VOX Night Train NT50H

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



VOX Night Train NT50H celolampová hlava na el. kytaru.



Kód zboží: 4606

Výrobce: Vox

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
14490,- Kč
( 11975,20 bez DPH )


Detailní popis

VOX NT50H NIGHT TRAIN

Představujeme vám nejnovějšího člena rodiny VOX Night Train – Night Train 50. Tahle nadupaná celolampová hlava nabízí dva kanály pro tradiční a zkreslené zvuky.  Navíc nabízíme i V212NT kabinet, který k zesilovači perfektně padne nejen zvukově, ale i designem.

VOX Night Train série má velmi výrazné osobité vlastnosti díky zrcadlovému laku a dokonalému celolampovému zvuku. Nyní se můžete těšit na 50 Watt model: Night Train 50. Na rozdíl od již existujícího 15 Watt modelu Night Train – nebo i od Custom série AC15 a AC30 – má Night Train 50 v koncové sekci zesilovače lampy EL84, které produkují opravdu high-gain zvuk. Night Train 50 samozřejmě poskytuje i tradiční zvuk VOX – a tyhle bohaté možnosti zvukových variací z něj dělají ideální a všestranný aparát pro mnoho kytaristů.

Stadiónový zvuk, celolampová konstrukce
Night Train 50 je celolampový aparát s Class AB konstrukcí, který poskytuje 50 Watt výkon. Předzesilovač je vybaven čtyřmi lampami 12AX7 a koncová sekce ukrývá dvě pentody EL34. Tahle unikátní sbírka lamp umožňuje aparátu Night Train 50 dosáhnout tradičního VOX zvuku, stejně jako vytvořit mocný high-gain zvuk, který revolučním způsobem posune vaše vnímání zvuku VOX.

Dva kanály nabízejí zvukovou variabilitu
Night Train 50 má dvoukanálovou konstrukci. Kanál BRIGHT poskytuje nenapodobitelný zvonivý zvuk VOX, zatímco kanál GIRTH spouští jednu lampu v předzesilovači pro drtivější zvuk. Night Train 50 více než uspokojí věčné hledání kytaristů po všestranném aparátu, a určitě vyhoví požadavkům široké palety hudebních stylů a hráčských technik. Každý kanál nabízí ovládání Bass, Middle, Treble a Gain pro úpravu tónu. Kanál BRICHT poskytuje také THICK mód, který obchází ekvalizační sekci a tím zesiluje vstupní hlasitost a ještě umocňuje zvuk. Master sekce zahrnuje tradiční ovládání Master Volume a VOX Tone Cut a navíc nový spínač TIGHT. Ten působí na oba kanály a zjemňuje rozsah nižších frekvencí, aby zkonkretizoval basy. I tenhle další spínač jen dále prohlubuje zvukové možnosti aparátu.

Volitelný footswitch poskytuje ovládání při hře
K aparátu lze připojit volitelný footswitch VOX VFS2A. Lze s ním přepínat mezi kanály GIRTH a BRIGHT. Lze ho ovšem také použít k zapínání a vypínání módu THICK u BRIGHT kanálu. Tím se značně rozšíří zvuková variabilita aparátu během hry o tři odlišné druhy zvuku. Night Train 50 poskytuje klasickou efektovou smyčku, do které zapojíte své oblíbené efekty. Efektová smyčka (-10 dB) je vybavena opravdovým bypassem.

Specifikace
Výkon: 50 Watts RMS do 8 nebo 16 Ω
Ovládání:
Master = Master volume, Tone Cut, TIGHT spínač
GIRTH Channel=Volume, Bass, Middle, Treble, Gain
BRIGHT Channel=Bass, Middle, Treble, Gain, THICK spínač
Kytarový vstup
Efektová smyčka (Send/Return, Bypass spínač)
Footswitch1 x výstup do reproboxu (16 Ω) 2 x výstup do reproboxů (8 Ω)
Rozměry (h x v x š): 45,8 x 23,5 x 17,5 cm
Váha: 12.2 Kg


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4606/