Shure BLX24E/Beta58

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



 Shure  BLX24E/Beta58 mikrofon PGX ruční systém s Beta 58 mikrofonem

Kód zboží: 3551

Výrobce: Shure

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
11190,- Kč
( 9247,90 bez DPH )


Detailní popis

Volba toho pravého bezdrátového systému pro hudebníky a zvukaře s menšími PA systémy nebyla ještě nikdy tak jednoznačná jako nyní. Nové bezdrátové systémy Shure PGX jsou dobře načasovanou bombou. Ve své kategorii nabízejí široko daleko nejlepší zvuk a bezkonkurenčně nejjednodušší proces nastavování. Na atraktivitě jim přidává nabídka nejoblíbenějších mikrofonních vložek Shure. Kdo pokukoval po systému SLX, ale z ekonomických důvodů si ho nemohl dovolit, bude novým systémem nadšen. V systémech PGX pracujících v UHF pásmu, byly implementovány všechny klíčové technologie, které při uvedení dražšího systému SLX vyvolaly takový rozruch.

Přijímač
Kompaktní půlrackový přijímač v odolném chassis využívá mikroprocesorem řízenou prediktivní diverzitu, která zlepšuje příjem signálu a minimalizuje drop outy. Přijímač je vybaven jackovým 6,3mm i XLR výstupem, zámkem frekvence a vypínače a externím napájecím zdrojem. Na předním panelu najdeme LED indikaci aktivního kanálu, 3barevnou LED indikaci úrovně signálu a LED indikaci příjmu radiových frekvencí.

Technologie
Při vývoji se nechali tvůrci inspirovat nedávnou novinkou a to Shure SLX. Proto můžeme nalézt mnoho patentů a technologií, úspěšně aplikovaných na předchozí novince, také u tohoto systému. Přijímač je kompaktní, zaoblených tvarů, nadčasového designu a působí velice solidním dojem, jakož i vynikajícím továrním zpracováním včetně použitých materiálů. To samé lze konstatovat i o vysílačích. Významnou technologickou lahůdkou celého systému PGX je však úrovňově závislý kompandér Audio Reference Companding, donedávna dostupný pouze v systémech ULX a SLX.

Tento kompandér pracuje s variabilním poměrem komprese signálu a eliminuje tak nepříjemné artefakty (šustění a dýchání) spojené s bezdrátovým přenosem. V praxi to znamená, že komprimovány jsou víceméně pouze vysokoúrovňové signály, u kterých se negativní efekt komprese slyšitelně neprojeví. Výsledkem je čistší zvuk při všech úrovních signálu, nižší úroveň šumu, větší dynamická rezerva a absence již zmíněného dýchání. Všechny konkurenční systémy této kategorie využívají fixní kompresní poměry, které degradují přenášený signál. Ve spojení s širokým výběrem legendárních zpěvových i nástrojových mikrofonů Shure přinášejí systémy PGX špičkovou zvukovou kvalitu do celé řady aplikací.

Provoz
Díky funkcím automatického výběru frekvence a autosynchronizace je zprovoznění systému hračkou a jednodušší už nemůže ani být. Ve dvou jednoduchých krocích nascanuje přijímač celé radiové pásmo a vybere nejvhodnější volnou frekvenci, kterou po stisku tlačítka Sync automaticky synchronizuje s vysílačem - bodypackem nebo handkou přes infraport. Kontrolka signalizuje průběh procesu až do chvíle, kdy je systém nakonfigurován, což je uživateli oznámeno indikací LED kontrolkou. Operační dosah systému je cca. 100m, baterie ve vysílačkách vydrží při plném zatížení zhruba 8 hodin provozu.

Mikrofon
Mikrofon je vybaven vícebarevnou LED indikací pro zapnutí, zámek, mute a nízký stav baterie. Kombinovaný přepínač má provozní polohy power / mute. Operační rozsah vysílače je standardně 100 metrů a na dvě tužkové AA baterie vydrží přes osm hodin nepřetržitého provozu. Handky jsou nabízeny s mikrofonními vložkami PG58, SM58, SM86 a Beta 58A. K bodypackům lze připojit klopové, hlavové i nástrojové mikrofony Shure a samozřejmě i kytarový kabel. Handky řady PGX jsou rovněž vybaveny přepínači útlumu 0 dB, -10 dB, bodypack 0 dB, -10 dB, mic.

• Dosah: 100m
• Frekvenční přenos: 45Hz-15kHz
• THD: 0,5% (+/-33 kHz @ 1kHz)
• Dynamický rozsah: >100dB
• Úroveň výstupů (+/-33 kHz @ 1kHz): XLR (600 Ohm Load): -19dBV, 6,35mm jack: (300 Ohm load): -5dBV
• Výstupní impedance: XLR: 200 Ohm, 6,35mm jack: 1 kOhm
• Citlivost: -105dBm for 12dB
• Rozměry: 40x181x104mm
• Váha: 0,32kg



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3551/