Roland HPI 50E

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Roland HPI-50E  , Klaviatura: 88 kláves (PHA II klaviatura s technologií Escapement); Citlivost na úhoz: Touch: 5 úrovní/Fixed Touch; Odezva kladívek: Off, 1 až 10



Kód zboží: 4279

Výrobce: Roland

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
73300,- Kč
( 60578,50 bez DPH )


Detailní popis

HPi-50e zahrnuje veškeré nejlepší klavírní technologie Roland v jediném atraktivním, prostorově úsporném nástroji a nabízí nebývalou výkonnost a hodnotu. Pravý zvuk piana je zdokonalený funkcí Dynamic Harmonic nově integrovanou do zvukového modulu SuperNATURAL Piano. Nová, nejlepší klaviatura PHA-4 Concert Keyboard s Escapement a simulace ebenu a slonoviny nabízí zcela nový rozměr výrazu a nejnovější technologii povrchové úpravy kláves. Funkce Individual Note Voicing pomáhá nalézt ty nejlepší zvuky piana vhodné pro danou příležitost či prostor a inovativní efekt Headphones 3D Ambience nabízí bohatý, prostorový zvuk pro vaše domácí cvičení. Ojedinělá funkce SW DigiScore zobrazuje digitální notovou partituru skladeb a širokou škálou vzdělávacích cvičení i her ve vysokém rozlišení na velkém, barevném LCD monitoru, vestavěném do stojanu na noty, jež činí z výuky a hraní zábavu pro každý věk, od dětí po dospělé.

  • Poznejte bohatý, komplexní zvuk autentického akustického zvuku křídla s modulem SuperNATURAL Piano
  • Nová koncertní klaviatura Roland PHA-4 s odskokem a imitací ebenu/slonoviny představuje nejnovější technologii detekce dotyku ve vysokém rozlišení
  • Herní styly ve fortissimu nabízí plné vyjádření díky nové funkci Dynamic Harmonic, která se týká jak jedinečného zvukového charakteru, tak hutného zvuku samotného
  • Nastavte svůj vlastní zvuk perfektního piana s funkcí Individual Note Voicing, umožňující nastavit výšku, hlasitost i zvukový charakter každé noty zvlášť
  • Interaktivní programy DigiScore: digitální partitury skladeb, zábavné hry a cvičení
  • Velký (1280 x 800) barevný LCD monitor s vysokým rozlišením, vestavěný do notového stojanu piana
  • 50 rytmických doprovodů a téměř 400 interních skladeb, včetně populárních etud, např. Czerny 100, Hanon a další mistrovská díla klasické hudby a populární skladby
  • Vestavěný 16-stopý rekordér SMF songů nahrává a přehrává WAV audio songy z volitelné USB flash paměti
  • Inovativní ozvučení Acoustic Projection nabízí přirozený, vícerozměrný zvuk
  • Efekt Headphone 3D Ambience nabízí bohatý, působivý dojem při hraní se sluchátky
  • Užitečné vlastnosti pro časté hraní, včetně nezávislého ovládání hlasitosti sluchátek, funkce Volume Limit a nastavitelného stojanu na noty
  • Progressive Damper Action pedál, dřevěný kabinet v krásném provedení simulace růžového dřeva

Přeneste autentický zvuk Grand Piano do svého domova

Díky HPi-50e si užijete bohatý, komplexní zvuk autentického akustického křídla při cvičení a zábavném hraní na piano. Technologie Roland SuperNATURAL Piano přináší perfektní zvuk a výraz+F37 se zabarvením, které se přirozeně mění podle úhozu, a to od nejtišších, po nejsilnější. Vymizení zvuku je přirozené a živé, netýká se pouze snižování hlasitosti, ale také postupných změn v barvách, které změkčují tón. Díky technologii SuperNATURAL Piano má každá nota svůj vlastní charakter, věrné vykreslení a reálně tak reprodukuje akustické křídlo. Zvuky pianina jsou nyní zahrnuty rovněž, vyznačují se speciálním krátkým vymizením a typicky uzavřeným zvukem tradičního svislého nástroje.

