TAMA Rhythm Mate Rock set Galaxy Silver

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



TAMA Rhythm Mate Rock set Galaxy Silver



Kód zboží: 4403

Výrobce: Tama

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
15390,- Kč
( 12719,- bez DPH )


Detailní popis

Souprava je vyrobena z topolové překlížky - 6 vrstev o celkové síle 7,5 mm, topol je tradiční dřevo pro výrobu bubnových korpusů a vyniká především plným, teplým tónem, který má ve střední poloze dostatek ataku, snare drum je kovový- z poniklované oceli a vyniká především svou průrazností, ale i sensitivitou a příjemným zvukovým spektrem.

Imperialstar mjí povrchovou úpravu tvořenou dekorační fólii, která je na rozdíl d jiných levnějších modelů přilepena po celém obvodě korpusu tak, aby mohla společně rezonovat a nezpůsobovat tak různá drnčení bzučení a pod. Hardware soupravy je zcela přepracované, byly použity nově disajnově zpracované mušle, obruče BD jsou plastové s označením ACU-TUNE jak jsme na ně byli zvyklí i souprav Rockstar nebo Artstar, rovněž nohy velkého bubnu nesou kvalitativní rysy souprav u vyšších řad. Celá souprava je ozasena blánami se značkou TAMA, jedná se o čiré blány o síle 250 mikronů, basový bubny mají blány s tlumicími prstenci, čímž odpadá další dotlumování polštáři a pod.

Soupravy jsou dodávány s 6-ti, nebo 5-ti místným hardware s označením "Stage Master ", který je stabilní i přesto, že nepatří k příliš robusním, přináší spoustu zlepšení.



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4403/