Zoom G 2 Nu

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Zoom G 2Nu, Kytarový multiefekt



Kód zboží: 4434

Výrobce: zoom

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
3370,- Kč
( 2785,10 bez DPH )


Detailní popis
O značce Zoom:

Firma Zoom si na trhu vybudovala jméno zejména díky široké nabídce kvalitních kytarových a baskytarových multiefektů, automatickým bubeníkům, rekordérům a audio software. Těmito produkty zásobuje Zoom trh již od roku 1983. Tato společnost byla založena a dodnes sídlí v Japonsku.

Prvních sedm let se firma věnovala zejména vývoji syntezátorových zařízení, automatických bubeníků a MIDI zařízení pro jiné firmy, které si spolupráci se Zoom vybraly hlavně kvůli vysoké kvalitě jeho inženýrů. Na vývoji svého zcela vlastního výrobku tito lidé začali pracovat až roku 1988 a představili ho ještě o dva roky později.

Tímto produktem byl multiefekt označený číslem 9002, který ihned roku 1990 udivil většinu profesionální veřejnosti a umožnil společnosti Zoom vstoupit mezi nejzásadnější hráče na trhu. Následovaly další modely, například 9000, 9010 a zejména 9030, který se stal okamžitým bestsellerem. Ještě úspěšnější byl model 9200 – díky tomu se podařilo firmě Zoom rozšířit svou nabídku tak, aby si v ní vybrali nejen amatéři, ale profesionální hráči s těmi nevyššími požadavky.

Po celá devadesátá léta se sortiment této japonské firmy velmi rychle rozrůstal, rok co rok Zoom přímo chrlil na trh nové a nové efektové jednotky, z nichž většina se stala na trhu velmi žádaná. Jak rostla šíře nabídky Zoom, rostl i počet jejich zákazníků. Dnes patří výrobky Zoom jedny z nejoblíbenějších a nejkupovanějších zařízení, které se prodávají na celém světě.

O významu Zoom jistě svědčí i to, kdo se řadí mezi uživatele těchto zařízení – jde například o Richie Kotzena, Michaela Amotta, Jasona Bittnera, Vinny Apice, Matta Bachanda, Charlie Benanteho, Marca Forda, George Lynche, Johna 5, Scotta Iana, Tony Ionniho, Michaela Wiltona, Richie Samboru a mnoho dalších.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4434/