Ibanez RG2550Z

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Kytara Ibanez RG 2550 Z



Kód zboží: 4148

Výrobce: Ibanez

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
32390,- Kč
( 26768,60 bez DPH )


Detailní popis

Prestige model, barva GK-Galaxy Black (černá), tělo lípa, krk javor ze 3ks+ořechová výztuha, snímače 2xH, 1xS, (DiMarzio/Ibanez), tremolo Edge Pro, včetně pouzdra, Japonsko

Snímače DiMarzio

Americké snímače DiMarzio si během svého působení na trhu vydobyly přední místo mezi komponenty, které používají nejvýznamnější kytaristé. Jsou nedílnou součástí zvuku legendárních postav rockové kytary jako jsou Steve Vai, Joe Satriani, Yngwie Malmsteen, John Petrucci a další. Jejich asi nejvýznamnější vlastností je vysoká citlivost k různým finesám sólové kytarové hry, jako jsou flažolety, tapping, hammering, bending, vibrato atd. doplněná schopností snadno vybudit kytarové zesilovače, při současném zachování konkrétnosti jednotlivých tónů.

Tremolo Edge Pro

Dvojzvratné tremolo Edge Pro obsahuje unikátní Sound Metal Chip, umístěný na každém kameni. Tento prvek uchycený v místě kritickém pro intonaci (bod v němž se struna láme) pomáhá prodlužovat sustain a taktéž prodlužuje trvanlivost strun z hlediska jejich praskání.
Na rozdíl od předchozích konstrukcí, je u tremola typu Edge Pro blok zamykající strunu součástí tremola. Proto již nehrozí jeho vypadnutí a ztráta v okamžiku výměny struny. Rovněž není nutné používat speciální struny se zastřiženými „kuličkami“.
Podobně jako výchozí model Floyd Rose dovoluje ve spojení se zamykatelným nultým pražcem používat i nejrazantnější techniky kytarové hry beze ztráty přesného ladění. Jeho předností oproti původnímu vzoru je však masivní odlévaná konstrukce všech jednotlivých částí.

Zapojení snímačů typ 1

Konfigurace: HB-SC-HB
Přepínač: 5-polohový
1. pozice: HBN
2. pozice: 1 cívka z HBN+SCM
3. pozice: SCM
4. pozice: SCM + 1 cívka z HBB
5. pozice: HBB

Vlastnosti

RG255OE
Série: RG Prestige
Tělo: lípa
Menzura 648 mm,
Krk: z 3 kusů Wizard, Radius 430 mm, šířka nultého pražce 43 mm, tloušťka nultého pražce 18 mm
Typ pražců: jumbo
Kobylka: tremolo, Edge PRO
Snímače: DiMarzio IBZ-N (H) + DiMarzio IBZ-S (S) + DiMarzio IBZ-B (H)
Elektronika: Volume + tone + 5 polohový přepínač snímačů
Barva: GK (galaxy black)
Včetně pouzdra


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/4148/