Užijte si rozšířený rozsah dynamického výrazu

V HPi-50e jsme rozšířili zvukový modul SuperNATURAL Piano o nově vyvinutou funkci Dynamic Harmonic, která umožňuje nastavit jedinečné charakteristiky harmonických, tvořených při hře ve fortissimu. Získáte tím novou paletu zvukových barev pro vyjádření, pomocí intenzity úhozu prsty. Tato jedinečná vlastnost rovněž nabízí hlubší úroveň ovládání vyjádření, což uvítají zejména zkušení pianisté.

Upravte si zvuk podle svého herního stylu nebo okolí

Funkce Piano Designer snadno modifikujete zvuk HPi-50e pro osobní herní styl nebo pro specifický hudební žánr. Máte-li chuť a chcete poznat pokročilejší, podrobnější úpravy, pak funkce Individual Note Voicing umožňuje nastavit výšku, úroveň a zvukový charakter nezávisle pro všech 88 kláves. Kromě vlastní úpravy zvuku je tato jedinečná a výkonná funkce užitečná pro vyvážení celkového zvuku piana, aby perfektně odpovídalo akustickým vlastnostem jakékoliv místnosti, nebo odezvě konkrétních sluchátek. Volitelnou USB paměť využijete pro ukládání nebo vyvolávání oblíbených nastavení, a ihned tak změníte zvuk piana pro libovolnou aplikaci.

Pokročilá odezva kláves naplňuje vaši inspiraci

Jak pokračuje rozvoj vašich schopností vyjádření výrazu, narůstá také brilantnost vašich představení, při hře na HPi-50e. Nově vyvinutá klaviatura PHA-4 Concert zahrnuje nejnovější technologii detekce dotyku a mechanismus odskoku Roland, takže můžete perfektně využít rozšířený rozsah modulu SuperNATURAL Piano. S rychlou odezvou kláves na repetici a citlivost na vysoké rozlišení klaviatura PHA-4 věrně simuluje nejjemnější rozdíly ve zvuku od různých herních stylů a dynamiky. Pro povrchovou úpravu kláves byl vyvunut speciální materiál absorbující vlhkost, se senzačním dotykem a přirozenou texturou reálné slonoviny a ebenu vznešeného koncertního křídla. Autentický kladívkový mechanismus PHA-4 vytváří méně slyšitelný šum, než předchozí modely. Hráč při cvičení se sluchátky tímto neruší své okolí, i v případě umlčených reproduktorů.

Rozšiřte svou výuku a náhled digitálních notových partů přes DigiScore s vysokým rozlišením

Proslavená technologie Roland DigiScore přináší pokročilou výuku a hudební zábavu přímo do vašeho piana. Barevná notová partitura a interaktivní cvičení se vám nyní objeví na velkém, barevném LCD monitoru. Vůči předchozím modelům, bylo rozlišení výrazně zvýšeno, takže dokáže zobrazit i 32-tinové noty a až 48 taktů* hudby současně. Nová funkce Auto Sync dále zaručuje, že notace na obrazovce perfektně sleduje vaši hru bez ohledu na tempo, včetně obracení digitálních stránek v příslušném místě. Připravená cvičení zdokonalují vaše dovednosti zábavnou formou díky četným novým vlastnostem, jako je zobrazení grafického metronomu, klaviatury, číslovaného prstokladu a řady jiných.

Vyvíjejte klíčové techniky hry na piano s využitím notačních programů

Široká škála interaktivních cvičení nabízí rozsáhlou podporu pro rozvoj vasich schopností. Kurz Finger Training zobrazuje “sílu prstů” obou rukou na obrazovce během cvičení Hanon a aplikace Visual Lesson identifikuje oblasti v digitální partituře, které je ještě potřeba důkladně procvičit. Tyto i další vlastnosti patří mezi silné nástroje, určené pro vylepšení vaší hry, bez ohledu na to, zda jste teprve začátečník nebo pokročilý pianista, který už hraje řadu let.

Motivujte i děti ke cvičení s pomocí her, jež podporují jejich herní schopnosti

Studenty hry na HPi-50e i děti baví hraní interaktivních her DigiScore, které zlepšují neotřelým, inovativním způsobem herní schopnosti hráče. Např. DoReMi Course poskytuje nenásilný nácvik čtení not a technik prstokladu, kdežto hra Scroll Game umožňuje hrát na grafické piano na obrazovce. Přidali jsme také novou aplikaci Medal Collection, kde získáváte zlatou, stříbrnou nebo bronzovou medaili podle přesnosti, s jakou zahrajete zadané skladby. Hry tříbí odhodlání zvládnout náročné úkoly a jsou zábavné, takže baví děti i dospělé.

