Gem GK380

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Keyboard GK 380 je ideálním klávesovým nástrojem pro výuku hry a tvorbu vaší vlastní hudby.

Kód zboží: 4749

Výrobce: GEM

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9148,- Kč
( 7560,30 bez DPH )


Detailní popis

Keyboard GK 380 je ideálním klávesovým nástrojem pro výuku hry a tvorbu vaší vlastní hudby. GK 380 vás pobaví na každé hudební úrovni, protože můžete používat většinu moderních zvuků, soudobých rytmů a velmi propracované efekty. Navíc lze přes nástroj přehrávat nejznámější světové a domácí hity ve formátu MIDI, protože keyboard je vybaven disketovou mechanikou!

Zajímavostí GK 380 oproti konkurenci v této cenové třídě je možnost si libovolný ze základních 178 GM zvuků upravit a následně ho uložit do jednoho z 8 paměťových míst! Tato funkce nabízí možnost úpravy zvuku jako na jednoduchém syntetizéru s funkcemi Vibrate Rate, Vibrate Depth, Vibrate Delay, Attack, Delay a Release.

Dalším zajímavým vybavením GK 380 je funkce ALBUM. Ta umožňuje si zvolit jednu z 92 připravených šablon podle známých skladeb. Stačí se pak již dotknout levou rukou klaviatury a je nastaveno nejvhodnější tempo, doprovod a zvuk pro zvolenou skladbu.

Díky funkci One Touch Settings nástroj automaticky vybere nejvhodnější zvuk pro zvolený doprovod. Poměry hlasitostí lze nastavit v menu GK 380 jednoduchým mixpultem, kterým si nastavíte poměr hlasitostí bicích, baskytary, doprovodné složky 1, doprovodné složky 2, doprovodné složky 3, spodního zvuku (lower) a obou sólových zvuků (upper 1, upper 2) podle své chuti, zatímco výkonný DSP procesor s několika efekty obohatí celkový zvuk nástroje. U GK 380 můžete uložit do paměti až 32 různých osobních nastavení. Zabudovaný sekvencer s možností nahrávání do 5 stop umožňuje zaznamenat vaši hru a následně ji přehrát. Dodatečná úprava také není problém, protože GK 380 ukládá nahrané skladby ve formátu MIDI, tj. je kompatibilní s dalšími nástroji a počítačem.

Účinný 2-pásmový hi-fi stereo zvukový systém se 4 reproduktory s maximální věrností přenáší celý zvukový rozsah nástroje. Abyste nerušili své okolí můžete místo interního ozvučení použít sluchátka. Nástroj lze napájet síťovým zdrojem nebo bateriemi (nejsou součástí dodávky).

Technická specifikace:

Klaviatura 61 kláves standardní velikosti s dynamikou úhozu
Displej velký LCD displej (neónově podsvícený), zobrazuje veškerá nastavení a funkce včetně notového zápisu v houslovém i basovém klíči
Ovládací prvky power on/off, volume, tempo +/-, back/next, mixer, harmony, sustain, demo, dual, lower, synth, dial, key pad, disk, save, utility, song, album, style, voice, tune, transpose, bank, store, M1/M6, metronome, tune, octave+/-, transpose, pitch bend, modulation/portamento
Režim hry single, dual, split (lze libovolně měnit)
Počet zvuků 186 (178 GM kompatibliních + 8 už. editovatelných)
Polyfonie 64 hlasy
Digitální efekty reverb (8 typů), chorus (8 typů)
Styly (doprovody) 96 stylů x 2 variace, 5 stop (bicí, baskytara, doprovod 1, doprovod 2, doprovod 3)
Ovládání stylů Start/stop, sync, intro/ending, fill in normal, fill in variation, O.T.S.
Sekvencer 5 stop (1x doprovod, 4x melodie), 1 skladba, step i real-time nahrávání
Skladby 50 interních skladeb (lze vypínat melodická stopa a dohrávat) + 5 demo skladeb
One Touch Settings 384 (4 různé pro každý styl)
Performační paměti 32 programovatelných, 92 alb
Disketová mechanika přehrávání a ukládání MIDI skladeb, ukládání interních dat
Konektory napájení DC 12 V, sluchátka, aux out, volume, sustain, MIDI IN/OUT
Ozvučení 6W + 6W, 2 pásmové, 4 reproduktory
Rozměry (Š x V x H) 1015 mm x 150 mm x 390 mm
Váha 9 kg
Dodávané příslušenství uživatelský manuál, síťový zdroj, notový pultek


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4749/