Vox AC50CP2

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Vox AC50 CP2, 50 w celolampové kombo na el. kytaru.

Kód zboží: 4607

Výrobce: Vox

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
28900,- Kč
( 23884,30 bez DPH )


Detailní popis
Představujeme novou Classic Plus řadu celolampových zesilovačů značky VOX. Vybaveny EL34 lampou přináší tyto zesilovače nezaměnitelný tón VOX zesilovačů v kombinaci s high-gain kanálem, jenž vám zprostředkuje pohled do kuchyně nejnovějších zvukových technologií. S možností volby 50- a 100-Wattové hlavy plus nového AC50CP2 50-Wattového komba, série Classic Plus přináší zvuk klasických zesilovačů padesátých let i tónické variace zítřka. Zní to dobře? To se vsaďte.

Dva kanály, nekonečné možnosti

Classic Plus je kanálový lampový zesilovač, který dokáže reprodukovat nejrůznější barvy tónu, od křišťálově čistého až po impresivní maxizkreslení, a samozřejmě všechno mezi tím. Oba kanály nabízí nejrůznější ovladače, díky nimž můžete vytvářet jakékoliv požadované zvukové textury.

Channel 1 pokrývá klasické VOX AC30 tóny, od čistého zvuku až po brutální zkreslení. EQ u tohoto kanálu je pasivního formátu, kterým se vyznačovaly historické VOX Top Boost zesilovače, a může se pochlubit známou funkcí Tone Cut, eliminující vyšší frekvence.

Channel 2 navazuje tam, kde Channel 1 končí, a přináší vše od moderního bluesového a rockového tónu až po metalové zvuky. I když jsou ovladače EQ u tohoto kanálu také pasivního formátu, jsou zaměřeny na jiné frekvence než u prvního kanálu. Přepínač Bright nabízí přídavný kondenzátor (při stisknutí) pro posílení vyšších středů a výšek. Přepínač Fat pak dodá extra gain, se zaměřením na středy, díky čemuž můžete docílit “zpívajícího” tónu při hraní melodických linek.

Další unikátní funkcí je Presence Control. Ta kombinuje tradiční aktivní zpětnou vazbu s pasivním obvodem předzesilovače kanálu 2. Pokud tedy ovladač nastavíte na nižší hodnotu, může fungovat také jako filtr vysokých frekvencí, jímž lze eliminovat zkreslení předzesilovače, a zmírnit a uhladit tak tón. Protože oba kanály série Classic Plus jsou naprosto nezávislé, vyzkoušejte si všechny jejich možnosti. Je to, jako byste používali a míchali dva úplně různé zesilovače!

Totální kontrola

Série Classic Plus je vybavena tím nejlepším, co ve své padesátileté historii značka VOX nabídla, v kombinaci s nejmodernějšími funkcemi. Classic Plus tak přináší long spring, vysoce kvalitní Spring Reverb s nezávislým, nohou ovladatelným, nastavením hlasitosti pro každý kanál, plus FX looping s nastavitelnou hlasitostí a nastavením bypassu. Ovladačem Bypass můžete buď zapojit či odpojit efektový loop obvod od zbytku zesilovače. Pokud je loop obvod odpojen, zdířka Send je stále funkční a můžete ji tak využít k přenosu signálu na další zařízení, jako například ladičku nebo zesilovač. Přepínačem Loop Level si můžete zvolit hlasitost loop obvodu (cca +4dBV (high) a -10dBV (low)). Díky tomu je možné k zesilovači připojit nejrůznější zařízení. Přepínání kanálů a zapínání/vypínání reverbu pak obstará dodávaný duální nožní přepínač typu VF002.

Možnosti výstupu

Modely série Classic Plus nabízí jak balancované XLR, tak i nebalancované 1/4´´ výstupy. Aby připojení na aparaturu či nahrávací zařízení bylo skutečně vysoce kvalitní, zajišťuje funkce Low Pass Filter (LPF), kterou lze dle potřeby aktivovat či vypínat. Další velkou výhodou DI obvodu je skutečnost, že tento je funkčně umístěn za invertorem výkonového zesilovače, a před ovladačem výstupní kontroly (Output Master Volume). Nezáleží tak na tom, jak nastavíte výstupní hlasitost, stejně máte vždy možnost nezávislého ovládání hlasitosti DI výstupu. Můžete dokonce celkovou výstupní hlasitost zcela ztlumit, a poté využít DI výstupu pro “tiché” nahrávání při nočních jam-sessions.

Výkonné trio

Nová řada Classic Plus se skládá z 50 wattové AC50CPH hlavy (4 x 12AX7/ECC83, 2 x EL34B), 100 wattové AC100CPH hlavy (4 x 12AX7/ECC83, 4 x EL34B), a 50 wattového AC50CP2 komba (4 x 12AX7/ECC83, 2 x EL34B). AC50CP2 je vybaveno dvěma původními VOX 12" reproduktory, uzpůsobenými pro maximální výkon. Zkombinujete-li kteroukoliv z hlav s ozvučnou skříní VOX V412BN, dostanete nepřekonatelný zvukový aparát. Ať už vyznáváte jakýkoliv herní styl, Classic Plus je zde právě pro vás. Se svojí kombinací bezkonkurenčního tónu, zvukové flexibility a mimořádného vzhledu se Classic Plus cítí skvěle na jakémkoliv pódiu!

Technická data


Technické parametry AC50CP2
Výkon: 50 Watt RMS (volitelné 8 nebo 16 Ohm)
Reproduktory: 2 off VOX/Wharfedale GSH1230 8 Ohm propojené v sérii (celkem 16 Ohm).
Lampa: 4 x 12AX7/ECC83 a 2 x EL34B.
pojistka: AC50CP2 – 230GE = 230V 50/60Hz ~ poj. T1.6AL 250V
Rozměry: 702 x 265 x 540 mm
Hmotnost: 35 kg.

Vše dodáváno se síťovým eurokabelem a nožním přepínačem VF002



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4607/