SWR WP 400

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Basový zesilovač SWR WP400W/ 4Ohm (250W/8Ohm). Výbava: 3-pásmové korekce s parametrickými středy.

Kód zboží: 4390

Výrobce: SWR

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
17130,- Kč
( 14157,- bez DPH )


Detailní popis

SWR WP-400

• Výkon: 400W/ 4 Ohm (250W/8Ohm)
• 3-pásmové korekce s parametrickými středy
• Aural Enhancer
• Limiter
• Transparency a EFX blender
• Nový obvod "Bass Intensifier" pro zlepšení čitelnosti a zvýraznění zvuku baskytary
• Nožní přepínač pro ovládání Bass Intensifieru a Mute
• Rozměry: 88,9x487x343mm (19" rack, výška 2U)
• Váha: 11,3kg

O značce SWR:

Základy společnosti SWR Sound, jedné z nejznámějších firem na poli výroby basových aparátů, lze hledat na konci 70. let. Tehdy Steve W. Rabe přišel s myšlenkou, že by mohl uskutečnit svůj sen a začít stavět vlastní baskytarové zesilovače. Po debatách s mnoha studiovými techniky, zvukaři a hudebníky se rozhodl, že jeho cílem bude postavit zesilovač, který podá zvuk baskytary co nejčistěji v plném frekvenčním rozsahu.

Než se mu podařilo takový zesilovač sestrojit, uteklo několik let. Až roku 1984 sestavil v garáži prvních pět prototypů aparátu PB-200, který později vešel ve známost jako SM-400. Na trhu v té době nebylo nic, co by se mohlo s tímto hybridním zesilovačem srovnávat, a tak si velmi rychle našel cestu do celého světa. Oblíbený byl především ve studiích, takže pro firmu SWR přišla další výzva – dobýt i podia.

Roku 1986 tedy uvedla na trh SWR Goliath – první 4x12 reprobox s tweeter, který operoval v celém frekvenčním spektru. Dodnes je tento model nejkopírovanějším designem na trhu. O rok později spatřilo světli světa první kombo s logem SWR – Redhead, který svým způsobem definoval standardy pro aparáty své kategorie. Růst firmy pokračoval ohromným tempem i v 90. letech, kdy se například začal prodávat Workingman 15, který se s více než 20 000 prodanými kusy stal nejoblíbenějším výrobkem SWR. Též vznikl třeba i California Blonde – aparát určený pro akustické kytary.

V této době se proměnila i cílová skupina, pro kterou byly aparáty SWR svým zvukovým projevem vhodné – už nešlo jen o jazzmany, o SWR se začali zajímat i baskytaristé z oblasti rocku, metalu, popu a jiných žánrů. Dnes můžete tedy SWR vidět v rukou hudebníků jako například John Paul Jones, Marcus Miller, Tony Campos, Tony Franklin, Miles Mosley, Alex Webster a mnoho jiných.


 



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4390/