Fender Jimmie Vaughan Tex-Mex Stratocaster

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



FENDER Jimmie Vaughan Tex-Mex Stratocaster



Kód zboží: 4674

Výrobce: Fender

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
21470,- Kč
( 17743,80 bez DPH )


Detailní popis

Signature model velkého jména.


• Tělo: olše - masív
• Hmatník: javor
• Mechanika: chrom (Fender/Gotoh® Vintage Style)
• Počet pražců: 21 Medium Jumbo pražců
• Snímače: 2x Tex-Mex™ Calibrated Overwound, Single, 1x Tex-Mex “Hot Bridge”
• Potenciometry: 1 x hlasitost, 2 x tónová clona
• Přepínač: 5ti polohový
• Kobylka: pevně blokovaná kobylka - American Vintage Synchronized Tremolo

V ceně je pouzdro Fender Deluxe Gig Bag

Fender Musical Instruments Corporation je již od roku 1946 předním světovým výrobcem hudebních nástrojů. Již od počátku společnost působila jako hudební průkopník, jehož převratné novinky ovlivnily vývoj prakticky všech hudebních žánrů jako je rock´n´roll, country, jazz, blues a mnoho dalších. Snad všichni od amatérských muzikantů po světově uznávané profesionály znají či používají proslulé nástroje a aparatury Fender. Legendární nástroje jako kytary Telecaster, Stratocaster nebo baskytary Precision a Jazz Bass patřily k prvním svého druhu na světě a dodnes jsou díky svému prvotřídnímu zpracování a neomezené funkčnosti univerzálně přijímány hudebníky jako jedny z nejkvalitnějších nástrojů napříč všemi hudebními styly.

Jsou pojmenovány po slavných legendách a také postaveny přesně dle jejich přání. Ano jedná se o fantastické signature modely série Artist nesoucí známá jména Clapton, Beck, Vaughan (dokonce oba dva), Malmsteen, Guy, Knopfler, Mayer... a mnoho dalších. Konkrétně na tento nádherný kousek hrává: Jimmie Vaughan

Tex-Mex Stratocaster Jimmie Vaughana je výrazem vznešenosti s tělem vyrobeným z olše, speciálně tvarovaným a probarveným javorovým krkem a Vintage hardwarem. Kombinace snímačů mu dává tu správnou pálivou příchuť koření amerického jihozápadu, jež je kousavá a jedovatá jako chřestýš.

Snímače Tex-Mex

Snímače se zesíleným vinutím nabízejí vyšší výstupní signál, jiskřivé výšky a velmi krásný žhavý tón, který však zachovává oblíbenou charakteristiku Vintage Stratocasteru. Jejich základem je magnetická slitina Alnico V a speciální magnetický drát. Středový snímač s reverzním vinutím a polaritou dokáže při zapojení v mezipolohách účinně filtrovat brum.

Snímače Tex-Mex „Hot Bridge“

Přestože je základní model snímačů Tex-Mex dostatečně žhavý, nikdy není nic žhavé tak, aby nemohlo být ještě více. A pro ty, jimž se žádné chilli nezdá být dostatečně pálivé existuje varianta Tex-Mex „Hot Bridge“.
Snímač žhavý jako samo peklo s předimenzovaným vinutím cívky a AlNiCo V magnetem, jež mu dodávají sílu k našťavení a nakopnutí lampového aparátu do nevídaně průrazného crunche.


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4674/