DW drums Tom 10

Informace o zboží z internetového obchodu www.e-hudebniny.cz



DW drums Tom 10"

Kód zboží: 3383

Výrobce: DW

Dostupnost: Dodání na dotaz

Cena
12400,- Kč
( 10247,90 bez DPH )


Detailní popis

Tom od DW 10" dřevo celobříza nebo celojavor délka 5",7",8",9" barva dle přání

Sídlí v USA, stát California v městě Oxnard. Společnost se v současnosti skládá ze dvou samostatných sekcí. DW drums , která vyrábí bicí exklusivní kvality. Cenově se řadí mezi nejdražší na světě. Druhou sekcí, otevřenou v roce 2000, je Pacific Drums & Percussion , zkráceně „PDP“. Cílem bylo vyrábět kvalitní bicí za „rozumnější“ cenu a přiblížit se tak i neprofesionálním hráčům. Ačkoliv má i jejich výroba určité prvky „ customizace “, jedná se již o bicí vyráběné sériově.



 

Pod značkou „ DW drums “ je vyráběna pouze jediná série – Collector's series ® . Tyto bicí patří mezi nejlepší a jsou vyhledávány všemi bubeníky na celém světě. Pravděpodobně nejpozoruhodnějším rysem těchto bicích je to že každá vrstva dřeva je ručně vybíraná a to přímo poklepem a poslechem akustických vlastností. Ty jsou následně rozděleny dle výšky vydávaného tónu od těch nejvyšších, které jsou určeny pro malé tomy až po ty nejhlubší pro basové bubny. Tento malý detail v postupu výroby každého bubnu a každé sady činí z těchto bicích opravdu skvělý nástroj plný zvukových barev bohatých právě na ty kmitočty, které jsou u toho či onoho bubnu typu bubnu požadovány. Drum Workshop jsou bicí, které se řadí díky své kvalitě (zvukové, zpracování) mezi profesionální bicí, a jsou mezi ostatními bicími souravami takřka legendární.


Další rysy :

při výrobě (TT 14 " a větších průměrů včetně BD) byl použit koncept VLT (Vertical Low Timbre), který dělá zvuk větších bubnů ještě větším, a to bez nechtěných dozvuků s dokonalým atakem, pro DW tak typickým.

Hardware jednotlivých bubnů je nabízeno ve čtyřech barevných provedeních – chrom, saténový chrom, černý chrom a zlatá.


pro uchycení TT je použit patentovaný systém STM, který bicím umožní volně resonovat zároveň s maximální bezpečností uchycení

Při výrobě korpusů je použita revoluční technologie broušení hran „ Enhanced Sound Edge “, která zvyšuje rezonanci blány zejména u TT s nižšími průměry (doporučeno pro TT 8-12 "). Díky této technologii je bubnu poskytnut lepší atak a delší sustain.

- velmi jemný závit ladicích šroubů (M 5) - „ true - pitch ® “ pro ještě větší kontrolu nad laděním



Tento produkt naleznete na adrese:
Http://www.e-hudebniny.cz/zbozi/3383/