Vox AC15C1

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Vox AC15C1, 15w celolampové kombo na el.kytaru.

Kód zboží: 4608

Výrobce: Vox

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
18290,- Kč
( 15115,70 bez DPH )


Detailní popis

 

AC15 Custom 1 Již záhy po svém představení v roce 1958 se 15 wattové kombo AC15 stává bestsellerem mezi zesilovači a jasnou volbou pro nespočetné kytaristy po celém světe. Nyní společnot VOX přichází s novou inkarnací tohoto nesmrtelného zesilovače, jež je označena jako AC15 Custom Classic (AC15CC1). Stejně jako její větší bratr, AC30 Custom Classic, je i série AC15CC1 vybavena četnými moderními funkcemi, jak jsou například master volume, global reverb či tremolo, a to vše za dostupnou cenu.


AC15CC1 vás překvapí takovými funkcemi, jako je třeba plně variabilní nastavení parametru Speed a Depth u efektu tremolo na každém z kanálů, možnost přepínání tremolo a reverbu pomocí přiloženého nožního přepínače VF002, nastavením Bass, Treble a Volume, anebo přepínatelnou impedancí (8 nebo 16 ohmů). AC15CC1 je k dostání buď s reproduktorem Celestion AlNiCo “Blue” Speaker (AC15CC1X), nebo se speciálně odladěným reproduktorem VOX Custom speaker (AC15CC1). Volba je jen na Vás.

Nový Vox zesilovač AC15 Custom Classic není třeba obšírně představovat ! S odkazem a tradicí, sahající až do roku 1958, navazuje AC15 na to nejlepší z výrobků značky Vox.

Dlouhé roky, kdy společnost Vox vyráběla vysoce kvalitní kytarové zesilovače, se odrazily v propracovanosti celkové koncepce. Vox nyní zkombinoval tradiční a osvědčené prvky s novými a praktickými funkcemi. Výsledkem je nový AC15 s takovou zvukovou flexibilitou, kterou budete milovat !

Již před desetiletími se AC15 stal jedním z poznávacích znamení probíhající rock´n´rollové revoluce, a byl již od počátku své výroby používán mnoha špičkovými umělci této éry, kteří oceňovali jeho nezaměnitelný sound. Jakmile i další muzikanti objevili přednosti zesilovače, stal se Vox AC15 široce rozšířeným po celé hudební scéně.

Dnes přichází nový model, AC15 Custom Classic, který splňuje všechny předpoklady pro to, aby se opět ve své třídě stal legendou. Obsažený vertikálně integrovaný Vox design umožňuje absolutní kontrolu nad zvukem, charakteristikou a výstupem vašeho zesilovače. Je obecně známo, že výrobní provozy společnosti Vox zahrnují i procesy, kterými většina ostatních konkurenčních výrobců nedisponuje, a například transformátory, reproduktory (mimo reproduktorů VOX "Blue" & "Neodog", vyráběných Celestionem), ozvučné skříně a obsažená elektronika pochází z vlastní produkce Voxu. Všechny komponenty jsou přitom speciálně navrženy a provedeny tak, aby výsledný zvuk AC15 Custom Classic byl zcela unikátní.

Se svými novými a moderními funkcemi nabízí AC15 Custom Classic ještě více možností kontroly než dříve, k dispozici jsou například ovladače master hlasitosti, global reverb či tremolo. Na čelním panelu pak opět naleznete ovladač pro basy a středy, stejně tak jako kytarový vstup.

Zadní panel obsahuje dvojici výstupních zdířek, kterými lze dle potřeby připojit externí reproduktory. V případě připojení reproduktorů máte možnost si pomocí speciálního přepínače zvolit výstupní impedanci, a to mezi 8 a 16 Ohmy. V nabídce je dále speciální zdířka, určená pro připojení nožního přepínače VF002 VOX, kterým lze zapínat a vypínat efekty Reverb a Tremolo.

Volit můžete ze dvou modelů:

AC15CC1 s reproduktorem VOX / Wharfedale GSH12-30
AC15CC1X s reproduktorem VOX / Celestion AlNiCo Blue



Technická data


Ovládací prvky čelního panelu: Input, Volume, Treble, Bass, Reverb, Tremolo (Speed a Depth) Standby, Power.

Zadní panel: výstup na reproduktor x 2), přepínač Impedance Selection (8 nebo 16 Ohm), zdířka Footswitch, HT Fuse, Mains Input, Mains Fuse

Výkon: 15 wattů RMS (8 nebo 16 ohmů)

Interní reproduktor: 16 ohm, 12”, 30 watt VOX Custom (AC15CC1) nebo Celestion AlNiCo “Blue” Speaker (AC15CC1X)

Lampa: 2 x EL84/6BQ5 & 2 x 12AX7/ECC83.

Usměrňovač proudu: silikonový s pasivním SAG obvodem

Dodávané příslušenství: VF002 duální nožní přepínač, síťový kabel

Rozměry: 605 x 262 x 440mm

Hmotnost: AC15CC1 = 21.6 kg, AC15CC1X = 21.7 kg



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4608/