Amati alt saxofon AAS 83 P-O

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Model AAS 83P je profesionální Es alto saxofon. Ozvučník, oblouk, tělo i eso jsou zhotoveny z pakfongové slitiny, která dodává nástroji jediněčné zvukové vlastnosti.

Kód zboží: 4241

Výrobce: Amati

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
47800,- Kč
( 39504,10 bez DPH )


Detailní popis
Model AAS 83P je profesionální Es alto saxofon. Ozvučník, oblouk, tělo i eso jsou zhotoveny z pakfongové slitiny, která dodává nástroji jediněčné zvukové vlastnosti. Volbou materiálu, jeho následným tepelným zpracováním a použitím velkého ozvučníku a esa z jednoho střihu vzniká nástroj s vyjímečně ostrým a výrazným ozevem tónů při zachování velmi snadné hratelnosti v každé poloze. Dokonalá intonace a celková vyrovnanost tónů ve všech registrech eliminuje nutnost intonačních korekcí. Tento nástroj je vhodný pro profesionální hudebníky, stejně jako pro pokročilé hráče v oblasti jazzové, populární i taneční hudby.
Tříbodová ozvučníková vzpěra a na přesných CNC strojích tvarované spojovací kroužky zajišťují robustnost stavby, která je charakteristická pro Amati saxofony. Mechanika nástroje je v moderním provedení, vykazuje výborné funkční vlastnosti a pasuje přirozeně do ruky hráče. Hlavními rysy jsou zdvojené špičky na ozvučníkových miskách, zajišťující dokonalou stabilitu a perfektní krytí misek, dále seřizovací šrouby na spodní i horní mechanice zajišťující přesné seřízení a vyloučení mezichodů. Krásu tohoto nástroje podporují optické prvky, mezi které patří zejména okrasná korunka na ozvučníkové vzpěře a na oktávové klapce, vroubkované spojovací kroužky nebo ergonomické trilkové hmatníky. Bohatá ruční rytina po celém nástroji dokresluje prvotřídní provedení tohoto saxofonu. Nástroje jsou leštěny do vysokého lesku a standardně opatřeny přírodním lakem. Na přání jsou k dispozici různé další povrchové úpravy, které dodají nástrojí individuální barvu tónu podle potřeby každého hráče.
AMATI saxofony se vyznačují vysokou úrovní technického zpracování, velkou spolehlivostí a dlouhodobou životností. Všechny nástroje jsou zhotovené v ruční práci a individuálně seřízené vysoce kvalifikovanými odborníky.

Specifikace

  • Ladění: Es.
  • Rozsah: B-Fis.
  • Ozvučník: Průměr 135mm.
  • Materiál: Ozvučník, oblouk, tělo i eso zhotoveno z pakfongové slitiny.
  • Mechanika: F zvedák, Cis-B spoj (kolébka), zdvojené špičky na korpusových miskách, plynulý přechod D/Es/F hmatníků, oválné hmatníky s perletí, H/B - Cis zámek, seřizovací sřouby na spoji Fis-Gis-B, Cis zámku, spodní i horní mechanice.
  • Ostatní: Seřiditelný kovový palečník, polštářky s kovovými rezonátory, chrániče se stavitelným šroubem, odnímatelný ozvučník s obloukem.
  • Povrchová úprava: Nástroj leštěn do vysokého lesku a chráněn bezbarvým epoxydovým vypalovacím lakem. Dle nabídky jsou na přání volitelné i jiné.
  • Luxusní úpravy: Představují nejen optické zpestřeni této nejvyšší třídy nástrojů, ale nabízí i rozšíření barevného spektra. Aplikací těchto povrchových úprav a s tím související předpřípravou získává nástroj další unikátní zvukové parametry. V nabídce jsou tato provedení:
    - Model AAS 83PBZ - Toto provedení se od základního modelu liší použitím pískového metalického laku v matném černém odstínu na mechaniku nástroje. Zde se jedná o optické zpestření pro všechny, kteří se chtějí odlišit od běžné "žluté" mechaniky. Elegantní a honosně působící povrch má velmi příjemný, až sametový dohmat. Tlakadla a hmatníky jsou osazeny černými perletěmi.
    - Model AAS 83PBNS "BRAVOUR ANTIQUE" v povrchové úpravě těla černý nikl, s postříbřenou mechanikou, černými perletěmi a černými polštářky. Černý nikl je klidně a vznešeně působící odstín, který je navíc pro svou dlouhodobou životnost chráněn bezbarvým lakem. Nástroj v této povrchové úpravě působí opravdu jako skvost řemeslné práce. Zejména při aplikaci na pakfongovém nástroji nabízí ještě ostřejší tónové zabarvení.
    - Model AAS 83PKSAN "BRAVOUR VINTAGE" Tělo nástroje je ručně kartáčované a chráněné bezbarvým lakem. Mechanika je provedena v saténovém niklu. Celkově tak nástroj působí retrospektivním dojmem a osloví příznivce nástrojů z 50. nebo 60. let. Kartáčování, které se na tomto modelu aplikuje dále podtrhuje tónové zabarvení známe a typické pro nástroje Vintage.

Příslušenství

K nástroji se standardně dodává:
  • Luxusní dřevěné pouzdro ( typ #6314 ).
  • Kompletní plastová hubička, popruh a vytěrák.


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4241/