Vox AD50VT-XL

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Vox AD50 VT-XL , 50w kombo na el.kytaru.

Kód zboží: 4610

Výrobce: Vox

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
10150,- Kč
( 8388,40 bez DPH )


Detailní popis

VOX VALVETRONIX XL — rozšíření známé série Valvetronix


Modelová řada VOX Valvetronix XL přichází s novými lampovými zesilovači, jež nabídnou hráči veškerý výkon a kvalitu, požadované soudobými rockovými kytaristy, to vše navíc s možností využití celého spektra hi-gain zvuků, tvořících základ heavy rocku.


Pestrá škála modelů zesilovačů, převzatých z proslavených sérií “VT” a “Chrome”, byla plně modifikována pro užití všemi vyznavači hi-gain soundu. Tým zvukových inženýrů značky VOX při nazvučení nové XL řady překonal dosud platné hranice možností, když ještě zefektivnil ekvalizéry, možnosti zkreslení, a mnohé další. Výsledkem je zesilovač, vyznačující se nekompromisním a v rámci značky VOX bez nadsázky nejlepším hardrockovým a metalovým zvukem; tento sound navíc vychází z legendárních a ověřených modelů zesilovačů. Naleznete zde samozřejmě také vše, co proslavilo sérii VT: technologii Valve Reactor, vysoce kvalitní efekty, a nastavitelný výstupní výkon.


Funkce

technologie Valve Reactor

jedenáct zvuků zesilovačů

jedenáct vysoce kvalitních efektů, se sedmi multiefekty, plus Noise Reduction (redukce šumu).

možnost ukládat nastavení zesilovače a efektů jako program, obsahujícího dvě různá nastavení (CH1 a CH2).

režim Manual, kde zvuk koresponduje s aktuálním nastavením ovládacích prvků.

možnost přepínat a aktivovat programy pomocí duálního nožního ovladače VFS2 (dodáván zvlášť).

nastavení výstupního výkonu (neplatí pro AD15VT-XL)

zdířka pro připojení externího reproduktoru (pouze AD50VT-XL a AD100VT-XL)

zdířky pro Effect send/return, umožňující ve smyčce propojit externí efektový procesor (pouze AD100VT-XL).




Nová VOX XL série zahrnuje high-gain modely AD15VT-XL, AD30VT-XL, AD50VT-XL, a AD100VT-XL.


V souladu s potřebami kytaristů, kteří hrají hard rock nebo metal, byly překonfigurovány některé z dnes již klasických VOX zesilovačů tak, aby měly ještě větší zkreslení a agresivnější tón.


Technologie Valve Reactor

Modely série XL využívají patentovanou technologii Valve Reactor, která se vyznačuje tím, že v rámci výkonového zesilovače je integrován obvod, využívající duální triodu (lampu) typu 12AX7 (ECC83), která se obvykle vyskytuje v předzesilovači, a dále také speciálním obvodem reproduktoru, který simuluje impedanci skutečného reproduktoru. Takto je dosahována věrná reprodukce všech zvukových nuancí celolampových zesilovačů.


Jedenáct zvuků zesilovačů

Výsledkem využití sofistikované technologie je jedenáct různých typů zesilovačů, od klasických až po ty nejmodernější, všechny po otočení tlačítka ihned k dispozici. Nové modely zahrnují Glass, vytvořený na základě Clean kanálu oceňované 100-wattové hlavy Overdrive Special; Funked, jehož předlohou je klasické americké 2x12 kombo; Buzzsaw, inspirovaný britskou 50-wattovou hlavou, stojící za zvukem hardrocku a metalu 70. let; Crunched, vycházející z velmi vzácného komba VOX AC30/6TBX Top Boost; Thrashed, modelovaný na základě 100-wattové celolampové hlavy z roku 1983; Raged, jehož předlohou je high-gain kanál moderního celolampového zesilovače, ovšem s posílenými basovými a středovými frekvencemi a ještě větším zkreslením; Modern, ještě expresivnější modifikace “Modern High Gain” kanálu; Fluid, UK Modern nastavení s maximálním ziskem a středovým EQ, modifikovaným pro vokálně znějící tóny legáto hry; Molten, vycházející z VOX US Hi-Gain modelu, ale poskytující ještě více saturované tóny, s Octave efektem; Black, verze UK Modern uzpůsobená pro Class A, spíše než pro Class AB; a Damaged, jehož kořeny lze nalézt ve VOX US Hi-Gain modelu, s větším zkreslením a komplexně přepracovaným EQ, jehož výsledkem je temnější sound.



Jedenáct vysoce kvalitních efektů

Vestavěno je jedenáct vysoce kvalitních efektů, včetně kompresoru, delay, reverb, efektů compressor & chorus, compressor & phaser, chorus & delay, chorus & reverb, flanger & reverb, tremolo & reverb, a rotary & reverb, plus Noise Reduction (redukce šumu). Novým efektem v sérii XL je efekt Octave pro zvučné tóny melodií. Parametry efektu jsou plně editovatelné, a tlačítkem Tap můžete snadno nastavovat délku efektu delay či rychlost modulací.


Ulkládání nastavení zesilovače a efektů

Oblíbené nastavení zesilovače a efektů si můžete uložit ve formě programu, obsahujícího dvě různá nastavení (CH1 a CH2). Mezi těmito se pak lze přepínat z čelního panelu, nebo pomocí nožního přepínače VFS2 (k dostání zvlášť), připojeného na zadní panel. Mimoto je pro každý typ zesilovače ještě k dispozici presetový program.


Režim Manual

V režimu Manual je zvuk odrazem aktuálního fyzického nastavení jednotlivých ovladačů (tlačítek).


Vše pod kontrolou

Připojeným duálním nožním přepínačem VFS2 (prodáván zvlášť) můžete přepínat a aktivovat jednotlivé efekty. Ovladačem výstupní wattáže (není u AD15VT-XL) lze nastavit výstup výkonového zesilovače.


Zdířka pro připojení externího reproduktoru

Přes tento jack (jsou jím vybaveny pouze AD50VT-XL / AD100VT-XL) můžete připojit kytarovou reprobednu (8 ohm).


Zdířky effect send/return

Díky těmto zdířkám (pouze u AD100VT-XL) lze ve smyčce připojit váš externí efektový procesor.



Technická data

Počet typů zesilovačů: 11
Počet efektů: 11
Noise reduction: 1
Počet programů:
11 preset, 2 channel
Input/output jacky
Čelní panel: 1 x INPUT
Zadní panel: 1 x FOOT SW jack, 1 x LINE/PHONE jack
(AD50VT-XL/AD100VT-XL only) EXTERNAL SPEAKER OUT jack x 1
(AD100VT-XL only) LOOP SEND jack x1, LOOP RETURN jack x 1
Výkon zesilovače
AD50VT-XL: maximum 50W RMS @ 8 ohm
Reproduktor
AD50VT-XL: VOX original (12 palců, 16 ohm) x 2
Zpracování signálu
A/D konverze: 24-bit
D/A konverze: 24-bit
Samplovací frekvence: 44.1 kHz
Příkon
AD50VT-XL: 52W
Rozměry
AD50VT-XL: 673 x 265 x 485 (mm)
Hmotnost
AD50VT-XL: 23 kg

Dodávané položky: síťový kabel
Volitelné příslušenství (prodáváno zvlášť): VFS2 duální nožní přepínač



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4610/