Hartke 1800

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Hartke 1800 ,profesionální basový box, 1x18“ aluminiové repro, 600W/4ohm

Kód zboží: 4574

Výrobce: Hartke

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9890,- Kč
( 8173,60 bez DPH )


Detailní popis
  • Výkon: 400 W
  • Repro: 1x 18"
  • Impedance: 4 Ohm

PROFESSIONAL SERIES CABINETS
Reproboxy z řady Professional, které se dnes již nevyrábí, bývaly ve své době vlajkovou lodí mezi kabinety Hartke. Představují opravdu profesionální aparaturu, která vyhoví požadavkům i těch nejnáročnějších hudebníků. Proto jsou pečlivě designovány a postaveny z těch nejlepších komponentů.

1800
Konkrétně tento model je osazen 18 palcovým reproduktorem, průměr kmitací cívky odpovídá 3 palcům. Jeho výkon je rovný 400 Wattům a impedance 4 Ohmům. SPL je vyměřeno na 96 dB, frekvenční odezva je 28 – 300 Hz. Pro skvělou projekci basových frekvencí má v ozvučnici 4 otvory, vnitřek kabinetu je speciálně žebrován.

Kabinet reproboxu je zkonstruován ze silné překližky. Povrch je samozřejmě okobercován, reproduktor kryje pevná kovová mřížka, rohy jsou chráněny plastovými krytkami a pro přenášení boxu slouží ergonomicky tvarovaná držadla. Pro připojení k aparátu slouží klasický 6,3 Jack konektor a Speakon.

Reproboxy Hartke Professional jsou ideální volbou pro hudebníky, kteří vyžadují tradiční charakter tónové, ale zároveň i opravdu skvělé zvukové parametry. Tato řada boxů poslouží v širokém spektru hudebních stylů.


Technické údaje
• baskytarový reprobox
• výkon: 400W
• impedance: 4 Ohm
• reproduktor: 18“
• průměr cívky: 3“
• SPL: 96 dB
• frekvenční odezva: 28 – 300 Hz
• kabinet z překližky

O značce Hartke:

Hartke Systéme, společnost v současnosti vlastněná konsorciem Samson Technologies Corporation, je firma známá především pro výrobu basových zesilovačů a reproboxů, v její nabídce ale může najít i kytarové či klávesové aparatury a dokonce i efekty a další příslušenství.

Společnost založil v americkém Bloomfieldu Larry Hartke, který se vyučil u guru audio techniky – A. Stewarta Hegemana z firmy Harmon Kardon. Hartke přinesl do světa baskytarových aparátů několik zásadních novinek, zejména jde o použití hliníkových membrán, které oproti papírovým produkují zvuk v širším frekvenčním spektru s více výškami a basy, navíc mají rychlejší attack a čistší tón. Jejich výroba je ale časově a finančně náročnější, takže po dlouhou dobu bylo Hartke jedinou firmou, která je používala.

Zcela první aparát s touto značkou byl postaven roku 1984, a to na zakázku pro nikoho menšího než pro baskytarovou legendu jménem Jaco Pastorius. Brzy se aparáty Hartke rozšířily mezi mnoho profesionálních i amatérských hudebníků, z těch známějších lze jmenovat například Jacka Bruce z Cream, Toma Hamiltona z Aerosmith, či Stu Hamma hrajícího z kapelou Joe Satrianiho.

I v současnosti jsou výrobky Hartke jedním z faktorů, které udávají směr v průmyslu basových aparátů a patří i mezi ty nejkopírovanější. Velmi oblíbená jsou komba Kickback, Hartke 3500 patří mezi nejprodávanější basové aparáty vůbec, reproduktory HyDrive kombinující přednosti papírových a hliníkových membrán jsou uznávány jako jedny z nejlepších na světě.

Zajímavostí nakonec může být i to, že Hartke je firma s asi nejlepším přístupem k vlastníkům svých aparátů. Roku 2006 Larry Hartke zveřejnil své telefonní číslo v hudebních magazínech po celém světě s tím, že na dotazy svých zákazníků bude odpovídat 7 dní v týdnu, 52 týdnů v roce – pokud byste ho chtěli kontaktovat, můžete to učinit na jeho MySpace stránce nebo na americkém telefonu 201-680-8153.


 



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4574/