Gem WK2000 SE

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



WK 2000 SE je zástupcem kategorie Arranger Keyboard od firmy GEM navržený pro hudebníky, kteří touží po moderním, technologicky vyspělém a snadno ovladatelném nástroji.

Kód zboží: 4751

Výrobce: GEM

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
29137,- Kč
( 24080,20 bez DPH )


Detailní popis

 

WK 2000 SE je zástupcem kategorie Arranger Keyboard od firmy GEM navržený pro hudebníky, kteří touží po moderním, technologicky vyspělém a snadno ovladatelném nástroji, jež je schopen splnit všechna hudební přání.
Díky neónově podsvícenému barevnému displeji umožňuje WK 2000 SE zobrazovat texty přehrávané skladby (karaoke).

Generace.
WK 2000 SE nabízí výběr ze 471 velmi kvalitních zvuků včetně 20 bicích sad, které se hodí doslova na jakýkoliv styl hudby. Dále například 16 násobný multitimbrál s 32 hlasou polyfonií, programovatelný Split a schopnost vrstvit 2 zvuky dohromady. WK 2000 SE vám umožní vytvořit bohatý zvuk velice snadno a rychle.

Efektové procesory.
WK 2000 SE obsahuje 2 nezávislé DSP procesory s 22 Reverby a 22 efekty včetně ovládání celkové úrovně a jednotlivých úrovní SEND pro každou stopu zvlášť.

Styly.
Doprovodná sekce WK 2000 SE obsahuje 96 stylů se 4 variacemi pro každý doprovod. Styl je složen z 5 stop (bicí, basa, doprovodné stopy 1/2/3). Vlastní styly můžete také vytvářet a ukládat je do 8 paměťových míst. Důležitá je funkce "Single Touch Play", pomocí které můžete každému stylu přiřadit 10 různých performancí (umožňuje okamžitou změnu nastavení vybraného Stylu stiskem jediného tlačítka). Můžete také uložit libovolnou konfiguraci zvuků, stylů, efektů, ovladačů, MIDI kanálů, stop atd. do 63 performačních pamětí. Ty lze v budoucnosti okamžitě vyvolat, kdykoliv je budete potřebovat. Celková editace parametrů se usnadní díky sérii funkčních kláves, které umožní přímý přístup ke každé funkci. Navíc s WK 2000 SE lze vybrat vaše oblíbené zvuky a Styly tlačítky "Direct Sound Memory" a "Direct Style Memory". Těchto 32 tlačítek slouží pro uložení většiny nejpoužívanějších zvuků (stylů) a poté jejich vyvolání jedním příkazem.

Sekvencer.
WK 2000 SE je vybaven praktickým sekvencerem, pro rychlé a snadné nahrávání až 7 skladeb složených z libovolných vestavěných stylů. Pro nahrávání je k dispozici celkově 5 stop. Vaše skladby lze potom uložit na disketu nebo na vnitřní harddisk. WK 2000 SE je kompatibilní s rozsáhlou knihovnou stylů firmy GEM a to formátů WK3, PK7, GMX a CD, se standardem SMF 0, 1 a 1 + texty, a také s formátem "RASS"' (Real Audio Syncro Style). RASS umožňuje používat reálné audio samply jenž jsou synchronizovány s MIDI styly a dohromady tvoří vysoce přesvědčivý doprovod. Když změníte tempo, audio sampl začne reagovat, jako kdyby to byla další MIDI stopa. Funkce "Direct from Disk/Hard Disk" urychlí přehrávání zaznamenané skladby na disketě nebo na harddisku a funkcí "Play all Songs" přehrajete obsah celé diskety stiskem jediného tlačítka.

Harddisk / Disketová mechanika.
Vestavěný harddisk obsahuje přes 1000 skladeb, 300 doprovodů, 15 RASS stylů, 32 harmonikových doprovodů a umožňuje uspořádat obrovské množství různých souborů tak, aby je bylo možné ihned používat. Veškeré konfigurace lze uložit také na disketu, pomocí vestavěné 3.5" disketové mechaniky.

Video výstup / Vokálový procesor.
Přes zabudovaný video výstup lze k WK 2 HD připojit televizi, na které poběží akordy a texty přehrávané skladby. Součástí nástroje je rovněž vokálový procesor. Připojíte mikrofon a váš hlas můžete prohnat přes vestavěné digitální efekty a 3-pásmový stereo ekvalizér. Můžete přidat až 4 hlasy harmonie navíc k vašemu původnímu hlasu pro vytvoření opravdu mimořádné vokální harmonie v reálném čase.



Technická specifikace:

Klaviatura 61 kláves standardní velikosti s dynamikou úhozu
Polyfonie 32 hlasů
Zvuky 471 PCM zvuků, 20 bicích sad
Pracovní režim 3 real-time sekce (Lower, Upper 1, Upper 2)
Ovládací prvky hlasitost, transpozice, ladění, metronom, touch sensitivity, programovatelný pitch bend (+/- 12 půltónů), Dial kolečko, 2 nezávislé keypady (styl/song - zvuk)
Pady 4 programovatelné pady
Single Touch Play 10 typů na každý styl
Performační paměti 63 editovatelných v reálném čase
Editace Editace stopy - 16 stop (On/Off, hlasitost, reverb/chorus send, transpozice, oktáva, rozladění, panoráma, hlasitostní pedál, sustain, ladění On/Off - rozsah ladění)
Harmonie 8 typů
Displej multifunkční LCD (neónově podsvícený), zobrazuje texty přehrávané skladby
Styly 96 stylů x 4 variace, 5 stop (bicí, basa, doprovodné složky 1/2/3)
Ovládání stylů Start/Stop, Intro, Ending, Fill <, Fill ><, Fill > (Tap Tempo), Key Start/Continue, Fade In/Out, Var 1-2-3-4.
Arrange On/Off, Arrange Memory, Lower Memory, Bass to Lowest, Style/Tempo Lock, Harmonie 8 typů
Digitální efekty 22 reverbů + 22 modulačních efektů
Sekvencer 7 song stylů (5 stop - Lower, Upper 1, Upper 2, Pads, Chords), 7 skladeb (16 stop), 8 uživatelských stylů, Play/Stop
Disketová mechanika Load, Save, Delete, Format (720 KB - 1.44 MB), Utility, ‘Direct from Disk / Hard Disk’, ‘Play all Songs’, ‘Load while Playing’. Kompatibilita: Standard MIDI Files typ 0, 1 and 1 + texty; GMX, WK3, PK7, RASS a Word Box MK1 formáty
Harddisk Interní hard disk (2.5", IDE interface), obsahuje mnoho skladeb a doprovodů
MIDI 16 kanálů, common channel, 16 stop Local On/Off, external clock, General MIDI On/Off, MIDI Start/Stop, channel lock, dump
Konektory 2x sluchátka, sustain pedál, hlasitostní pedál, sériový TO-HOST PC1, PC2, Mac), MIDI In/Out/Thru, L/R výstup, zabudovaný vokálový procesor, video výstupy RGB a S-VHS
Ozvučení 15 W + 15 W; 2-pásmové; 4 reproduktory
Rozměry 1100 mm x 150 mm x 390 mm
Váha 14.3 Kg
Dodávané příslušenství uživatelský manuál, notový pultek, síťový kabel, RGB/SCART video kabel



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4751/