Shure PG56

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



Mikrofon Shure PG 52 dyn. kabel XLR-XLR

Kód zboží: 3394

Výrobce: Shure

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
1990,- Kč
( 1644,60 bez DPH )


Detailní popis

Mikrofon Shure PG 52 dyn. kabel XLR-XLR pro bicí ( kotle ) Nová série kvalitních, spolehlivých a cenově přístupných mikrofonů Shure Performance Gear, specializovaných pro konkrétní aplikace, vznikla na základě nejmodernějšího vývoje za přispění více než 75 letých zkušeností s vývojem a výrobou mikrofonů pro muziku i mluvené slovo, koncertní pódia i studia. Jednotlivé mikrofony jsou přizpůsobeny pro konkrétní použití při ozvučování, což zaručuje při správném použití optimální výsledek - kvalitní zvuk bez zpětné vazby po celou dlouhou dobu životnosti. Společným prvkem řady Performance Gear je kardioidní směrová charakteristika, která zaručuje vysokou odolnost proti zpětné vazbě a výbornou izolaci od okolních zdrojů zvuku. Pevné robustní tělo spolu s tvrzenou kovovou mřížkou zaručují vysokou mechanickou odolnost i v případě hrubého zacházení. Jednotlivá kompletní balení obsahují doslova vše podle filozofie "plug and play" mimo jiné i objímku na stojan a mechanicky odolný, vysoce flexibilní kabel s kvalitními konektory.

PG56 - dynamický mikrofon pro snímání bicích nástrojů s integro-vaným držákem a montážním úchytem A50D, který jednoduchostí montáže na ráfek bubnu výrazně přispívá ke zjednodušení stavby a nazvučování bicí soupravy. Vhodný jak pro malý bubínek, tak i pro tomy, případně bonga, conga a ostatní perkuse.
Tvarovaná frekvenční charakteri-stika dává vyniknout celému spektru barevných nuancí jednotlivých bubnů, stejně jako plné dynamice profesionálních bubeníků

Použití

Malý buben
Tomy
Perkuse

Technické údaje

Konstrukce: dynamická
Směrová charakteristika: kardioida
Frekvenční rozsah: 50 Hz - 15 kHz
Impedance: 200 Ohm
Citlivost (1 kHz): -56 dBV/Pa
Tělo: kovové
Integrovaný adaptér pro montáž na stojan
Konektor: XLR
Hmotnost: 0,323 kg
Příslušenství: kabel 4,5 m XLR-XLR, obal


Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3394/