Korg C 320 LC

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Korg C320 LC digitální piáno

Kód zboží: 4595

Výrobce: Korg

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
29990,- Kč
( 24785,10 bez DPH )


Detailní popis
C-320 a C-520 koncertní piána
Nová série koncertních digitálních pián značky Korg se vyznačuje zvýšenou úrovní herního realismu a zvukové kvality. C-320 a C-520 svým zvukem nastolují nové standardy mezi digitálními piány.
Moderní, sofistikovaný design
Nové nástroje koncertní série poznáte dle jejich elegantních křivek, zasouvacího krytu klaviatury a celkově moderní koncepce. Stanou se perfektním doplňkem vašeho domova, dle vašeho vkusu si můžete zvolit i odstín provedení (buď třešňový Light Cherry nebo honosnější Dark Rosewood, pouze u C-320).
Skvělé zvuky, nyní ještě výraznější než kdy dříve
C-520/C-320 využívá zvukovou technologii Korg "Piano eXperience", poskytující nádherný a nyní ještě naturalističtější zvuk piána. Nahrané ROM samply skutečného koncertního grand piána byly pořízeny s nejvyšší přesností a péčí o detail, a věrně odrážejí celý jeho dynamický rozsah. C-520 navíc zachycuje jemné zvukové nuance, vyplývající například z pohybu kladívek a typické rezonance strun při sešlápnutí pedálu. Kombinací všech těchto prvků je pak docílena absolutní zvuková shoda s předlohou - což je také cílem "Piano eXperience" technologie.
K nerozeznání od originálu
C-520/C-320 používá novou špičkovou klaviaturu Real Weighted Hammer Action 3 (RH3). Tato přesně reprodukuje charakteristiky skutečných kláves s kladívkovou mechanikou, je kupříkladu zohledněna i skutečnost, že klávesy jdou u vyšších tónů stisknout snadněji než v nižších polohách. RH3 zahrnuje i další vylepšení, zejména v oblasti odezvy na opakované rychlé stisknutí kláves, a umožňuje tak kvalitně přehřávat i dynamické pasáže. Možnost zvolit si některý z typů dynamiky a přizpůsobit si klaviaturu aktuálnímu hernímu stylu je pak již jen třešničkou na dortu.
Interní ozvučný systém
K bezchybnému výstupu kvalitních zvuků slouží u C-320 a C-520 interní ozvučný systém, využívající stereo zesilovače a 13cm reproduktorů. Vedle toho má C-520 po každé straně ještě další 2.5 cm výstup, a všechny čtyři reproduktory jsou sestaveny v bass reflexovém uspořádání, čímž je dosažena dokonalá dynamika u spodních frekvencí zvuku. Zvuk lze mimoto vystupovat přes dvě příslušné zdířky i na sluchátka.
Předpřipravené skladby
Nová série pián disponuje dvaceti demo skladbami, které představí pestrost obsažených klavírních zvuků, plus dalšími deseti demo skladbami, které nabízí přehled o možnostech dalších vestavěných druhů zvuků. C-520 dále nabízí 185 nejrůznějších klavírních skladeb, které lze využít při cvičení, a to ať už jde o začátečníka či pokročilého hráče. Tyto skladby zachycují každý detail hry těch nejlepších pianistů, a poskytují tak nejen příjemný poslech, ale mohou vám poskytnout i příklad při vašem herním zdokonalování.
Funkce Piano Lesson (C-520)
C-520 nabízí také užitečnou funkci Piano Lesson, nabízející využití připravených demo skladeb k procvičování. Lze odděleně přehrávat part levé a pravé ruky, takže můžete trénovat hru jednou rukou. Můžete se také posunout v nahrávce vpřed či zpět, nebo nastavit určitou oblast skladby, která se bude přehrávat opakovaně. Navíc si můžete při cvičení přizpůsobit tempo nahrávky.
Na pedály nezapomínáme
Abyste si mohli vychutnat klavírní hru se vším, co k tomu patří, jsou v nabídce nástroje i všechny tři obvyklé pedály s plnou funkčností.
Vše potřebné přibaleno
C-520/C-320 je dodáváno s výškově nastavitelným sedátkem, které ladí s barevným provedením pián, a také se sadou stereo sluchátek. C-520 navíc nabízí tištěné party ke 32 skladbám, které jsou v něm předprogramovány. Hru na piána si tak můžete začít vychutnávat hned v okamžiku, kdy je poprvé rozbalíte.
Pestrá nabídka funkcí pro procvičování i vlastní hru
  • funkce Recorder (C-520): funkce Recorder umožňuje nahrát vaši hru, a poté ji přehrávat. Můžete dokonce i přihrát druhý part, nebo se doprovázet s jiným zvukem. U každé skladby lze nahrát dva party a celkem až 45,000 not. Celkem lze na C-520 nahrát až šestnáct takových skladeb. * Nahraná data lze ve formátu SMF poslat na počítač, připojený přes USB. Nahrané skladby lze také opakovaně přehrávat a použít je k procvičování. * pokud je dostatek volného místa v paměti, je možné nahrát i více než šestnáct skladeb.
  • velké množství vestavěných zvuků: vedle akustických pián jsou v nabídce i další zvuky, včetně elektrických pián, klavinetů, varhan, kytar, chórů, smyčců apod. C-320 poskytuje třicet různých zvuků, a C-520 pak dokonce čtyřicet zvuků - včetně basy. V režimu Layer lze hrát současně dva zvuky a nastavit si u nich vzájemný poměr hlasitosti. C-520 dále umožňuje spodní a horní polovině klaviatury přiřadit dva rozdílné zvuky.
  • efekty: v nabídce jsou dva efektové procesory - Reverb a Chorus - přičemž rozsah každého z nich lze nastavit u každého zvuku individuálně. Reverb simuluje prostorové zvukové charakteristiky koncertní haly, Chorus pak dodává zvuku hloubku a dynamiku. C-520 nabízí více variací efektu Reverb (osm typů, 128 úrovní) a Chorus (šest typů, 128 úrovní), stejně jako 24 "insert efektů" jako například rotary speaker, tremolo, delay, a phaser, kterými lze dále modifikovat zvuk. Navíc zde naleznete efekt Brilliance, který zvuk více zvýrazní a dodá mu jasnost.
  • zdířky Audio Out/In: díky konektorům Audio Out lze C-320/C-520 připojit na externí ozvučný systém, nebo na rekordér či jiné záznamové zařízení. C-520 navíc nabízí vstupní zdířky Audio In, díky nimž lze k piánu připojit váš CD přehrávač či jiné přehrávací zařízení, a poslouchat je přes interní ozvučný systém piána, a to současně se zvuky, hranými na piánu. Takto můžete trénovat hru za poslechu vašich oblíbených nahrávek.
  • pouze jediný USB kabel vám postačí k rychlému propojení počítače a C-520. Tím se pak otvírají další široké možnosti práce s piánem, například při výuce ve spojení s výukovými programy a dalším software.
  • konektory MIDI IN a OUT umožňují připojení a kontrolu dalších MIDI-kompatibilních audio zařízení.
  • Key Transpose: funkce Key Transpose umožní okamžitou transpozici do jiného klíče.
  • metronom: plně vybavený metronom vám bude při cvičení skutečným přínosem. Můžete si nastavit hlasitost metronomu, a výraznějším akcentem označit první dobu. C-520 také poskytuje 30 různých rytmických bicích variací, se kterými můžete cvičit.
  • ladění: vedle tradičního si můžete zvolit i z historických (Kirnberger a Werckmeister), abyste při hraní klasických skladeb mohli zcela věrně zachovat podobu originálu.
  • zdířky na sluchátka: současně lze připojit dvoje sluchátka.
  • držák na noty: C-520 má na svém notovém stojánku i držák, přidržující vložené noty.


