Crate FW 120H

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Crate FW120H , kytarový zesilovač / hlava 120W

Kód zboží: 4858

Výrobce: Crate

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
5360,- Kč
( 4429,80 bez DPH )


Detailní popis

Řada FlexWave™ od firmy Crate je nejnovějším inovačním přírůstkem do silné a velké rodiny Crate aparatur. Ještě více posiluje jméno dobrého zvuku a spolehlivé reakce na nároky hudebníka. Řada FlexWave™ je vhodná i pro poloprofesionální a profesionální hudebníky, kteří se vyžívají v čistých tranzistorových zesilovačích. Díky FlexWave™ Evolution 5 předzesilovači užívajícímu firmou Crate patentovanou Channel Tracking™ technologii dostanete z tohoto zesilovače maximum, ba ještě více, než co můžete očekávat i od dražších zesilovačů této výkonnostní kategorie. Navíc zde naleznete 18 DSP Stereo efektů typu Delay, Reverb, Chorus, Flanger a další. Překvapením je i třítlačítkový footswitch, který je součástí a nemusí se dále dokupovat.

• Výkon: 120 W
• Kanály: 3
• Impedance: 4 ohm
• DSP sekce: reverb, delay, chorus, flanger, ...
• CD/MP3 vstup
• Efektová smyčka (pro zapojení např.: HN104825)
• Zabudovaná ladička
• Třítlačítkový footswitch součástí

O značce Crate:

Crate Amplifiers je jedna ze v současnosti nejoblíbenějších firem produkující kytarové, baskytarové a jiné nástrojové aparatury, přičemž její výrobky patří mezi ty nejprodávanější na světě. Crate Amplifiers spadá pod korporaci LOUD Technologies stejně jako například Alvarez, Ampeg, EAW, Mackie nebo Martin Audio. Sídlo firmy se nachází v USA, ale výrobní linky jsou lokalizovány v Portoriku. Crate je mateřskou firmou společnosti Blackheart Engineering.

Historie této firmy je poměrně dlouhá, protože sahá až do 70. let. V té době získala i své poněkud netypické jméno, protože Crate v překladu do češtiny znamená „bedna“. První její modely měly totiž doopravdy tvar a vzhled velmi podobný laťovým bednám a dokonce byly vybaveny typickými držadly, jaká se používala na vojenských přepravních bednách.

Během své historie se samozřejmě design aparátů Crate výrazně změnil, ale svého přízviska se již nezbavily. Za to ale získaly přízeň mnoha hudebníků, jak mezi amatéry, tak i mezi profesionálními hudebníky. Aparáty Crate jste tak mohli vidět například za zády Marka Knopflera, Marty Friedmana, Joe Walshe, Billyho Gibbonse, Bo Diddleyho či C.C. DeVilla. Dnes nejsou mezi profesionály aparáty Crate tolik oblíbené, jako výrobky jiných značek, avšak o to víc jsou populární mezi poloprofesionály či amatérskými muzikanty. Mnohé z jejich produktů patří mezi nejprodávanější ve své kategorii, jmenujme třeba série FlexWave nebo V-Series

V současné nabídce naleznete mezi modely Crate tranzistorové i lampové kytarové aparáty baskytarové aparáty, aparáty určené pro akustické nástroje i klávesové aparatury. Vybrat si zde můžou příznivci vintage zvuku stejně jako fanoušci modernějšího pojetí tónu. Důležitým faktem je to, že v každém případě jde o zesilovače, komba či reproboxy, které vzhledem ke své ceně nabídnou vysoce kvalitní zvuk, dobré zpracování a spolehlivost. Právě to je recept, který vynesl Crate Amplifiers mezi ty nejznámější firmy v oboru.


 


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4858/