Autentická odezva damper pedálu

Roland HPi-50e přesně přenáší chování skutečného damper pedálu akustického piana díky výbavě funkcí Progressive Damper Action. Pedál má lehký odpor při prvním stisku a vyšší při zahájení tlumící funkce, čímž vykazuje shodné chování skutečného pedálu akustického piana. Tato plynulá odezva na dotyk usnadňuje hráči ovládání tlumící funkce a dále umožňuje pokročilé ovládání techniky “half-pedálu”, jenž nabízí jemné odstíny ovládání sustainu a rezonance.

Poznejte věrný zvukový prostor akustického piana

Jedinečný prostorový zvuk vytvářený během hry na akustické piano je realizován komplexní a dostatečně vyváženou kombinací řady prvků, včetně rezonance všech strun nástroje, ozvučné desky a rámu. HP508 a HP506 vytváří svůj realistický zvukový prostor pomocí inovativní technologie Acoustic Projection, která slučuje výhody vícerozměrného zvukového systému piana Roland V-Piano Grand a zvukového modulu SuperNATURAL Piano. Funkce Acoustic Projection pracuje s více reproduktory, jež umožňují projekci různých zvukových prvků piana v jejich přirozené poloze. Tyto prvky jsou přirozeně začleněny do vzduchového pole, které vás obklopuje, a reprodukuje tak skutečné zvukové pole akustického piana s ohromující přesností.

3D prostorový zvuk pro mnohem zábavnější cvičení se sluchátky

Pokud cvičíváte v noci nebo poblíž dalších lidí, jistě oceníte možnost poslechu HPi-50e se sluchátky, i po delší dobu. S nově vyvinutým efektem Headphones 3D Ambience, si můžete užít jedinečné zvukové pole akustického piana i při hraní doma. Tato inovativní technologie skvěle obohatí zážitek s pianem, při hraní se sluchátky, jelikož vytváří dojem, jako když je zvuk vyzařován nástrojem samotným.

Kompozice songů a tvorba tabulek i výukových materiálů

16-stopý rekordér skladeb v HPi-50e je skvělý pro rozvoj umění kompozice a současně je ideální pro učitele hry na piano k vytváření originálních výukových materiálů pro své studenty. Svoji vlastní skladbu si vytvoříte nahrávkou až 16 jednotlivých částí po jedné, avšak s vlastními zvuky pro každou z nich. Jakmile jste hotovi, vaše skladby lze uložit ve formátu WAV audio souborů, do volitelné USB flash paměti, kterou přenesete do počítače a můžete z nich vytvořit CD nebo je sdílet na internetu. Můžete si také vytvořit notový záznam songu, díky DigiScore, uložit jej do BMP souboru a USB paměti a dále jej třeba vytisknout. Učitel tak získá rychlý a jednoduchý způsob, jak vytvořit speciální materiály pro sledování jednotlivých studentů.

Další užitečné vlastnosti pro časté hraní

HPi-50e zahrnuje řadu skvělých praktických vlastností, které podporují a rozšiřují každodenní rutinu s pianem. Funkce Volume Limit umožňuje přednastavit maximální úroveň pro ovládání hlasitosti zvuku piana, což zabrání tomu, aby kdokoliv hrál nečekaně hlasitě. Můžete také nastavit požadovanou hlasitost sluchátek, nezávisle na hlasitosti reproboxů, což předchází neočekávaným změnám hlasitosti na výstupu, v zapojených sluchátkách. HPi-50e je vybaven jak stereo 1/4", tak stereo 1/8" miniaturních jacků sluchátek, takže lze zapojit jakákoliv standardní sluchátka, např. in-ear do uší, oblíbená s hudebními přehrávači a mobilními zařízeními. Vestavěný notový stojan HPi-50e si snadno upraví každý, kdo hraje na piano, takže si nastaví ideální úhel sklonu tak, aby ve své výšce sedu viděl co nejlépe, od dětí po dospělé.


 



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4279/