Technická data

Keyboard: 88 key, Graded Hammer Action (RH3), Eight velocity curves, plus fixed, Wooden sliding key cover
Tone Generating System: Piano eXperience stereo sampling
Polyphony: 62 voices (maximum)
Modes: Normal, Layer, Split, Performance (30)
Programs: 40 types; (7 Acoustic Pianos, Honky-Tonk, Electric Grand, 8 Electric Pianos, 2 Harpsichords, 2 Clavs, 2 Vibraphones, Acoustic Guitar, 3 Jazz Organs, 3 Church Organs, 3 Strings, 3 Choirs, 4 Basses.)
Effects: 8 Reverb types ,6 Chorus types, 24 Insert types including Tremolo, Delay, Rotary Speaker, Equalizer, etc., Brilliance (5 settings)
Recorder: 2 parts, 45,000 notes per song
Controls: Record, Play/Pause, Stop, Part 1 On/Off, Part 2 On/Off.
Functions: Cycle, Erase Track, Quantize, Transpose, Delete Song, Rename Song.
Demos: 205 songs; 20 demo songs, 185 classical songs with separate R.H. and L.H. parts
Metronome: Tempo, Time Signature, Accent (Standard, Bell), Volume controls, Drum patterns
Tuning: Transpose, Fine tuning, 10 Temperaments + Quarter Tone
Pedals: Damper (support half-pedaling), Soft (support half-pedaling), Sostenuto
Display: 16 character backlit LCD
Inputs: Left, Right
Outputs: Left/Mono, Right, Headphones x 2
MIDI: In, Out
USB: supports Ms Windows XP, Apple Mac OS X 10.2 or later
Amplification System: 35W x 2
Speakers: 2 x 13 cm woofer in bass-reflex boxes, 2 x tweeter
Power: DC24V AC adapter
Color: Dark Rosewood
Music Stand: With score holder
Dimensions (W x D x H): 53.90" x 18.19" x 34.21", 1,369 x 462 x 869 mm
Weight: 116.84 lbs. / 53 kg
Accessories: AC adapter, Song Book, CD-ROM with KORG USB-MIDI Driver for Windows XP



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4595/