Gem GK360

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Keyboard GK 360 je ideálním klávesovým nástrojem pro výuku hry a tvorbu vaší vlastní hudby.

Kód zboží: 4748

Výrobce: GEM

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
6213,- Kč
( 5134,70 bez DPH )


Detailní popis

Keyboard GK 360 je ideálním klávesovým nástrojem pro výuku hry a tvorbu vaší vlastní hudby. GK 360 vás pobaví na každé hudební úrovni, protože můžete používat většinu moderních zvuků, soudobých rytmů a velmi propracované efekty.

S jednoduchými a intuitivními ovládacími prvky nabízí GK 360 řadu užitečných funkcí pro výuku hry, jako např. metronom nebo hudební knihovnu a umí zobrazit partituru přehrávané skladby na velkém LCD displeji. 64 hlasy polyfonie a celkem 178 GM kompatibilních PCM zvuků skládajících se z klavírů, kytar, syntezátorových zvuků, smyčců, dřevěných nástrojů, baskytar a bicích, poskytuje nevyčerpatelnou zásobu inspirace pro jakýkoliv hudební styl. Hrát lze v režimu Single (jeden zvuk přes celou klaviaturu), Split (dva zvuky na klaviatuře; např. levou rukou hrajete baskytaru a pravou melodii, dělící bod lze libovolně měnit) nebo v režimu Dual (dva zvuky najednou). Výkonná doprovodná jednotka obsahuje 96 autentických a vysoce hudebních stylů připravených doprovázet libovolný druh hudby, kterou se rozhodnete zahrát. Každý styl se skládá ze 3 stop a obsahuje dvě variace. Díky funkci One Touch Settings nástroj automaticky vybere nejvhodnější zvuk pro zvolený doprovod. Dále na panelu nástroje naleznete jednoduchý mixpult, kterým si nastavíte poměr hlasitostí bicích, baskytary, doprovodné složky, spodního (lower) nebo sólového (upper) zvuku podle své chuti. U GK 360 můžete uložit do paměti až 6 různých osobních nastavení. Zabudovaný jednostopý recorder umožňuje zaznamenat vaši hru a zjistit tak vaše pokroky. Abyste využili veškerý potencionál nástroje, je možné GK 360 připojit k počítači nebo jakémukoliv MIDI zařízení přes vestavěné MIDI rozhraní.

Účinný 2-pásmový hi-fi stereo zvukový systém se 4 reproduktory s maximální věrností přenáší celý zvukový rozsah nástroje. Abyste nerušili své okolí můžete místo interního ozvučení použít sluchátka. Nástroj lze napájet síťovým zdrojem nebo bateriemi (nejsou součástí dodávky).

Technická specifikace:

Klaviatura 61 kláves standardní velikosti s dynamikou úhozu
Displej velký LCD displej (neónově podsvícený), zobrazuje veškerá nastavení a funkce včetně notového zápisu v houslovém i basovém klíči
Ovládací prvky power on/off, volume, pitch tlačítka +/-, mixer (drum, bass, acc., lower, upper), tempo, +/-, mode, dual, voice/style/song, select, piano, metronome, octave +/-, key pad, single touch play, memory/drum pads, store, dsp, sustain, touch, melody off, demo, M1/M6, transpose
Režim hry single, dual, split (lze libovolně měnit)
Počet zvuků 178 GM kompatibilních
Polyfonie 64 hlasy
Digitální efekty reverb, chorus
Styly (doprovody) 96 stylů x 2 variace, 3 stopy (bicí, baskytara, doprovodná složka)
Ovládání stylů normal, fingered, one finger, split, start/stop, syncro, intro/ending, fill in normal, fill in variation, O.T.S.
Recorder 1 stopa, 1 skladba, record, play/stop
Skladby 50 interních skladeb (lze vypínat melodická stopa a dohrávat)
One Touch Settings 384 (4 různé pro každý styl)
Performační paměti 6 programovatelných
Konektory napájení DC 9 až 12 V, sluchátka, aux out, sustain, MIDI IN/OUT/THRU
Ozvučení 5W + 5W, 2 pásmové, 4 reproduktory
Rozměry (Š x V x H) 950 mm x 145 mm x 350 mm
Váha 7 kg
Dodávané příslušenství uživatelský manuál, síťový zdroj, notový pultek


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4748/