Shure SLX4E

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Shure příjmač SLX 4 aut.ladění, funkce autoscan,XLR 1/4vlnné ant.

Kód zboží: 3564

Výrobce: Shure

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
9490,- Kč
( 7843,- bez DPH )


Detailní popis

Shure SLX jsou profesionální bezdrátové diversitní systémy s laditelnými frekvencemi pracující v pásmu UHF. Kvalita přenosu signálu je srovnatelná s kabelovým přenosem díky využití patentované technologie Audio Reference Companding, která využívá mnohem efektivnější algoritmus kompandéru než tradiční bezdrátové systémy. Audio Reference Companding je úrovňově závislý kompandér, který pracuje s variabilním poměrem komprese signálu a eliminuje tak nepříjemné artefakty (šustění a dýchání) spojené s bezdrátovým přenosem. V praxi to znamená, že komprimovány jsou víceméně pouze vysokoúrovňové signály, u kterých se negativní efekt komprese slyšitelně neprojeví. Výsledkem je čistší zvuk při všech úrovních signálu, nižší úroveň šumu, větší dynamická rezerva a absence již zmíněného dýchání. Stejná technologie je implementována i do o poznání dražší řady Shure ULX. Všechny konkurenční systémy této kategorie využívají fixní kompresní poměry, které degradují přenášený signál.

Stiskem jediného tlačítka přijímač automaticky vyhledá nejvhodnější volnou frekvenci. Stiskem tlačítka „Sync“ se vyhledaná frekvence automaticky synchronizuje mezi přijímačem a vysílačem. žádné hledání miniaturního šroubováčku a komplikované přelaďování frekvencí na vysílači. Vše zařídí infračervený paprsek. Celý proces nastavování vám nezabere víc než 10 vteřin. Nastavenou frekvenci stejně jako síSový vypínač lze zamknout proti neoprávněnému zásahu, což je nenahraditelné zejména v pevných instalacích.

Bezdrátové systémy řady SLX najdou uplatnění zejména v pevných instalacích jako jsou hotely, kulturní, konferenční, zábavní, vzdělávací a sportovní centra a to díky velmi nenáročnému nastavování a provozu. Minimální časové nároky na instalaci a údržbu systému ušetří zákazníkovi nemalou část finančních nákladů jak v počáteční investici tak za dlouhodobý provoz. Tyto vlastnosti však ocení prakticky každý uživatel, zejména pokud bude provozovat více bezdrátových systémů současně. Jako další aplikace se tedy nabízí živé ozvučování muzikálů, divadelních představení, koncertů a festivalů. Výhody automatického scanování ocení i spoluhráči v kapele s více bezdrátovými systémy, kdy nemusí hlídat, aby se zpěvák omylem nenaladil např. na kytaristovu frekvenci.

Obecné informace

Auto Frequency Selection - automaticky naladí nejvhodnější volnou frekvenci
AutoTransmitter Set-up - Infračervené propojení automaticky synchronizuje přijímač s vysílačem
Rychlá a snadná integrace více systémů
Šířka pásma 24MHz 20 kompatibilních systémů na pásmo
Prediktivní diversita automaticky detekuje a eliminuje výpadky signálu dříve, než se skutečně objeví
Odnímatelné antény. Montážní příslušenství (racková ucha a kabely) je v základní výbavě

SLX přijímač

Automatické vyhledávání volných frekvencí
Automatická synchronizace s vysílačem
Odnímatelné 1/4 vlnové antény
Hardware pro monáž do racku
Zámek frekvence a síSového vypínače
Ovládání hlasitosti na zadním panelu
Podsvíceny LCD display
Indikace stavu baterie ve vysílači
Prediktivní diversita
XLR a jack výstup
Odolné celokovové chassis
 


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3564/