Hartke B300

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Hartke B300,1x10 repro, 30W, 3p.EQ, efektová smyčka, sluchátkový výstup

Kód zboží: 4555

Výrobce: Hartke

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
3490,- Kč
( 2884,30 bez DPH )


Detailní popis

HARTKE B300
Tento model baskytarového komba je určen především pro domácí cvičení či hraní s přáteli – výkon 30 W a osazení reproduktorem o průměru 10 palců a papírovou membránou jsou k tomuto jasnými predispozicemi. Jde nicméně o aparát, který Vám dokáže dodat velmi dobře znějící zvuk a s kterým bude cvičení jedna radost.

Ovládání aparátu je velmi přehledně a jednoduše řešené. Zcela vlevo na předním ovládacím panelu se nachází dva vstupy, jeden pro aktivní, druhý pro pasivní nástroje. Za nimi se nachází klasické čtyři ovládací prvky, tedy potenciometr Volume a 3 pásmový ekvalizér sestávající z ovladačů Bass, Middle a Treble. Na předním panelu též naleznete sluchátkový výstup, který je ideální pro tiché cvičení, a Line-Out, díky kterému můžete aparát propojit například s nahrávacími zařízeními nebo PA. Zadní panel je poněkud skromnější, nachází se zde totiž jen vstup a výstup efektové smyčky.

Celý aparát je zkonstruován opravdu robustně, kabinet je velmi odolný, povrch je okobercován, rohy chráněné krytkami a před reproduktorem se nachází ochranná kovová mřížka.

Hartke B300 je sice malý, ale poměrně dost šikovný aparát, který vůči svým rozměrům je schopný dodávat opravdu kvalitní zvuk. Na cvičení je to ideální společník.


Technické údaje
• výkon: 30 W
• reproduktor: 10‘‘, papírová membrána
• ovládání: Volume, Bass, Middle, High
• efektová smyčka
• Line-Out
• sluchátkový výstup

O značce Hartke:

Hartke Systéme, společnost v současnosti vlastněná konsorciem Samson Technologies Corporation, je firma známá především pro výrobu basových zesilovačů a reproboxů, v její nabídce ale může najít i kytarové či klávesové aparatury a dokonce i efekty a další příslušenství.

Společnost založil v americkém Bloomfieldu Larry Hartke, který se vyučil u guru audio techniky – A. Stewarta Hegemana z firmy Harmon Kardon. Hartke přinesl do světa baskytarových aparátů několik zásadních novinek, zejména jde o použití hliníkových membrán, které oproti papírovým produkují zvuk v širším frekvenčním spektru s více výškami a basy, navíc mají rychlejší attack a čistší tón. Jejich výroba je ale časově a finančně náročnější, takže po dlouhou dobu bylo Hartke jedinou firmou, která je používala.

Zcela první aparát s touto značkou byl postaven roku 1984, a to na zakázku pro nikoho menšího než pro baskytarovou legendu jménem Jaco Pastorius. Brzy se aparáty Hartke rozšířily mezi mnoho profesionálních i amatérských hudebníků, z těch známějších lze jmenovat například Jacka Bruce z Cream, Toma Hamiltona z Aerosmith, či Stu Hamma hrajícího z kapelou Joe Satrianiho.

I v současnosti jsou výrobky Hartke jedním z faktorů, které udávají směr v průmyslu basových aparátů a patří i mezi ty nejkopírovanější. Velmi oblíbená jsou komba Kickback, Hartke 3500 patří mezi nejprodávanější basové aparáty vůbec, reproduktory HyDrive kombinující přednosti papírových a hliníkových membrán jsou uznávány jako jedny z nejlepších na světě.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4555/