Mesa Boogie RECT-O-VERB kombo 50w

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Mesa/Boogie RECT-O-VERB "SERIES 2" COMBO



Kód zboží: 3945

Výrobce: Mesa Boogie

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
56000,- Kč
( 46281,- bez DPH )


Detailní popis

Mesa/Boogie RECT-O-VERB "SERIES 2" COMBO - kombo ze série RECTIFIER obsahující zesilovač Mesa/Boogie RECT-O-VERB "SERIES 2" HEAD, nabízející kvalitu zesilovačů Mesa/Boogie spolu s osvědčeným reproduktorem Celestion.

Výkon

Zesilovač nabízí poctivých 50W výkonu, což je dostatečné pro jakékoliv použití. O zesilování se starají dvě 6L6 elektronky, které lze však podle potřeb měnit za typ EL34. K tomu slouží přepínač na zadním panelu "BIAS SWITCH". EL34 které produkují takzvaný "British sound" s čistšími výškami a větším harmonických rozsahem se hodí spíše pro zkreslenější nastavení aparátu (lead). 6L6 jsou vyrovnanější a nabízí více nižších frekvencí, což zapříčiňuje teplejší a plnější čistý zvuk a pevný crunch. Výrobce uvádí, že považuje lampy 6L6 za spolehlivější. Po výměně lamp je důležité zkontrolovat správné nastavení přepínače, jinak může dojít k poškození zesilovače.

Předzesilovač

2 nezávislé kanály osazené pěti 12AX7 lampami a přepínatelné externím footswitchem či MIDI kontrolerem nabízí 5 módů nastavení (Kanál 1 = Clean nebo Pushed, Kanál 2 = Raw, Vintage High Gain nebo Modern High Gain). Používaný kanál je indikován LED diodami na ovládacím panelu.
Každý kanál disponuje nezávislými korekcemi: vstupní citlivost (gain), ekvalizér (basy, středy výšky, presence), reverb a hlasitost kanálu (master).
Dále na předním panelu nalezneme společný ovladač celkové hlasitosti (output)) a potenciometr SOLO, který umožňuje nastavit úroveň zesílení po sepnutí této funkce externím footswitchem či MIDI kontrolerem. Využití lze snadno odhadnout.

Režimy nastavení:

Kanál 1: Clean - nejnižší gain, vyvážený tradiční čistý zvuk, při nastavení vyššího gain je vhodný pro oldschool sólový zvuk
Kanál 1: Pushed - radikální odstup od sladkého vyrovnaného Clean módu, znatelný nárůst gainu promění tento kanál v "zuřivou crunch mašinu", úžasné množství gainu dělá z toho nastavení nejpůsobivější sólo mód, další předností je rychlá reakce a z toho vycházející pocit naléhavosti
Kanál 2: Raw - nejméně gainu ze tří zkreslených režimů, extrémně široké spektrum gainu umožňuje nastavit zvuk od téměř čistého, přes vrčicí blues po ostrý crunch zvuk
Kanál 2: Vintage - mód s vysokým gainem, šťavnatý, harmonický, fat creamy sound
Kanál 2: Modern - agresivní, blesková odezva, hard core sound

Možnosti zapojení

Zesilovač obsahuje 3 jack výstupy do reproduktorů (jeden je ve verzi combo obsazen), které jsou roztříděny podle impedance. SLAVE OUT s ovladačem výstupní úrovně umožňuje poslat již zesílený signál například do dalšího zesilovače k dosáhnutí většího výkonu.
Dále můžeme využít paralelní efektovou smyčku, u které lze nastavit množství přes ni jdoucího signálu pomocí FX Mix.
Najdeme zde také 3 jack konektory pro přepínání funkcí externím footswitchem (SOLO, CHANNEL, REVERB) a také konektor pro připojení MIDI kontroleru.

Reproduktor

Kombo obsahuje jeden 12" reproduktor Celestion C90.

Profesionalita + kvalita zpracování + tradice + univerzalita = Mesa/Boogie RECT-O-VERB "SERIES 2" COMBO

Vlastnosti

Výkon: 50W
Reproduktor: Celestion C90
Koncové lampy: 2 x 6L6 (lze vyměnit za EL34)
Lampy v předzesilovači: 5x 12AX7
Kanály: 2 (5 režimů)
Ekvalizace: nezávislá pro každý kanál (basy, středy výšky, presence)
paralelní efektová smyčka (FX Mix)
Slave out
funkce Solo
Standby
Reverb


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3945/