Shure příjímač UR4S

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Shure příjímač řady UR4S+  jednokanálový



Kód zboží: 4248

Výrobce: Shure

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
52990,- Kč
( 43793,40 bez DPH )


Detailní popis

Bezdrátové mikrofonní systémy Shure série UHF-R jsou navrženy tak, aby vyhověly nejvyšším nárokům a tvrdým podmínkám panujícím na velkých hudebních turné i každodennímu používání v stabilně instalovaných ozvučovacích systémech muzikálových divadel, koncertních síní apod., za současného zachování nekompromisního zvuku, který profesionálové očekávají od produktů Shure. Samozřejmostí je trvanlivé a prakticky „nezničitelné“ provedení, použití nejnovějších technologií a bezkonkurenční vysokofrekvenční výkon, dovolující simultánní běh a plnou kontrolu 108 bezdrátových systémů na těch nejnáročnějších představeních.

U řady UHF-R je použit nový patentovaný systém zvukové komprese a následné expanze signálu Audio Reference Companding. Tento systém zajišťuje proti běžným systémům bezdrátového přenosu mnohem větší zachování přirozené dynamiky signálu a v neposlední řadě také křišťálově čistý zvuk.
Shure nabízí své bezdrátové systémy naladěné na taková pásma, která vyhovují všem rozdílným národním předpisům, regulujícím rádiový provoz v různých zemích světa. Díky tomu nemůže docházet ke vzájemnému rušení mezi bezdrátovými systémy Shure a ostatními prostředky bezdrátové komunikace.
Zařízení je schopno automaticky vyhledat nejvhodnější volnou frekvenci a naladit se na ni. Synchronizace vysílací frekvence mezi přijímačem a vysílačem probíhá zcela automaticky, pomocí IR přenosu a vyžaduje jen minimální zásah ze strany uživatele.
Každý přijímač z nové řady UHF-R je vybaven konektorem RJ-45, který dovoluje spojovat přijímače do rozsáhlé Ethernetové sítě. U přijímačů spojených do sítě je možné současně automaticky přelaďovat kanály, monitorovat jejich provoz a řídit je prostřednictvím Shure Wireless Workbench Software. CD s instalačními programy řídícího SW je součástí dodávky. Spojení s PC je možné rovněž prostřednictvím rozhraní USB.
Přijímače jsou dodávány jako, v jedno i dvoukanálovém provedení (S/D). Diverzitní příjem je prediktivně řízen mikroprocesorem. V celkové šířce pásma 60 MHz nabízí k využití 2400 volných frekvencí. Uživatel si může do paměti přístroje uložit 60 presetů. Přístroj je možno zabudovat do standardního 19“ racku, v němž zabírá prostor 1HU. V případě rackové montáže je k dispozici externí anténa (jako doplňkové příslušenství).

Technické údaje vysokofrekvenčního přenosu

Frekvence: laditelná 518 865 MHz
Dosah: 150 m (za běžných podmínek), 500 m (mimo budovy, při použití pouze 1 systému a při vzájemné viditelnosti přijímače a vysílače)
Frekvenční rozsah audio signálu: 40 Hz - 18 kHz (+/- 1 dB)
THD: 0,3%
SNR: 100 dB
Dynamický rozsah: >105 dB (při zátěži A)
Citlivost: -110 dBm @ 12 dB SINAD

Technické údaje přijímače UR4S

Počet kanálů: 1
Konstrukce: diverzitní (mikroprocesorem řízená)
Displej
Automatická IR synchronizace vysílací frekvence mezi vysílačem a přijímačem
Squelch
1/4 vlnová anténa
Konektor: XLR, TRS (Jack 6,3 mm)
Konektor Ethernet: RJ-45 (zesílené „Canon“ provedení)
Impedance: 200 Ohm/200 Ohm (XLR/TRS)
Ochrana proti nechtěnému připojení Phantomového napájení
Napájení: 240 V/50 Hz
Rozměry: 44 x 483 x 366 mm
Hmotnost: 4,8 kg


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4248/