fráze Předehra (Intro) x 3, Hlavní variace x 4, Fill x 4, Break, Zakončení (Ending) x 3
Typ zadávání akordů Single Finger, Fingered, Fingered On Bass, Multi Finger, AI Fingered, Full Keyboard, AI Full Keyboard

Zvláštní funkce
Style Creator (tvorba vlastních stylů) Ano

Dodatečné funkce
One Touch Setting (OTS) - optimální nastavení 4 pro každý automatický doprovod
Music Finder/Hudební databáze Ano

Skladby
Záznam
Počet kanálů 16
Datová kapacita skladeb 3,2MB (pro všechna uživatelská data (skladba, zvuk, doprovod, registrace))

Kompatibilní datový formát
Přehrávání SMF (Format 0 & 1), ESEQ, XF, Style File
Nahrávání SMF (Format 0)

Efekty
Typy
Hall 34 předvolených + 3 uživatelské
Chorus 30 předvolených + 3 uživatelské
Funkce iAFC Ano
Hlavní EQ 5 předvolených + 2 uživatelské
EQ partů 27 partů

Funkce
Dual (vrstvení zvuků) Ano
Split (rozdělení klaviatury) Ano

Vokální harmonizér
Vokální harmonizér 60 předvolených + 10 uživatelských

Funkce
Výuková funkce/Funkce Guide
Módy funkce Guide Follow Lights, Any Key, Karao-Key, Vocal CueTIME
Naváděcí LED Ano
Technologie Performance Assistant (Performance Assistant-Technology-PAT) Ano

Demo/nápověda
Demo Funkce, zvuky, styly
Nápověda Ano

Registrační paměť
Počet tlačítek 8, s Regist. sekvencí/funkce Freeze

Nastavení
Metronom Ano
Rozsah tempa 5 - 500, Tap Tempo
Transpozice Ano
Ladění Ano
Typ ladění 9 typů

Jiné
Displej - jazyk Angličtina, japonština, němčina, francouština, španělština, italština
Přímý přístup Ano
Tlačítko PIANO Ano

Ukládání a připojení
Paměť
Flash paměť (interní) 3.2MB
Externí mechaniky Volitelná USB Flash paměť, USB Hard Disk, atd. (přes USB to DEVICE)

Připojení
USB To Host, To Device x 2
Sluchátka x 2
MIDI In/Out/Thru
AUX pedál Ano
AUX Audio vstup (L/L+R, R)
AUX Audio výstup (L/L+R, R), LEVEL FIXED (L, R)
Mikrofon Vstupní hlasitost, Mic./linkový vstup
Video výstup Ano

Příslušenství
Stojan na noty Ano
Držáky not Ano
Držák na sluchátka Ano

Současně dodávaný software
CD-ROM Ano
Jiné Noty

Ozvučení a reproduktory
Ozvučení 60W x 2 + 20W x 2
Reproduktory (16cm + 5cm + 3cm (dome)) x 2 + 10cm x 2

Povrchová úprava
Kryt klaviatury
Kryt klaviatury Zasouvací

Povrchová úprava
Barva/povrch leštěný ebony

Velikost/hmotnost
Rozměry
Šířka 1,430mm (56-1/2")
Hloubka 609mm (24")
Výška 890mm (35-1/8")

Hmotnost
Hmotnost 84kg


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4973/