Mesa / Boogie VINTAGE POWERHOUSE 412

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Mesa Boogie basová reprobedna PowerHouse Vintage 4x12",1200w, PH Neodymium repro,4 Ohm 

Kód zboží: 4452

Výrobce: Mesa Boogie

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
36190,- Kč
( 29909,10 bez DPH )


Detailní popis

Série VINTAGE POWERHOUSE od firmy MESA/BOOGIE je tradiční sérií nabízející zvukovou všestrannost a uživatelskou přívětivost. Boxy jsou vybavovány neodymiovými reproduktory Custom Mesa. Na výběr je černá a stříbrná varianta. Všechny boxy jsou vybaveny pohodlnými madly. Můžeme zde najít také několik velmi zajímavých vlastností a funkcí.

Aviation Style Bracing - koncept vyztužení, který je inspirovaný leteckým průmyslem. Extrémně pevné avšak nepříliš těžké šasi, které je výjimečně tuhé a celistvé je základním předpokladem pro kvalitní a uživatelsky přívětivý reprobox.
Tri-Ported Design - inovativní design přední desky s individuálně laděnými trojúhelníkovými otvory napomáhají lepšímu pokrytí frekvenčního spektra.
Player Control Network™ - patentované rozhraní zadního panelu nabízející všestranně použitelné funkce. Style Control Crossover & Attenuator je, jak název napovídá, systém pro nastavování crossoveru. Nabízí 3 variace: lety prověřená konfigurace Normal (5K), která dává vyniknout detailům, harmonicky přívětivá Sheen (4K) a pohotová Bright (3K). To vše zkombinováné s možností ovlivňovat nastavení horny pomocí attenuatoru. Instant Reset Horn Protection slouží k snadnému resetu výškové horny při případném přetížení a jejím následném odpojení. Nepotřebujete tak žádné nařádí či náhradní pojistky. SPEAKON & ¼” Connectors jsou pohodlným způsobem, jak propojit reprobox se zesilovačem.
Tilt & Roll™ Transport System - zabudovaný systém pro snadnou manipulaci. Integrovaná kolečka a ocelové madlo umožňuje táhnout reprobox jako tašku s nákupem.

Potřebujete svůj aparát vybavit profesionálním reproboxem vybavený moderními technologiemi zaručují všestranné použití a snadnou manipulaci? Zkuste reprobox ze série VINTAGE POWERHOUSE.

Vlastnosti

Výkon: 1200W/4Ohm
Reproduktory: 4x 12" + Horna
Aviation Style Bracing
Tri-Ported Design
Player Control Network™: Style Control Crossover & Attenuator, Instant Reset Horn Protection, SPEAKON & ¼” Connectors
Tilt & Roll™ Transport System
Váha: 61 Kg
Velikost: 114.94 x 62.23 x 50.17 cm
 

 



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4452/