Roland F 140R

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Roland F-140R, Vybaven nejlepším 88-klávesovým multisamplovaným zvukem piana Roland.

Kód zboží: 4712

Výrobce: Roland

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
27500,- Kč
( 22727,30 bez DPH )


Detailní popis

ŠPIČKOVÝ VÝKON PIANA
Jestliže chcete získat kvalitní piano za dostupnou cenu, je F-140R právě pro vás. Proslavená zvuková, akční a technologická výbava Roland přináší skvělý výkon piana i v této velikosti.
Zdrženlivý a přesto elegantní vzhled F-140R je ideální pro moderní život, a vaše volba v bílém či černém provedení umožňuje perfektně sladit nástroj s vašim stylem a dekorem.
Jedinečné víko klaviatury F-140R funguje v otevřeném stavu jako stojan na noty, v uzavřeném stavu pak kompletně zakrývá klaviaturu, a vyznačuje se nízkým profilem, není-li piano používáno.

PROPRACOVANÉ TECHNOLOGIE NABÍZEJÍ KVALITNÍ HUDEBNÍ ZÁŽITEK S PIANY ROLAND
Vynikající kvalita řemeslného provedení a inovativní technologie dalece předstihují ostatní nástroje ve své cenové třídě, jelikož F-140R je skutečným hudebním nástrojem, který vás bude provázet po celá léta, kdy budete hudebně růst a těšit se ze svého piana. Skvělý zvukový generátor SuperNATURAL Piano společnosti Roland dodává bohatý, komplexní zvuk akustického křídla, a ojedinělý hudební zážitek. Standardní klaviatura PHA-4 zdědila funkci Progressive Hammer Action kladívek a Ivory Feel texturu kláves, jak je známe z těch nejlepších modelů, a díky pokročilé citlivosti dokáže čerpat veškeré výhody neuvěřitelného zvukového rozsahu piana SuperNATURAL.

INTELIGENTNÍ DOPROVOD VÁS ZCELA VTÁHNE DO KOMPLETNÍ KAPELY
Díky vlastním rytmickým funkcím, F-140R umožňuje hrát a cvičit party s krásným orchestrálním doprovodem. Použití rytmiky je neuvěřitelně snadné, zaručuje inteligentní doprovod, který automaticky sleduje vámi hrané akordy. 72 různých rytmických stylů pokrývá nejrůznější hudební žánry, od rocku a jazzu, po latinu, reggae, moderní elektronické styly, a mnohé další. Kromě zábavného cvičení a hraní s kompletním zvukem kapely, rytmika pomáhá vytvářet cit pro rytmus aktivním způsobem, který vás zapojí mnohem více, než jakýkoliv běžný metronom. Hraní s rytmikou rovněž nabízí skvělou příležitost pro vyjádření hudby, díky výběru nepianových zvuků F-140R, jako jsou varhany, kytara, žestě, syntezátory, a mnohé další.

ZAPOJTE SMARTPHONE ČI TABLET PŘES BLUETOOTH – APLIKACE USNADNÍ VAŠE UČENÍ
Díky smartphonům a tabletům se zásadně mění způsob výuky hráčů při hře na piano. Ať už si hudbu objednáte přes online službu Sheet Music Direct, nebo jinak, F-140R vašim potřebám vyhoví tím nejlepším způsobem. Využití iOS aplikací, jako PiaScore, nabízí zdarma přístup k více než 70,000 klasickým notovým partiturám – a stiskem pianového pedálu můžete dokonce na obrazovce iPadu/iPhone obracet v partituře stránky.

POKROČILÉ VZDĚLÁVÁNÍ A ZÁBAVA S DIGITÁLNÍ TECHNOLOGIÍ
Výkonné digitální technologie v F-140R přinášejí do života vyčerpaných lidí opět radost z hudby. Digitální piano není potřeba nikdy ladit a vždy zní perfektně, eliminuje tak nutné náklady na pravidelnou údržbu, běžné u akustického piana. Navíc snadno nastavíte hlasitost reproduktorů piana, což je pro život v bytě zásadní vlastnost. Další významnou výhodou digitálního piana je jeho schopnost zcela vypnout reproduktory a používat sluchátka, takže můžete hrát kdykoliv, aniž byste kohokoliv rušili; jedinečný efekt Headphones 3D Ambience u F-140R výrazně obohacuje zážitek s pianem při soukromém cvičení, budí dojem, jakoby zvuk vyzařoval z nástroje samotného. Výbava F-140R rovněž zahrnuje širokou paletu užitečných vlastností pro cvičení a zábavu, jako je vestavěný metronom, rekordér pro záznam vaší hry, zapojení do počítače přes USB, a režim Twin Piano, který rozdělí klaviaturu, takže vedle sebe mohou hrát dvě osoby ve stejném oktávovém rozsahu.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4712/