Amati alt saxofon AAS 33 - O

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Model AAS 33 CLASSIC je školní alt saxofon vhodný pro začínající hráče a pro děti do hudebních škol.

Kód zboží: 4238

Výrobce: Amati

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
66000,- Kč
( 54545,50 bez DPH )


Detailní popis
Model AAS 33 CLASSIC je školní alt saxofon vhodný pro začínající hráče a pro děti do hudebních škol. Nová konstrukce ozvučníku z vybrané mosazné slitiny a s menším průměrem roztrubu přispěla ke zlepšení ozevu a celkové hratelnosti zejména spodních poloh a to hlubokých tónu D - B. Malý ozvučník a oblouk působí kompaktním dojmem a společně s ergonomickým provedením mechaniky pasuje celý nástroj velmi dobře do dětských rukou. Eso je hydraulicky tvarované s optimálním ozevem a tónovou vyrovnaností. Nový tvar nástavce snižuje nežádoucí vibrace a zlepšuje rezonanci. Nástroj je snadno hratelný, má celkově vyváženou a čistou intonaci s klidnou projekcí zvuku a zejména ozev spodních tónů mu je zcela přirozený. Svým vynikajícím poměrem cena/výkon umožňuje tento model rychlý vstup do světa saxofonů a vedle svého využití v hudebních školách najde uplatnění i u pokročilých hráčů v orchestrální hudbě.
Spojovací kroužky s tvarovým designem a masivní ozvučníková vzpěra zajišťují robustnost stavby, která je charakteristická pro AMATI saxofony. Nové provedení oktávové klapky zabraňuje nežádoucím nárazům na eso a zesílený převod automatu zajišťuje snadný a rychlý chod oktávového mechanismu. Nový design a optimalizovaná poloha postranních trilků poskytují snadnou ovladatelnost a ulehčují techniku hry. Hmatníky pro levý malíček jsou ergonomicky postavené a spojka Cis-B poskytuje lehký a rychlý pohyb. Hmatníky C/Es, Fis a přídavný F hmatník jsou tvarované pro optimální pohodlí při hraní. Moderní dělené chrániče korpusových misek působí elegantně a jsou snadno seříditelné. Ocelové pivotové šroubky, seřizovací šroubky s antikorozní povrchovou úpravou a pružiny z modré oceli zajišťují přesný a snadný chod mechaniky. Na přání jsou k dispozici různé povrchové úpravy, které nabízí širokou paletu optických i zvukových zabarvení pro specifické potřeby každého hráče.
AMATI saxofony se vyznačují velkou úrovní řemeslného zpracování, zaručenou spolehlivostí a dlouhodobou životností. Mechanické součásti jsou vyrobeny na přesných obráběcích strojích a zajišťují tak vysoký stupeň technického provedení klapek. Během výrobního procesu jsou nástroje v několika úrovních neustále vystaveny důkladné kontrole kvality. Všechny saxofony jsou zhotovené v ruční práci vysoce kvalifikovanými odborníky a před expedicí prochází individuální kontrolou ladění a seřízení mechaniky.

Specifikace

  • Ladění: Es.
  • Rozsah: B-Fis.
  • Ozvučník: Průměr 122mm.
  • Materiál: Ozvučník, oblouk, tělo i eso zhotoveno z mosazné slitiny.
  • Mechanika: F zvedák, Cis-B spoj (naklápěcí B klapka), H/B - Cis zámek (uzavírá Cis při hře H/B), seřizovací šrouby na spoji G-Gis-B a Cis zámku.
  • Standardní vlastnosti: Tažené tónové otvory, stavitelný plastový palečník, kvalitní kožené polštářky s kovovými rezonátory, pružiny z modré oceli, pivotové šroubky z nerezové oceli, dělené chrániče se stavitelným šroubem, odnímatelný ozvučník s obloukem.
  • Standardní povrchová úprava: Nástroj leštěn do vysokého lesku a chráněn zlatolakem.

Příslušenství

K nástroji se standardně dodává:
  • Gig Bag. Na přání plastové kufříkové pouzdro ( typ #6315 ) nebo luxusní dřevěné pouzdro ( typ #6314 ).
  • Kompletní plastová hubička, popruh a vytěrák.


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4238/