Korg AX3B

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Korg AX3 B,  Speciálně pro baskytaru určeným AX3B, jež v sobě spojují cenovou dostupnost s vysokou zvukovou kvalitou a profesionálními efekty.


Kód zboží: 4597

Výrobce: Korg

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
1890,- Kč
( 1562,- bez DPH )


Detailní popis

AX3B Modelling signal processor

Hledáte ten správný sound? Vyzkoušejte nové multiefektové procesory AX3G a AX3B. Tyto nohou ovladatelné efekty na podlahu nabízí 57 realistických efektů, vycházejících ze světoznámé zvukově modelační technologie „REMS“ společnosti Korg. Chcete delay, reverb a další efekty ve studiové kvalitě? AX3G a AX3B jsou snadno ovladatelné a přináší zvukovou kvalitu, která uspokojí i profesionály. Tyto dvě malé krabičky se vám při cestování pohodlně vejdou do zavazadla, a navíc je můžete napájet i bateriemi, takže je lze použít prakticky v jakékoliv situaci. Vestavěno je 57 typů “REMS” modelačních efektů, současně lze použít až šest různých efektů, včetně redukce šumu.

  • volit můžete ze 16 typů simulací známých zesilovačů a ozvučných skříní.
  • četné efekty v profi kvalitě.
  • plná editace všech parametrů u čtyř kategorií efektů (pre-effect, drive/amp, modulace, delay/reverb).
  • 40 pozic pro uložení vlastních programů, plus 40 preset programů. V každém okamžiku tak máte k dispozici celkem 80 programů.
  • vestavěná auto chromatická ladička.
  • dvě možnosti napájení, buď z elektrické sítě či bateriemi.
  • možnost připojení nožního kontroleru EXP-2 nebo expression/volume pedálu XVP-10 (prodávány zvlášť).
57 brutálních efektů
AX3G a AX3B nabízí 57 různých realistických “REMS” modulačních efektů, které jsou navzdory kompaktní velikosti obou multiefektů ve stejné kvalitě jako efekty našich špičkových modelů ToneWorks AX3000G a AX3000B.
Baskytarový AX3B – nabitý efekty
Víme, že baskytaristé už dávno touží po vlastních efektech. Proto je zde AX3B, navržený speciálně pro basu, jenž nabízí šestnáct typů známých basových zesilovačů, od klasických až po soudobé modely. Každý z nich přitom věrně zachycuje každý detail originálu, a vy si tak můžete zvolit zvuk, jaký právě potřebujete. Efekty u AX3B zahrnují například sofistikovaný compressor, či efekt octaver. Ve výbavě však naleznete i četné zcela unikátní efekty, jako je fretless efekt, modelující zvuk bezpražcové baskytary, slow-attack efekt, simulující “violin” techniky, nebo skvěle znějící synth bass efekt.
Plná editace a flexibilita
Každý typ zesilovače a efektu přináší široké spektrum editovatelných parametrů. Při zvolení požadovaného zesilovače či efektu se přitom automaticky nastaví optimální hodnoty parametrů, takže dosažení perfektního zvuku je snadné i pro začátečníky. Nejčastěji používané parametry jsou po zvolení příslušného typu přímo přístupné prostřednictvím tlačítek. Editovat však lze i další parametry, čímž docílíte zvuku, jaký jste hledali. To vše vám pak maximálně usnadní přehledné a intuitivní uspořádání ovládacích prvků.
Volte z 80 programů (40 vlastních / 40 preset)
Současně můžete použít až šest “REMS” efektů, a vaše vlastní nastavení pak můžete uložit jako jeden ze 40 různých programů. Vedle toho zde naleznete 40 preset programů, zahrnujících nejrůznější styly, a v jediném okamžiku tak můžete vybírat z celkem 80 programů.
– včetně auto chromatické ladičky
Vedle skvělého zvuku vám AX3G a AX3B nabízí také vestavěnou autochromatickou ladičku. Využít u ní můžete funkce Tune, dovolující ladit potichu, například na pódiu. AX3G vedle toho navíc umožňuje zvolit AMP/LINE typ výstupu, a přizpůsobit se tak nejrůznějším hudebním situacím a potřebám. Připojit lze také expression pedál (prodáván zvlášť) a ovládat hlasitost či wah nohou. Se svojí kompaktní velikostí a možností napájení bateriemi se vám tak AX3G a AX3B stanou neocenitelnými společníky jak doma, tak i ve studiu či při vystoupeních.
Typy efektů u AX3B
PRE FX (10): comp, limiter, xciter, wah, vib/ph, ch/fln, octave, fretless, slow atk, synth DRIVE/AMP (16): tube od, fat dist, or dist, shred, fuzz, octfuzz, valve, valve2, classic, scooped, la studio, gold pnl, jazz, studio, ac 100, uk major CABINET (10): classic 8x10, modern 4x10, la 4x10, metal 4x10, uk 4x12, studio 1x15, jazz 1x15, ac 2x15, uk 4x15, la 1x18 MOD (10): cl cho, mt cho, cl fln, bi cho, duo ph, trem, rotary, pitch, rnd filt, filtron DELAY (5): echo+, mlt hd, mod dly, st dly, pp dly REVERB (5): slap, spring, plate, room, hall NOISE REDUCTION


Technická data

Počet efektů: 57 (Pre effect: 10, Drive/Amp modely: 16, Cabinet modely: 10, Modulation efeky: 10, Delay efekty: 5, Reverb efekty: 5, a Noise Reduction-redukce šumu)
Počet programů: 80 (40 vlastních / 40 presets)
Konektory: INPUT (1/4” jack), OUTPUT (1/4” stereo jack)
Zpracování signálu: A/D, D/A konverze: 24 bit, samplovací frekvence: 31.25 kHz
Ladička: detekční rozsah: 27.5 Hz ~ 1,318.5 Hz (A0 ~ E6), kalibrace: A = 438 ~ 445 Hz
Napájení: čtyři AA baterie (životnost baterií: přibližně. 8 hodin), nebo DC9V (zvlášť prodávaný síťový adaptér)
Rozměry: 178 x 142 x 43 mm
Hmotnost: 340 g


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4597/