Mesa Boogie BIG BLOCK 750

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Mesa Boogie plně lampový basový zesilovač 750W do racku,2U 

Kód zboží: 3940

Výrobce: Mesa Boogie

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
47500,- Kč
( 39256,20 bez DPH )


Detailní popis

BIG BLOCK 750 potěší každého milovníka hlubokých tónů. Tento jednokanálový hybridní basový zesilovač poskytuje až 750W výkonu a v racku vám zabere 2 U pozice. 8 stupňový předzesilovač je lampový a koncový zesilovač obsahuje 12 lampami napájených tranzistorů.

Síla není všechno
Důležité je také precizní zpracování a zvuková variabilita, která úzce souvisí s možnostmi nastavení. Svůj nástroj připojíte do vstupní zdířky a pomocí přepínače zvolíte, jestli má aktivní či pasivní snímače. Pokračujete možností dodat zvuku trochu "zlosti" a to pomocí funkce OVERDRIVE, která je ovládána dvěma potenciometry. Dále nastavíte vstupní citlivost a přesunete se k mocné ekvalizační sekci. Hutné basy, průrazné středy nebo cinkavé výšky? Je na vás co po "sedmsetpadesátce" vyžadujete, protože pomocí chytrého, avšak docela jednoduchého ekvalizéru dosáhnete čehokoliv. Středy jsou rozděleny na pasivní a aktivní. Zatímco pasivní fungují tak, jak jste zvyklí z jiných ekvalizérů, aktivním středům můžete zvolit frekvenci, kterou mají ovlivňovat. A to v rozsahu 200Hz až 2kHz. Nakonec nezbývá nic jiného, než otočit potenciometrem celkové hlasitosti doprava. Pomocí footswitche můžete snadno ovládat efekt overdrive a funkci MUTE, která slouží pro ztlumení celého aparátu například při ladění. LED diody signalizující jejich sepnutí najdeme na předním panelu.

Kam s ním?
Zvuk bychom měli, ale jak ho dostat ven? Dvě dvojce výstupů do reproboxů s konektory SPEAKON a jack jsou jedním a nejspíš i nejžádanějším výstupem. SLAVE OUT s ovladačem výstupní úrovně umožňuje poslat již zesílený signál například do dalšího zesilovače k dosáhnutí ještě kolosálnějšího výkonu. Vznikne tak nakrmený signál se vším, co jste do něj dali, a máte i možnost ovlivňovat jeho sílu. V případě, že chcete získat signál přímo z nástroje (pre), či po průchodu předzesilovačem (post), použijete DIRECT OUT. Také můžete odpojit zemění pomocí funkce GROUND LIFT v případě, že dochází k nějakým signálovým interferencím. Nechybí ani efektová smyčka a výstup pro ladičku, který je jak na zadním panelu, tak i na předním ovládacím panelu.

Hledáte-li basového siláka, který nabídne také dostatečnou zvukovou variabilitu, avšak nepostrádá logičnost a jednoduchost obsluhy, zkuste Mesa/Boogie BIG BLOCK 750.

Vlastnosti
• Výkon: 750W/2Ohm, (550W/4Ohm, 280W/8Ohm)
• Velikost: 2U rack
• Lampový OVERDRIVE, 12 lampami napájených tranzistorů
• Lampy: 4x12AX7
• Ekvalizace: Aktivní basy, středy (pasivní, aktivní), aktivní výšky
• Aktivní středy v rozsahu 200Hz až 2kHz
• Ovládání pomocí footswitche
• Funkce Mute
• Efektová smyčka
• Výstupy: 2x SPEAKON a 2x Jack
• Slave out, Direct out (pre/post, ground lift)
• 2x Tuner out



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3940/