FENDER Hot Rod Deluxe III 40w

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



FENDER Hot Rod Deluxe III  40w



Kód zboží: 4795

Výrobce: Fender

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
23490,- Kč
( 19413,20 bez DPH )


Detailní popis

FENDER Hot Rod Deluxe III

  • Výkon: 40 W
  • Repro: 12"

- Lampy: 3x12AX7 2x6L6
- Výkon: 40 W
- Repro: 1x12" Celestion G12P-80 8 Ohm 80
- Výška, Šířka, Hloubka: 47,6 x 59,70 x 26,7 cm
- Váha: 20,41kg

O značce Fender:

Fender Musical Instruments Corporation je společnost založená roku 1946 Leo Fenderem v americké Kalifornii a v současnosti jedna z nejznámějších firem v oboru.

První Fenderův úspěch na poli hudební výbavy kupodivu nesouvisel s nástroji, ale s aparaturou. Roku 1948 prvně vešlo jeho jméno ve známost, když na trh uvedl první větší sérii aparátů, která tehdy získala přezdívku Tweed Amps.

V roce 1951 prorazil Fender i na poli výroby hudebních nástrojů, a to opravdu velkým způsobem - Byla představena kytara Telecaster. Stejného roku byla na trh uvedena i Precision Bass. O 3 roky později vznikl snad nejslavnější Fendrův model, Stratocaster. Poté Fender pustil na trh další designové variace elektrických kytar a baskytar – Jazzmaster, Jaguar, Cyclone, Mustang, Showmaster, Toronado a Jazz Bass. Samozřejmě pokračoval ve vývoji jak tranzistorových, tak zejména lampových aparátů a akustických kytar.

Po celou dobu existence se nástroje Fender vyrábí ve Spojených státech, konkrétně v kalifornské Coroně, nižší modely se vyrábí v mexické Ensenadě, některé modely se vyrábí i v Japonsku. Fender také nabízí levnější modely Squier by Fender, které se vyrábí v Asii.

Fender jedním z nejznámějších výrobců elektrických i akustických kytar, baskytar, aparatury a příslušenství k nim. Jeho nástroje nalezneme v rukou nespočtu hudebníků, kteří si tyto nástroje oblíbily kvůli perfektnímu zvuku, skvělému zpracování a ohromné spolehlivosti.


 



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4795/