Mesa Boogie WALKABOUT SCOUT 112

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Mesa Boogie WK 12X , WALKABOUT SCOUT 112 potěší každého milovníka hlubokých tónů.300w

Kód zboží: 3939

Výrobce: Mesa Boogie

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
59900,- Kč
( 49504,10 bez DPH )


Detailní popis

WALKABOUT SCOUT 112 potěší každého milovníka hlubokých tónů. Toto jednokanálové hybridní basové kombo poskytuje 300W výkonu. Předzesilovač je lampový a koncový zesilovač obsahuje 6 lampami napájených tranzistorů.

Síla není všechno
Důležité je také precizní zpracování a zvuková variabilita, která úzce souvisí s možnostmi nastavení. Svůj nástroj připojíte do jedné ze dvou vstupních zdířek podle toho, jestli máte aktivní či pasivní snímače. Dále máte možnost nastavit parametry předzesilovače. Těmi jsou vstupní citlivost, aktivní basy, pasivní středy a aktivní výšky. Nyní se můžete přesunout k mocnému 3 pásmovému semiparametrickému ekvalizéru. Hutné basy, průrazné středy nebo cinkavé výšky? Je na vás co po WALKABOUT vyžadujete, protože pomocí chytrého ekvalizéru dosáhnete čehokoliv. Nejprve zvolíte frekvenci, kterou chcete ovlivnit a tu můžete zeslabit či zesílit o 15dB. Celkově tak můžete ovlivnit 3 frekvence od 30Hz do 12kHz. Nakonec nezbývá nic jiného, než otočit potenciometrem celkové hlasitosti doprava.

Kam s ním?
Zvuk bychom měli, ale jak ho dostat ven? Dva výstupy do reproboxů s konektory jack jsou jedním a nejspíš i nejžádanějším výstupem. V případě, že chcete získat signál přímo z nástroje (pre), či po průchodu předzesilovačem (post), použijete DIRECT OUT, u kterého lze na předním panelu nastavit úroveň výstupního signálu potenciometrem DI LEVEL. Také můžete odpojit zemění pomocí funkce GROUND LIFT v případě, že dochází k nějakým signálovým interferencím.

Kombo nebo zesilovač?
Oboje. Díky speciálnímu uložení zesilovače v těle komba je velmi jednoduché zesilovač vyjmout a použít ho jako samostatný basový zesilovač například do racku. To umožňuje velmi variabilní využití. Tělo komba ve verzi 112 obsahuje 1x 12" neodymiový reproduktor zaručující relativně nízkou hmotnost a 1x 8" speciální dolů vyzařující pasivní Radiator.

Hledáte-li basového pomocníka, který umožňuje několikeré využití, nabízejícího výbornou zvukovou variabilitu a nepostrádájícího logičnost a jednoduchost obsluhy, zkuste Mesa/Boogie WALKABOUT SCOUT 112. K dostání je také verze s 15" reproduktorem WALKABOUT SCOUT 115.

Vlastnosti
• Výkon: 300W/4Ohm, (165W/8Ohm)
• reproduktor: 1x 12" neodymium + 1x 8" Radiator
• 6 lampami napájených tranzistorů
• Lampy: 2x 12AX7
• Ekvalizace: Aktivní basy, pasivní středy, aktivní výšky,
• 3 pásmový semiparametrický ekvalizér
• Výstupy: 2x Jack
• Direct out (pre/post, ground lift) s ovládáním výstupní úrovně



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3939/